TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405448 Teme od strane 25068 Članovi Poslednji član: exercic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 08, 2025, 07:10:04 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: UPOZORENJE  (Pročitano 23549 puta)
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #54 poslato: Septembar 30, 2007, 11:12:24 posle podne »

upravo to, prednji deltoid nije nikakav problem odraditi, skoncentrisi se ti na zadnju glavu istog, to valja pogoditi i naterati u hipertrofiju.
o potisku na klupi necu sad.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #53 poslato: Septembar 30, 2007, 10:25:18 posle podne »

Pa brate svi znaju kad radis sklekove sa uskim hvatom to rade ramena a siroki hvat da vise rade grudi necemo sad biti cepidlake...

A ko to kaze koji svi?Ako se u te sve racunaju isti oni likovi koji meni u teretani pokusavaju da objasne da potisak iza vrata sipkom radi zadnji deltoid....SVAKi hvat radi grudi,sad ako je siri pomera se tenzija ka spolja,uzi ka unutra.Ako su ti laktovi ka unutra onda vise radi triceps takodje.Anterior deltoid uvek radi u znatnoj meri,to je takodje razlog zasto vec godinu dana ne radim nikakvu vezbu za prednje rame jer i uski i siri benc rade posao.I kod propadanja takodje pokusavam da objasnim ljudima da dosta radi rame,ali neeee....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: Septembar 30, 2007, 10:00:30 posle podne »

pa upravo ti je rekao sta radi i koliko u zavisnosti od hvata... odnosno rastojanja ruku npr. kod sklekova... ::)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #51 poslato: Septembar 30, 2007, 09:38:37 posle podne »

Pa brate svi znaju kad radis sklekove sa uskim hvatom to rade ramena a siroki hvat da vise rade grudi necemo sad biti cepidlake...
Sačuvana
Squat till u puke!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #50 poslato: Septembar 30, 2007, 09:12:32 posle podne »

Ja uvek radim benc tako i nijednom mi nije ispao teg.. ali za sve postoji prvi put :D

Ne znam zasto tako radim ali jednostavno osecam se kao da imam vise snage i da mogu vise da izbacim... kao da rudi rade vise a kada uhvatim normalno da onda ramena rade vise... neznam takav mi utisak
Pa ako ti grudi rade vise onda bi trebalo da imas manje snage,ako je kao sto ti kazes deltoid manje u igri.

Znam da je logicno da imam manje snage kad radim grudima la posto sam ja dosta slabiji (ne kazem slab, samo SLABIJI u odnosu na grudi  ;D)  onda imam vishe snage kad radim shiri hvat... npr. ja kada radim sklekove uradim 50 komada sa rasirenim rukama od tela dosta, a jedva uradim 10 kada su ruke uz telo tj. kad ramena rade vishe... 

Sta pricas,ramena rade kadgod.Ono sto ti manje radi pri sirem hvatu je triceps jer ne istezes toliko.Kad je uzi hvat onda vise rade unutrasnji deo grudi i triceps.
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #49 poslato: Septembar 30, 2007, 09:04:32 posle podne »

Ja uvek radim benc tako i nijednom mi nije ispao teg.. ali za sve postoji prvi put :D

Ne znam zasto tako radim ali jednostavno osecam se kao da imam vise snage i da mogu vise da izbacim... kao da rudi rade vise a kada uhvatim normalno da onda ramena rade vise... neznam takav mi utisak
Pa ako ti grudi rade vise onda bi trebalo da imas manje snage,ako je kao sto ti kazes deltoid manje u igri.

Znam da je logicno da imam manje snage kad radim grudima la posto sam ja dosta slabiji (ne kazem slab, samo SLABIJI u odnosu na grudi  ;D)  onda imam vishe snage kad radim shiri hvat... npr. ja kada radim sklekove uradim 50 komada sa rasirenim rukama od tela dosta, a jedva uradim 10 kada su ruke uz telo tj. kad ramena rade vishe... 
Sačuvana
Squat till u puke!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #48 poslato: Septembar 28, 2007, 11:51:43 posle podne »

Cudno za grudi,meni su bas procvetale
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Septembar 28, 2007, 11:48:56 posle podne »

znas kako kada radim redovan trening (sada sam na gvt pa..) radim jednu ili 2 osnovne vezbe tipa potisak sa chela i uski bench i onda radim sa jednoruchnim tegovima, prvo jednu pa drugu ruku....
polako se to ispravlja ali jbg...takav mi je i biceps i rame i konus levi .... vreme samo i dobro vezbanje....

A sto se gvt-a tiche primetio sam ruke da sam dobio , malo ledja, grudi kao da su mi nestale....polako me to zabrinjava i neznam koji chudo da primenim da bi ih popravio....
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #46 poslato: Septembar 28, 2007, 11:38:56 posle podne »

Uvek kada ti se pojavi nejednakost predji na unilateralne pokrete.I uvek prvo slabiju ruku.
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Septembar 28, 2007, 11:35:45 posle podne »

ja recimo imam problem na levoj ruci su sve 3 glave loshije a ta donja je kraca dosta...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #44 poslato: Septembar 28, 2007, 07:56:18 posle podne »

ima ona vezba kada podlakticu dizemo do paralele sa podom i spushtamo je do vertikalnog polozaja. tu je neutralni hvat i pogadja taj spoljni deo, a da li recimo sedece podizanje iza vrata (jednoruchno) sa neutralnim hvatom pogadja istu tu glavu ili onu najmanju (do lakta)

nemozes pogoditi tu najmanju(U smislu da je nesto ekstra pogodis),ona radi s adruge dve tako d ane brines.
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Septembar 28, 2007, 07:26:01 posle podne »

ima ona vezba kada podlakticu dizemo do paralele sa podom i spushtamo je do vertikalnog polozaja. tu je neutralni hvat i pogadja taj spoljni deo, a da li recimo sedece podizanje iza vrata (jednoruchno) sa neutralnim hvatom pogadja istu tu glavu ili onu najmanju (do lakta)
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Septembar 28, 2007, 06:29:59 posle podne »

thx  ;)
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #41 poslato: Septembar 28, 2007, 02:45:15 posle podne »

Neutralni hvat.
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Septembar 28, 2007, 02:43:22 posle podne »

aj za tu spoljnu, sta je najbolje pogadja ? 
Sačuvana

Klikni ovde
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.036 sekundi sa 12 upita.