TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 05:29:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MAX GAIN PLUS vs. CREA. PH-X+TRIB.TERRESTRIS  (Pročitano 14351 puta)
dmaxx
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Oktobar 08, 2009, 11:14:21 pre podne »

Pa taj lik mi je rekao da je postao impotentan,otkud ja znam dal je to istina...

Citat
čuj, jede prirodno bez preraĂ°evina

sta je,ne verujes mi...kad sam napisao prirodno nisam mislio da jedem sve sto nadjem u prirodi nego ono sto keva sadi u bašti...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:37:27 pre podne »

slažem se Monika, ali mislim da ako želi masu mora pre svega da pojača UH... jer, ako unosi recimo 2-2,5 g/kg proteina, mislim da nikakvu bitnu razliku neće napraviti ako bi to pojačao na recimo 3-3,5 g/kg... osim što bi mu napravilo veće troškove naravno, ali 2-2,5g/kg mu je sasvim dovoljno, a ako sa tolikim unosom proteina ne dobija masu onda je definitivno problem u količini UH-a i mislim da nema svrhe da pojačava proteine...

samo što je problem to što on misli da su proteini, gejneri, kreatin i sl. neko čudo od koga će brzo nabaciti masu... uostalom, nek proba pa vidi... a ako ne bude rezultata od kante-dve proteina ili gejnera, i sam će se zapitati i potražiti razloge pa će videti da je ipak skoro sve u ishrani... ;)

ovo znam po sebi jer sam i sam tako razmišljao u početku... ;)

razumem i slazem se
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:36:34 pre podne »

Kreatina imas i u mesu, tako da ako se i od mesa postaje impotentan onda moguce....

Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:20:39 pre podne »

:D

e sad sam siguran da nas neko loži... :D

čuj, jede prirodno bez preraĂ°evina... :D
drug ostao impotentan od kreatina... :D
Sačuvana
dmaxx
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 08, 2009, 10:13:59 pre podne »

Moja keva redovno kuva tako da uvek jedem prirodno,bez onih preradjevina...a moj drug je koristio univerzal kreatin i kaze da je od toga postao impotentan,da li je to moguce???
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Oktobar 08, 2009, 09:59:48 pre podne »

slažem se Monika, ali mislim da ako želi masu mora pre svega da pojača UH... jer, ako unosi recimo 2-2,5 g/kg proteina, mislim da nikakvu bitnu razliku neće napraviti ako bi to pojačao na recimo 3-3,5 g/kg... osim što bi mu napravilo veće troškove naravno, ali 2-2,5g/kg mu je sasvim dovoljno, a ako sa tolikim unosom proteina ne dobija masu onda je definitivno problem u količini UH-a i mislim da nema svrhe da pojačava proteine...

samo što je problem to što on misli da su proteini, gejneri, kreatin i sl. neko čudo od koga će brzo nabaciti masu... uostalom, nek proba pa vidi... a ako ne bude rezultata od kante-dve proteina ili gejnera, i sam će se zapitati i potražiti razloge pa će videti da je ipak skoro sve u ishrani... ;)

ovo znam po sebi jer sam i sam tako razmišljao u početku... ;)
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2009, 10:02:06 pre podne od strane filips_85 » Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 08, 2009, 09:10:43 pre podne »

nemaš loše navike??
imaš sreĂ°enu ishranu?
imaš dobru masu ali hoćeš još?

pa ništa, onda pojačaj UH ako ne dobijaš masu.... umesto 150 uzimaj 200 gr. ovsenih...
umesto 100 posle treninga uzimaj 150 gr. int. pirinča...
ako ti ni to ne nabacuje masu, pojačaj još UH...
ubaci još jedan UH+P obrok...

ako pored toga imaš pare i za suplemente, kupuj sledećim redosledom - whey, bcaa, kreatin, glutamin, itd...
ali samo ako imaš sreĂ°enu ishranu... nije bitno što krkaš redovno, već šta krkaš redovno...
 u stvari, što se mene tiče svejedno... govorim ti zbog tebe jer je velika šansa da se razočaraš....

slazem se sa svim u potpunosti....  ali ujedno apelujem i na istovremeno povecanje proteinskog unosa
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 08, 2009, 08:07:04 pre podne »

Citat
Mogu da kupim sva cetiri koja su mi navedena,a ja bi ipak da mi vi preporucite koji da uzmem...a opet,cuo sam i da voda koju kreatin navuce po prestanku uzimanja i treniranja veliki deo vode iscuri pa me to malo brine...

