TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398866 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 04, 2024, 08:18:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: PROTEINI - ISHRANA I SUPLEMENTACIJA  (Pročitano 134134 puta)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #331 poslato: Jun 18, 2011, 12:49:18 posle podne »

e da moze li ko da mi kaze da li su proteini dobijeni jonoizmenjivacima stetni posto se menja struktura proteina ? da li su svarljivi bolje nego mikrofiltritani izolat ?
Sačuvana
train hard or go home !
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #330 poslato: Jun 17, 2011, 07:26:29 posle podne »

Ma, naravno. :) Nego, ovde je počelo da se priča o veličinama pakovanja i bojama, a ne o nazivima, pa sam se zato ubacio.

100% Whey i 100% Whey Professional su koncentrati, a whey isolate je, naravno, izolat. :)
U svakom sluchaju, da bi se iskoristili na najbolji nachin- izolat posle treninga a koncentrat pre spavanja :) kupila bih ceo pansport da mogu ;D

Scitec Pro Long čokolada pred spavanje... ukus - fantazija.   Ako ne, onda klasičan whey sa sirovim bademima (ja ih sameljem u mlinu za kafu i dodam u whey od čokolade, ukus takoĂ°e fenomenalan)... ako ne to, onda whey klasičan sa posnim sirom... da mu nekako usporiš apsorpciju
Hvala Mo ;)
nego, zar mu bademi vec ne uspore apsorpciju? Bademiii, pecheniiii mmmmm :)

Jao Mo, oprosti, pa ti si mi dala vishe opcija, kasni mi ganglija, na nuli sam sa UH pa nus efekti ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #329 poslato: Jun 17, 2011, 07:17:00 posle podne »

Ma, naravno. :) Nego, ovde je počelo da se priča o veličinama pakovanja i bojama, a ne o nazivima, pa sam se zato ubacio.

100% Whey i 100% Whey Professional su koncentrati, a whey isolate je, naravno, izolat. :)
U svakom sluchaju, da bi se iskoristili na najbolji nachin- izolat posle treninga a koncentrat pre spavanja :) kupila bih ceo pansport da mogu ;D

Scitec Pro Long čokolada pred spavanje... ukus - fantazija.   Ako ne, onda klasičan whey sa sirovim bademima (ja ih sameljem u mlinu za kafu i dodam u whey od čokolade, ukus takoĂ°e fenomenalan)... ako ne to, onda whey klasičan sa posnim sirom... da mu nekako usporiš apsorpciju
Hvala Mo ;)
nego, zar mu bademi vec ne uspore apsorpciju? Bademiii, pecheniiii mmmmm :)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #328 poslato: Jun 17, 2011, 07:04:45 posle podne »

onda je zakljucak : elite whey od 5kg mnogo bolji izbor , sto se tice odnosa cena / kvalitet , i prednost zato sto ima 3 u 1 ukusa
Sačuvana
train hard or go home !
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #327 poslato: Jun 17, 2011, 06:06:22 posle podne »

Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #326 poslato: Jun 17, 2011, 01:24:26 posle podne »

Radi- u praksi  ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #325 poslato: Jun 17, 2011, 12:50:48 posle podne »

Radi reklama ;)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #324 poslato: Jun 17, 2011, 01:57:52 pre podne »

2 pansporta i 3 ''Zorke'' Sabac. :D
:D Zorka je out, vishe volim Bayer ;) nemci i japanci su zakon za automobilsku i farmaceutsku industriju :P
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Superman91
Član
**
Van mreže Van mreže

znaci plazma!

« Odgovor #323 poslato: Jun 17, 2011, 12:23:18 pre podne »

2 pansporta i 3 ''Zorke'' Sabac. :D
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #322 poslato: Jun 16, 2011, 10:54:42 posle podne »

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #321 poslato: Jun 16, 2011, 10:40:43 posle podne »

Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #320 poslato: Jun 16, 2011, 10:36:44 posle podne »

To je onako na prvi pogled. Inače, svaka od tih boja ima i individualni naziv. ;)

Tako, recimo, na tom zelenom piše 100% Whey ISOLATE.
zato sam i rekla momku da je zelena izolat, 100% je protein surutke u pitanju, u svakom sluchaju
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #319 poslato: Jun 16, 2011, 10:30:30 posle podne »

To je onako na prvi pogled. Inače, svaka od tih boja ima i individualni naziv. ;)

Tako, recimo, na tom zelenom piše 100% Whey ISOLATE.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #318 poslato: Jun 16, 2011, 10:21:17 posle podne »

pa po bojama ih sam proizvodjach klasifikovao ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #317 poslato: Jun 16, 2011, 10:02:01 posle podne »

Zelena pakovanja su izolati, plava i crvena koncentrati. :) Ajd sad, ako ćemo po bojama. :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.073 sekundi sa 18 upita.