TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399323 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 01:57:59 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: LOS NOCNI SAN!  (Pročitano 23616 puta)
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #49 poslato: Septembar 23, 2009, 10:47:54 pre podne »

Blago vama,ja jedva spojim 6-7 sati sna i to ako imam srece ??? ...Kada ne moram da ustajem rano sve tako krace spavam,a kad radim prvu,kao za djavola,uvek mi se spava nenormalno :D  Prokleto ti je to
Sačuvana
Be Happy!!!
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Septembar 23, 2009, 10:42:39 pre podne »

mene hvata suprotan problem, da mi se povremeno desavaju faze kada spavam po 12 sati dnevno danima...
pogotovo u danima odmora... mislim ja bi uvek spavao 16 sati ali..
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #47 poslato: Septembar 23, 2009, 10:40:40 pre podne »

mene hvata suprotan problem, da mi se povremeno desavaju faze kada spavam po 12 sati dnevno danima...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Septembar 23, 2009, 10:33:17 pre podne »

jedna od osnovnih stavri je da trening ne bude kasno uveče... mora se na prirodni način supstiti kortizol inače džabe ideš ranije u krevet...
do 22h moraĂ° biti skroz opušten i spreman za spavanje...

Имао сам скоро тај проблем са несаницом и онда сам одмарао скоро 3 недеље  и узимао витамине и минерале,и тај проблем ме прошао за недељу дана .Сад када сам кренуо да опет нормално тренирам, опет не могу да спавам........Урадићу тако као што кажеш,али ме занима да ли ће стално да ме прати овај проблем,па чим некад касније легнем,опет тај проблем са несаницом или би требало да се смири па да буде као пре када сам углавном легао око 1ч без ових проблема?
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Septembar 23, 2009, 08:48:21 pre podne »

jedna od osnovnih stavri je da trening ne bude kasno uveče... mora se na prirodni način supstiti kortizol inače džabe ideš ranije u krevet...
do 22h moraĂ° biti skroz opušten i spreman za spavanje...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #44 poslato: Septembar 22, 2009, 05:08:10 posle podne »

Ko ima problema, neka se probudi pre 7 i ne spava poslepodne... pa da vidim kako nece moci da zaspe uvece...
To su dogme i gluposti. Ja za dan i po se vratim u normalu nakon promene casovne zone od 8 h. Sve je stvar dobro isplaniranog termina za spavanje
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Septembar 22, 2009, 03:02:20 posle podne »

Капирам да у последње време имам баш проблема са високим кортизолом(мада ми баш и није све јасно у вези овог хормона стреса).Је л' то само привремени проблем или ћу морати стално да пазим на то,тј. да лежем у 22 ч. и "терапија"?Нисам пре приметио да ме то мучи.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Septembar 07, 2009, 05:38:42 posle podne »

Pozdravljam takav predlog!
Znaci svim "nespavacima" predlazemo da svoju muku rese "RVANJEM"!!!
Nadam se da nema takvih , koji ce to shvatiti bukvalno!
Ali ako bas....pripremite "prvu pomoc"!
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #41 poslato: Avgust 29, 2009, 01:30:21 posle podne »

sa partnerkom :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Avgust 29, 2009, 01:27:43 posle podne »

preporucujem jogu... ali bez sale... ko je imao iskustva sa njom zna o cemu pricam

ja preporucujem nesto drugo pre spavanja... :D

RVANJE ?  :D
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #39 poslato: Avgust 29, 2009, 01:22:53 posle podne »

preporucujem jogu... ali bez sale... ko je imao iskustva sa njom zna o cemu pricam

ja preporucujem nesto drugo pre spavanja... :D
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #38 poslato: Avgust 29, 2009, 08:24:03 pre podne »

Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #37 poslato: Avgust 29, 2009, 07:21:46 pre podne »

nekog brzeg zivota,previse obaveza,sekiracija i svega..,sve to dovodi do povecanog nivoa kortizola...
A sa druge strane ko u danasnje vreme ima lagani tempo zivota,miran i stalozen zivot bez ikakvih trzavica i razmisljanja?Iz mog ugla za mene je to NEMOGUCA MISIJA.I eto mi koji smo osetljivi na to "Patimo od nesanicu" sto rece Sojic

Nemaš poima koliko mi doĂ°e puta da kažem sebi i porodici "pakujmo sve stvari, pobacajmo telefone, kupimo krave, ovce, kokoške...i odosmo da živimo bez stresa" ...je.em ti stres više....NI 1 JEDINI DAN NE PROĂDE BEZ TRZAVICA...jbm ti takav život.

Razumem o cemu pricas potpuno...
Sačuvana
Be Happy!!!
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Avgust 28, 2009, 04:49:59 posle podne »

melatonin može da pomogne kod odreĂ°enih vrsta nesanice.. samo zapamtite da ga pijete uveče, nikako tokom dana da bi nadoknadili nedovoljan noćni san
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Avgust 28, 2009, 01:49:29 posle podne »

nekog brzeg zivota,previse obaveza,sekiracija i svega..,sve to dovodi do povecanog nivoa kortizola...
A sa druge strane ko u danasnje vreme ima lagani tempo zivota,miran i stalozen zivot bez ikakvih trzavica i razmisljanja?Iz mog ugla za mene je to NEMOGUCA MISIJA.I eto mi koji smo osetljivi na to "Patimo od nesanicu" sto rece Sojic

Nemaš poima koliko mi doĂ°e puta da kažem sebi i porodici "pakujmo sve stvari, pobacajmo telefone, kupimo krave, ovce, kokoške...i odosmo da živimo bez stresa" ...je.em ti stres više....NI 1 JEDINI DAN NE PROĂDE BEZ TRZAVICA...jbm ti takav život.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 18 upita.