Jesi dobro cuo,ali nisi dobro razumeo.
Kreatin poveca sadrzaj tecnosti u misicu,sto je odlicna stvar,jer se time stvore
bolji uslovi za izgradnju misicne mase,ali kako si ti napisao,zvuci kao da ce tvoji
misici da "upiju" jedno 20l vode..... :D
ali u praksi,to je relativno mala kolicina tecnosti,i ne zavisi samo od kreatina,vec i
od kvaliteta tvoje ishrane i tvog unosa hidrata,ali da skratim,nista cime bi se ti opterecivao.
Ti kreatin uzimas kako bi povecao svoju snagu i samim tim pojacao svoje treninge i oporavak
posle treninga,i tako povecao svoju misicnu masu,a voda u misicu od kreatina koja ce
da ode nakon prestanka uzimanja je ionako suvisna,bitno je jedino ona kvalitetna masa,
koja ostane.
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2009, 08:12:11 pre podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana

filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 08, 2009, 12:53:59 pre podne »

nemaš loše navike??
imaš sreĂ°enu ishranu?
imaš dobru masu ali hoćeš još?

pa ništa, onda pojačaj UH ako ne dobijaš masu.... umesto 150 uzimaj 200 gr. ovsenih...
umesto 100 posle treninga uzimaj 150 gr. int. pirinča...
ako ti ni to ne nabacuje masu, pojačaj još UH...
ubaci još jedan UH+P obrok...

ako pored toga imaš pare i za suplemente, kupuj sledećim redosledom - whey, bcaa, kreatin, glutamin, itd...
ali samo ako imaš sreĂ°enu ishranu... nije bitno što krkaš redovno, već šta krkaš redovno...
 u stvari, što se mene tiče svejedno... govorim ti zbog tebe jer je velika šansa da se razočaraš....
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2009, 07:25:02 pre podne od strane filips_85 » Sačuvana
dmaxx
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Oktobar 07, 2009, 09:05:34 posle podne »

Citat
Ajoj...  Roll Eyes
Druze, ne ide to tako, svi bi ovde zeleli jos mase sto pre, ali ovo nije takav sport i to ovde jednostavno ne moze... Ako zelis da lepo izgradis svoje telo, potrebno je dosta vremena teskog rada, discipline i puno odricanja... Ako nisi spreman za tako nesto, bolje odmah batali da se ne razocaravas bzv... Nikakav gejne,r protein, kreatin, NO i td. ti nece pomoci u tome sto ti zelis ako PRE SVEGA NE SREDIS ISHRANU, pa ubacis dobru suplementaciju koja ti je potrebna, a ne da bacas pare i tek tada mozes ocekivati dobre rezultate, u suprotnom...

Ja treniram malo vise od dve godine,visok sam 180cm i tezak 82kg i imam stvarno dobru definiciju...svi mi kazu da ne treba vise mase,ali ja hocu...

Citat
ako si zaista spreman i imaš volje da se rešiš loših navika

Bas i nemam losih navika...krkam redovno ne pusim,ne pijem alkoholna pica ni gazirane sokove jedva da uzmem i negazirane...

Mogu da kupim sva cetiri koja su mi navedena,a ja bi ipak da mi vi preporucite koji da uzmem...a opet,cuo sam i da voda koju kreatin navuce po prestanku uzimanja i treniranja veliki deo vode iscuri pa me to malo brine...
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 07, 2009, 10:46:22 pre podne »

tribulus nema potrebe da uzimas,jer je u tvojim godinama lucenje Testosterona u maksimumu,
i nemoze se dalje povecavati,sto znaci,da neces imati maltene nikakve koristi od njega.

