TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398865 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 04, 2024, 08:09:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PROTEINI - ISHRANA I SUPLEMENTACIJA  (Pročitano 134120 puta)
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #316 poslato: Jun 16, 2011, 09:52:02 posle podne »

Scitec od 5kg je koncentrat.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #315 poslato: Jun 16, 2011, 09:47:14 posle podne »

Razdvojeno je 3kese posebno svaki ukus :D To su dobro uradili
ludnica ! :D a kakvi su inace ukusi ? koji je bolji isplatljiviji protein , sta mislite o scitekov od 5kg 100 posto whey ? koji je bolji / isplatljiviji ?
scitec 100% izolat je etra, i ukus i lepi se za mishice extra, taj od 5 kg je definitivno isplativ, u odnosu na ostale chiste izolate, koji su inache brzi proteini
zar nije 100 whey prot. koncentrat , pise lepo ultrafiltritani koncentrat , dok je elite whey izolat+ koncentrat + peptidi ? onda bi trebalo da je elite bolji
evo gledam ovo svemirsko zeleno pakovanje, pishe 100% whey ali ispod stoji da je izolat u pitanju, mislim da su plava pakovanja meshavine ili koncentrati, pogledaj na sajtu uostalom, imash tu i cene i sastav
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #314 poslato: Jun 16, 2011, 09:27:47 posle podne »

ludnica ! :D a kakvi su inace ukusi ? koji je bolji isplatljiviji protein , sta mislite o scitekov od 5kg 100 posto whey ? koji je bolji / isplatljiviji ?
scitec 100% izolat je etra, i ukus i lepi se za mishice extra, taj od 5 kg je definitivno isplativ, u odnosu na ostale chiste izolate, koji su inache brzi proteini
zar nije 100 whey prot. koncentrat , pise lepo ultrafiltritani koncentrat , dok je elite whey izolat+ koncentrat + peptidi ? onda bi trebalo da je elite bolji
Sačuvana
train hard or go home !
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #313 poslato: Jun 16, 2011, 08:49:03 posle podne »

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #312 poslato: Jun 16, 2011, 07:42:40 posle podne »

Sačuvana
train hard or go home !
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #311 poslato: Jun 16, 2011, 07:07:15 posle podne »

cek ti onda 5-6 merica wheya na dan uzimas?

pa ne bas 5-6 pre bi rekao 2-3 merice wheya , 40g bcaa i 40g glutamina, u principu megde se krecem izmedju 150 i 200g proteina iz suplemenata, ovo je posledica nacina ishrane koja je prouzrokovana poslom.Dok proteiskih obroka u toku dana imam 1-2 i uzina zmedju dorucka i treninga.

ima se - moze se.  :P
Sačuvana
Kapetan DZo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #310 poslato: Jun 16, 2011, 06:25:39 posle podne »

pa ne bas 5-6 pre bi rekao 2-3 merice wheya , 40g bcaa i 40g glutamina, u principu megde se krecem izmedju 150 i 200g proteina iz suplemenata, ovo je posledica nacina ishrane koja je prouzrokovana poslom.Dok proteiskih obroka u toku dana imam 1-2 i uzina zmedju dorucka i treninga.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #309 poslato: Jun 16, 2011, 10:07:54 pre podne »

nigde nisam nasao na forumu preporuke koliki odnos izmedju proteina iz splemenata i namernica treba da bude, jer sam nabasao na neku informaciju sa scitec-ovog sajta da unos proteina iz suplemenata ne treba premasiti 50%? da li je to istina jer ja nekad naguram i 80%

Whey je odlićan izvor aminokiselina a to je ono što je važno kod proteina, ali ne vidim zašto bi toliko trošio whey kad su i meo, riba i belanca odličan izvor aminokiselina. Odnos hrane i suplemenata treba da bude takav da suplementacijom nadoknadiš ono što hranom ne uneseš (suplementuješ) a dodatno da daš na raspolaganje mišićima nakon treninga brz izvor aminokiselina za obnovu mišićnih vlakana
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #308 poslato: Jun 16, 2011, 05:16:20 pre podne »

Bacaš whey
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
nickey
Gost
« Odgovor #307 poslato: Jun 15, 2011, 10:01:54 posle podne »

Sačuvana
Kapetan DZo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #306 poslato: Jun 15, 2011, 09:52:50 posle podne »

nigde nisam nasao na forumu preporuke koliki odnos izmedju proteina iz splemenata i namernica treba da bude, jer sam nabasao na neku informaciju sa scitec-ovog sajta da unos proteina iz suplemenata ne treba premasiti 50%? da li je to istina jer ja nekad naguram i 80%
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #305 poslato: Jun 15, 2011, 09:37:26 posle podne »

Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #304 poslato: Jun 15, 2011, 09:20:03 posle podne »

jel moze ko da mi kaze sta znaci kod elite whey proteina od 4.54 kg ukus 3 u 1 ? koja su to 3 ukusa , i da li su pomesana ili nekako razdvojena , posto nameravam da uzmem vecu zalihu prot. :) inace ima li koji bolji prot. koji bi mi preporucili ? jedino ovaj nisam probao od boljih prot.
Sačuvana
train hard or go home !
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #303 poslato: Jun 15, 2011, 08:58:06 posle podne »

Ukoliko nema max sredjene i ostale faktore vezane za BB, onda ce mu biti skoro svejedno koji ce protein piti, jer mu nijedan nece nesto pomoci.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #302 poslato: Jun 15, 2011, 08:52:24 posle podne »

Vrhunski ukus, mesa se fantasticno, jedino se ne secam da li ON GS ima 80% ili 70+%, to mi je prvi whey ili drugi ne secam se :D i u najboljem mi je secanju.

Nikako nemoz porediti toyotu i hyundai, kiu, daleko gore nego ferari i toyota. Ni ne znam gde ovde mozes i da nadjes ON, i ako mozes to je daleko skuplje nego sto se u inostranstvu prodaje, tako da ako nabavljas sa strane onda je ok, a ovde bi pre uzeo allmax, dym.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.119 sekundi sa 18 upita.