TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398869 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 05, 2024, 03:02:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PROTEINI - ISHRANA I SUPLEMENTACIJA  (Pročitano 134172 puta)
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 186


Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #166 poslato: April 01, 2011, 08:31:46 posle podne »

Koji si ukus uzeo?
Sačuvana
Dr.Alex
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 162


« Odgovor #165 poslato: April 01, 2011, 08:27:15 posle podne »

Uzeo sam danas Ilite whey pro od Dymatizea i mogu reć da je odličn.To što me je začudilo je to što se dobro rastvara.Do sad sam samo koristio Iso 100,ali za njega nisam imao pare pa sam uzeo Elite.Iso 100 je mnogo skuplji i sigurno kvalitetni protein jer ima skoro 90% proteina u njega,ali moram reć da se Elite bolje rastvara.
Sačuvana
Granice ne postoje za one koji ih ne vide
BBBbbb
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1177


Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #164 poslato: Mart 29, 2011, 11:30:53 pre podne »

Ako cega ima to su teme za ellu i ovsene ;D
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #163 poslato: Mart 29, 2011, 11:21:34 pre podne »

Evo diskusije o ovsenim na 17 strana :) 
http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=80575.240

nadam se da ćeš dobiti nove ideje... pozdrav :)
Sačuvana
killchrome
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 19

« Odgovor #162 poslato: Mart 29, 2011, 11:17:29 pre podne »

hvala lepo :) znam da nije bas odgovarajuca tema ali nisam nasao slicnu (vezanu za pahuljice :D), bilo mi glupo da otvaram novu samo za to

poz
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #161 poslato: Mart 29, 2011, 10:56:21 pre podne »

imam jedno pitanje, nadam se da nisam skroz omasio temu

da li ovsene pahuljice gube neke od svojih svojstava (sastav) kuvanjem u mleku? lakse mi je da ih prokuvam u mleku nego da ih samo ubacim u isto i sacekam da nabubre, jer manje cekam tako. pokusao sam i da ostavim preko noci, ali se sve nekako previse stegne i tesko je za zvakanje ujutru.

slobodno ih prokuvaj.
Sačuvana
milosh85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 117

« Odgovor #160 poslato: Mart 29, 2011, 09:59:57 pre podne »

imam jedno pitanje, nadam se da nisam skroz omasio temu

da li ovsene pahuljice gube neke od svojih svojstava (sastav) kuvanjem u mleku? lakse mi je da ih prokuvam u mleku nego da ih samo ubacim u isto i sacekam da nabubre, jer manje cekam tako. pokusao sam i da ostavim preko noci, ali se sve nekako previse stegne i tesko je za zvakanje ujutru.
[/quo
imam jedno pitanje, nadam se da nisam skroz omasio temu

da li ovsene pahuljice gube neke od svojih svojstava (sastav) kuvanjem u mleku? lakse mi je da ih prokuvam u mleku nego da ih samo ubacim u isto i sacekam da nabubre, jer manje cekam tako. pokusao sam i da ostavim preko noci, ali se sve nekako previse stegne i tesko je za zvakanje ujutru.

pa nisi mnogo omasio...  brate tema su PROTEINI
Sačuvana
killchrome
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 19

« Odgovor #159 poslato: Mart 29, 2011, 09:49:03 pre podne »

imam jedno pitanje, nadam se da nisam skroz omasio temu

da li ovsene pahuljice gube neke od svojih svojstava (sastav) kuvanjem u mleku? lakse mi je da ih prokuvam u mleku nego da ih samo ubacim u isto i sacekam da nabubre, jer manje cekam tako. pokusao sam i da ostavim preko noci, ali se sve nekako previse stegne i tesko je za zvakanje ujutru.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #158 poslato: Mart 13, 2011, 10:08:32 pre podne »

Od viška proteina glava ne boli... ako ne računaš biljne izvore nećeš mnogo pogrešiti u ukupnoj računici...
sasvim je druga stvar sa šećerima tj sa UH
Sačuvana
milosh85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 117

« Odgovor #157 poslato: Mart 12, 2011, 10:44:10 posle podne »

salim se malo, tako sam i mislio da treba nego cisto da pitam
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1267


BRO-SLAYER

« Odgovor #156 poslato: Mart 12, 2011, 10:24:16 posle podne »

Nemoj racunati =)
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
milosh85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 117

« Odgovor #155 poslato: Mart 12, 2011, 10:23:18 posle podne »

da cujemo jos koje misljenje pa da presudimo... :)
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1267


BRO-SLAYER

« Odgovor #154 poslato: Mart 12, 2011, 10:07:07 posle podne »

Nisu samo ovde :D
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
milosh85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 117

« Odgovor #153 poslato: Mart 12, 2011, 09:46:20 posle podne »

vidim da su ovde misljenja razlicita  :)
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1267


BRO-SLAYER

« Odgovor #152 poslato: Mart 12, 2011, 09:41:15 posle podne »

ako ti tako kazes
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.341 sekundi sa 17 upita.