TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398438 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 07:23:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SUPER CUTS 3  (Pročitano 18073 puta)
vlada0011
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Jun 10, 2010, 09:23:00 pre podne »

Pozdrav svima,treba mi mali savet. Poceo sam da trcim pre 20-ak dana i juce sam kupio Super cuts 3. Trcim tri do cetri puta nedeljno po 30-45min, od toga aktivnog trcanja mozda oko 20-25min. Takodje sam regulisao ishranu po svim "pravilima". Moja visina je 181 i imam 89kg, trebao bih da skinem oko 5kg i to samo u predelu stomaka! Da li neko moze da mi kaze najbolji nacin za upotrebu preparata kao i da li ga treba uzimati i koliko u danima kada ne treniram. Cilj mi je da po skidanju ove kilaze i sticanja kondicije pocnem sa nekim proteinom i teretanom! Hvala.
Sačuvana
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Septembar 15, 2009, 07:37:27 posle podne »

EVO DANAS SAM UZEO SUPER CUTS  3

I PICU GA SA OMEGOM 3 ZAJEDNO

UPOZORENJE   ISKLJUCI CAPS LOCK ili  cu biti primorana da brisem postove

Zasto me toliko  ne gotivis sugradjanko moja..greska je bila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #12 poslato: Septembar 15, 2009, 05:54:45 posle podne »

UPOZORENJE   ISKLJUCI CAPS LOCK ili  cu biti primorana da brisem postove
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #11 poslato: Septembar 15, 2009, 07:32:23 pre podne »

Super kombinacija,Omega 3 ti je jako preporucljiva kao sto si vec mogao da primetis da je svuda preporucujemo

Samo napred
Sačuvana
Be Happy!!!
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Septembar 14, 2009, 11:58:29 posle podne »

Sačuvana
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Septembar 12, 2009, 12:05:57 posle podne »

Opeta kazem samo ishrana  i kardio trening i eto rezultata   ,pa uzeci najverovatnije CUTS  .... DOBAR JE ON ipak..
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #8 poslato: Septembar 12, 2009, 11:50:01 pre podne »

Jos jedan savet posto ces biti na dijeti....Imaj u vidu da mrsavjenje preko 1.5 kg nedejno nije zdravo mrsavljenje tako da dijetu organizuj po tom postulatu...
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Septembar 12, 2009, 11:43:43 pre podne »

@EVIL ANGEL
OK ako ti on odgovara po opisu samog preparata uzmi njega,u svako slucaju pomocice uz sve to ;)

Sačuvana
Be Happy!!!
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #6 poslato: Septembar 12, 2009, 11:40:14 pre podne »

Iz icnog iskustva...supercuts je odlican! Nije preterano jak ali radi...Odlicno izbalansiran....Sadrzi i skoro 2 g karnitina u dnevnoj dozi....A tu je i zeleni caj, holin, inozitol....Odlican je....I traje 21-2 dana....Uz pravilnu ishranu sto je obavezno odlicno ce te uraditi!!!A i nije puno skup...Mada i za njega vazi koliko para toliko muzike mada mislim da mu je odnos cena-kvalitet ipak bolji od drugih iz njegove klase!!!
Sačuvana
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Septembar 12, 2009, 11:12:00 pre podne »

Znas kako,10kg za skidanje uopste nije malo.Doduse nama curama,vama muskima vec ide lakse ::) Ali sa tim rezimom kardia i korigovanom ishranom to svakako mozes stici.E sad verovatno ce tu stradati i misici uz salo i vodu koju izbacujes,pa eto ne znam koliko ti je to bitno.Iscitaj po forumu imas dosta zanmljivih stvari o tome

A sagorevaci koje sam ti preporucila nisu iz grupe extremnih sagorevaca,vec eto fini prosecni sagorevaci.Npr ja od jedne kutijice Unidyna uz trening i ishranu skinem nekih 6-7kg

Ali u svakom slucaju izboor je tvoj,daleko od toga da je Super cuts 3 slab i los,i ako se za njega odlucis nije lose jer su ti u sustini ishrana i trening najbitnija u tome,naravno i volja ;)

PA  NARAVNO MOGU UZETI NAJACI   SAGOREVAC ..AKO I DALJE JEDE SE  HLEBA DOSTA,SLATKOG,MASNOG,ZNIMACIJA...ITD.... NARAVNO MOGU JA BRZO DA SKINEM  KG I SA  TRCANJEM  NE BI MI MOzDA NI TREBAO SAGOREVAC..ALI ETO  HOCU  OPET... DA MALO UBRZAM..PA SAM ZATO PITAO ZA SUPER CUTS 3
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 12, 2009, 10:22:19 pre podne »

Znas kako,10kg za skidanje uopste nije malo.Doduse nama curama,vama muskima vec ide lakse ::) Ali sa tim rezimom kardia i korigovanom ishranom to svakako mozes stici.E sad verovatno ce tu stradati i misici uz salo i vodu koju izbacujes,pa eto ne znam koliko ti je to bitno.Iscitaj po forumu imas dosta zanmljivih stvari o tome

A sagorevaci koje sam ti preporucila nisu iz grupe extremnih sagorevaca,vec eto fini prosecni sagorevaci.Npr ja od jedne kutijice Unidyna uz trening i ishranu skinem nekih 6-7kg

Ali u svakom slucaju izboor je tvoj,daleko od toga da je Super cuts 3 slab i los,i ako se za njega odlucis nije lose jer su ti u sustini ishrana i trening najbitnija u tome,naravno i volja ;)
Sačuvana
Be Happy!!!
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Septembar 12, 2009, 09:30:28 pre podne »

A MISLIM BRATE DA MI JACI I NI JE POTREBAN...JEL  NISAM KAKO BI NASI LJUDI REKLI  KO SVINJA DEBEO..   ALI MI TREBA  MALO DA SKINEM 10 KG 

PA MISLIM DA JE SUPER CUTS 3  DOBAR...DA NE UZIMAM JACE TE?
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 12, 2009, 08:50:55 pre podne »

UNI Super cuts 3 je dobro izbalansiran sagorevac,ali ja bih ti mozda pre preporucila UNI Unidyne ili DYM Dyma burn koji i dalje nisu neka prejaka varijanta sagorevaca,ali vrse poso super i meni su se sasvim dobro pokazali

Reci nesto vise o svom treningu.Zasto dva puta dnevno trcanje?Mislim cudo ne ukombinujes kardio trening sa tegovima ili tako nesto.U stvari reci prvo svoje ciljeve koje zelis da postignes?
Sačuvana
Be Happy!!!
EVIL ANGEL
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 12, 2009, 12:05:41 pre podne »

evo opet mene...moram  opet i  pitati  ;)

OVAKO TRCIM DVA PUTA NA DAN I ZELEO BI SAD NEKI SAGOREVAC DA UZMEM ,STA MISLITE O SUPER CUTS  3 ???
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.