Kreati moze uvek,mada je zvanicno neko pravilo da nije za mladje od 18g,ali ja licno smatram
da mozes da pijes bez problema.
A slazem se i ja cu da ponovim,da je neki klasicni monohidrat najbolji za pocetak,kao sto su:
CREATINE monohidrat,CreaLean,
Creatine Hardcore,Creatine Monohydrate

Ako nemas para da kupis neki Whey u vecm pakovanju,onda ti ne vredi i nista neznaci ni
MAX GAIN PLUS,koji je losega kvaliteta,a znaj i da ti je to pakovanje za oko nedelju danadana,tako
da ako nemas para da ih kupis mesecno nekih 4 komada,iskreno,ne vredi ni da kupujes,a ako izracunas da bi te 4 kutije
mesecno bile skuplje od recimo ELITE Whey-a u mesecnom pakovanju,a ujedno i dosta losija opcija za izgradnju
kvalitetne misicne mase,shvatas zasto uvek poreporucujemo WHey nego neki Gejner.

Znaci,moja preporuka bi ti bila neki dobar kreatin,po mogutstvu neki od onih koje sam naveo,i neki dobar
multivitamin,kao sto je Take One™,tribulus da batalis,i dok ne budes u mogucnosti
da kupis Whey,svu paznju skoncetrises na unos proteina kroz ishranu,tacnije,na meso,ribu,jaja,sir,mlecne proizvode .
« Poslednja izmena: Oktobar 07, 2009, 11:01:04 pre podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana

MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Oktobar 07, 2009, 09:34:33 pre podne »

Citat
Pod 1 tribulus ni pod razno...

Zasto???

zato sto nisi jos napunio ni 17 godina i tvoji hormoni sad igraju kolo...

u tvojim godinama nista sem cistog proteina i vitamina, minerala
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 06, 2009, 11:01:30 posle podne »

@dmaxx

ja ne znam da li ti čitaš ovo što ti se piše...
evo pokušaću direktnije da ti odgovorim - nećeš dobiti masu od suplemenata, pogotovo ne za 1500 dinara!
Pogotovo nećeš dobiti "što pre" masu... ako hoćeš mišićnu masu, ona se gradi godinama! Redovnim treninzima, dobrom, obimnom, kvalitetnom ishranom, dobrom i ne baš jeftinom suplementacijom, sa mnogo odricanja od hrane, pića, slobodnog vremena i sl!
To moraš da shvatiš...
Još si početnik i misliš da je moguće tek tako nabiti mišiće... suplemente nemoj da kupuješ jer za to nemaš para, a ako imaš para kupi samo whey i dekstrozu i ništa više... za 1500 dinara ništa nećeš uraditi, već ćeš samo baciti pare i razočarati se... nećeš ni sa 10.000 dinara ništa uraditi, veruj mi...

ne opterećuj se suplementacijom...
ako si zaista spreman i imaš volje da se rešiš loših navika, kojih verovatno dosta imaš, kako bi išao ka cilju koji si zacrtao, otvori svoju temu u podforumu "Ishrana", napiši nešto o sebi tipa visina, težina, koliko dugo treniraš, kakvi su ti treninzi, napiši kako ti izgleda ishrana od trenutka kad otvoriš oči do spavanja uveče, pa ćeš sigurno dobiti pomoć šta i kako da koriguješ... i naravno, napiši svoj realni cilj u ovom sportu... realni cilj nije da dobiješ 10 kg čiste mišićne mase za dva meseca...

pozdrav..
« Poslednja izmena: Oktobar 06, 2009, 11:04:25 posle podne od strane filips_85 » Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 06, 2009, 09:29:54 posle podne »

Ajoj...  ::)
Druze, ne ide to tako, svi bi ovde zeleli jos mase sto pre, ali ovo nije takav sport i to ovde jednostavno ne moze... Ako zelis da lepo izgradis svoje telo, potrebno je dosta vremena teskog rada, discipline i puno odricanja... Ako nisi spreman za tako nesto, bolje odmah batali da se ne razocaravas bzv... Nikakav gejne,r protein, kreatin, NO i td. ti nece pomoci u tome sto ti zelis ako PRE SVEGA NE SREDIS ISHRANU, pa ubacis dobru suplementaciju koja ti je potrebna, a ne da bacas pare i tek tada mozes ocekivati dobre rezultate, u suprotnom...  ::)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
dmaxx
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 06, 2009, 09:24:26 posle podne »

Citat
Pod 1 tribulus ni pod razno...

Zasto???
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.217 sekundi sa 19 upita.