TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:23:08 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: IShrana  (Pročitano 27555 puta)
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #44 poslato: Novembar 01, 2009, 09:06:15 posle podne »

I to je tacno, ja jedem na PLAFON 2 i po sata, znaci to sat vremena posle jela pada u vodu  ;D
Mogu da se suzdrzim nekih 15-20 min. mozda i pola sata, ali vise od toga tesko...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Novembar 01, 2009, 08:42:32 posle podne »

Nikola nikako vodu zajedno, pre obroka najbolje... ometas varenje ako u toku i posle jela pijes dosta vode...
Овде си рекао...Већ си једном расправљао, о потреби и времену када вода треба да се уноси, са једним нашим профи билдером(да га не именујем сада),у подфоруму тренинг,и човек ти је објаснио да онај ко једе доста често у току дана нема времена да чека тих сат времена,а ти опет тераш са својом причом.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 01, 2009, 08:32:24 posle podne »

Nisam rekao da necu probati, rekao sam da me takve sitnice nisu interesovale  8) Ja sam uvek ZA kada je u pitanju nadgradnja znanja  :)
Ja sam samo lepo polemisao, ne znam zasto se Ogi ljuti?
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #41 poslato: Novembar 01, 2009, 08:26:44 posle podne »

Ljudi koji je vama djavo, gde ti vidis molim te da sam ja nekom ko nema apetit preporucio da to???

Drugo, nece iskoristenost te hrane biti ista kada se pije i kada se ne pije voda, samo ce proci kroz stomak...

Naravno da nije u pitanju neznam ti ja sta sad, ali oseti se razlika mala kada naglo preokrenes, t.j. prestanes da loces nakon jela...

Neka ti Daniela objasni... neznam koji vam je djavo, samo se meni kacite na savete, a na iste savete drugih ljudi ne

I evo Nickey je probao , i teorija dokazana
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #40 poslato: Novembar 01, 2009, 08:15:28 posle podne »

Takve sitnice me nisu interesovale...   8)

Probaj, ovo sam ja jos mnogo ranije cuo i da znas radi, narocito je lose piti vodu na veliku kolicinu hrane (obrok posle treninga), probaj da ne pijes vodu neposredno pre i neposredno posle, ogromna razlika u brzini varenja, osetices.

Isto tako je bitno da puno zvaces hranu, jer sto manje zvaces vise proteina gubis od unetih. itd.
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 01, 2009, 08:13:23 posle podne »

Pre obroka ili nakon obroka ali posle sat vremena... Kao da ne mozes piti vodu u svakom trenutku... napijes se u vremenskom rapsonu pre obroka u vecim kolicinama i to je to... ako malo popijes nakon nece ti nista biti, a kao sto napisasmo efektnije je mnogo uneti pre, a ne nakon
Ево ја пијем воду и пре и за време и после оброка и сат времена после оброка и не смета ми.Ти неком ко нема апетит препоручујеш да не пије воду са јелом,па ако ће нешто да "погура" храну онда је то вода....Те неке ствари који ти говориш су у пракси неприменљиве.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Novembar 01, 2009, 06:34:30 posle podne »

Takve sitnice me nisu interesovale...   8)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #37 poslato: Novembar 01, 2009, 06:28:45 posle podne »

Zato sto ti se ne izbucka sve u stomaku i onda je varenje mnogo bolje... Prirodnije je jednostavno... za dzabe se jos naduvas posle obroka...

Pisali smo ranije, nisi temeljno listao forum :D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Novembar 01, 2009, 05:50:06 posle podne »

To je vec nesto drugo, ja je i pijuckam u toku celog dana, ali ne kuliram posle obroka jer mi se bas tada pije  :) A koje su koristi od toga ako se suzdrzim nekih pola sata posle obroka pa tek onda da popijem vodu? Za ovo prvi put cujem...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #35 poslato: Novembar 01, 2009, 05:47:38 posle podne »

Nisi sknotao... rekao sam ti kada mozes da se suzdrzis da ne jedes slatkise uvece, zasto ne bi mogao i pijes vodu kada nisu zedan...

I voda se ne pije kada ste zedni, nego tokom celog dana u manjim kolicinama, samo neposredno nakon obroka i nije preporucljivo... nema tu sta da se misli... pijes ceo dan i iskulira malo nakon obroka...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Novembar 01, 2009, 05:45:20 posle podne »

Meni je pepsi gadan, ja zalivam zero colom  ;D
Ma dajte bre ljudi, pa nije valjda da se i time opterecujete??? Kad treba piti vodu  :D Pa pijem je kada sam zedan, Ogi nemoj porediti vodu i slatkise, pomislicu da si nacisto prso jbt  :D
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Novembar 01, 2009, 05:37:05 posle podne »

jbte pored svega, kad bih još pazio i na to kada pijem vode, mislim da bih prso definitivno... :-\

pijem vodu kad sam žedan, a čašu ladnog Pepsi Max-a posle jela neću izbaciti pa makar mi to i uništilo sve proteine koje sam uneo tokom obroka... :P ;D
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #32 poslato: Novembar 01, 2009, 05:26:32 posle podne »

Au COOLic, pa i jede ti se cokolada uvece pa je ne jedes  :D

Pre obroka ili nakon obroka ali posle sat vremena... Kao da ne mozes piti vodu u svakom trenutku... napijes se u vremenskom rapsonu pre obroka u vecim kolicinama i to je to... ako malo popijes nakon nece ti nista biti, a kao sto napisasmo efektnije je mnogo uneti pre, a ne nakon
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Novembar 01, 2009, 05:16:19 posle podne »

Pa kad onda vodu? Meni se pije voda posle obroka, a ne pre  :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Novembar 01, 2009, 05:15:04 posle podne »

svakako ne vodu posle obroka... ako nešto ometa varenje to je to..
kao razdvajate UH i proteine a na ovo ne pazite...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 19 upita.