TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395639 Teme od strane 25009 Članovi Poslednji član: srecko sojic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 20, 2024, 06:22:50 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Neke preporuke o konzumiranju recnih i morskih riba  (Pročitano 2056 puta)
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16754


« Odgovor #74 poslato: Oktobar 30, 2023, 07:19:11 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Dobra ti je kombinacija. Ja sam kao mladji jeo to izgnjeceno i sa dodatkom seckanog crnog luka.
Sledeci put kad budem jeo probacu tvoju kombinaciju. ;)
E pa javi da li ti se sviđa. Meni je to lepa kombinacija.
Obavezno.Misljenja sam da ce se i meni svideti jer obozavam i sardine a i crni luk,ali naravno probacu pa javljam. ;)

A jesi li jeo kao mali onu pastetu od tune,luka i senfa? :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16754


« Odgovor #73 poslato: Oktobar 30, 2023, 07:18:31 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Dobra ti je kombinacija. Ja sam kao mladji jeo to izgnjeceno i sa dodatkom seckanog crnog luka.
Sledeci put kad budem jeo probacu tvoju kombinaciju. ;)
E pa javi da li ti se sviđa. Meni je to lepa kombinacija.
Obavezno.Misljenja sam da ce se i meni svideti jer obozavam i sardine a i crni luk,ali naravno probacu pa javljam. ;)
Crni luk,kao i beli su izuzetno zdravi i dobro je da ih tako pomesamo sa omiljenim namirnicama i unosimo stalno.

Odlicno je i da zaudaramo stalno. :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 16754


« Odgovor #72 poslato: Oktobar 30, 2023, 07:17:53 posle podne »

Ja znam da trudnice moraju da vode racuna npr. koju vrstu ribe jedu i u kojoj kolicini.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 27523


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #71 poslato: Oktobar 30, 2023, 04:35:59 posle podne »

Ja sam čula podatak da su rečne ribe bogatije proteinima od morskih, jedno od obrazloženja je jer se više kreću u tekućim vodama. Ne znam koliko je to tačno. .?
Jesu bogatije proteinima ali i mastima zato kazu bilderi da je zdravije jesti morsku ribu.
Pa ako izbegavaju masti ok ali s druge strane ona nije bogata proteinima.
Slazem se sa tobom,ali ako sagledaju odnos masti i proteina i oduzmu,dodaju bolje im je jesti morsku ribu nego recnu.Jako puno bildera se tako sprema za takmicenje.
Inace samo pilece belo :)
To i belanca od jajeta su najbolji izvori proteina.
A ako mislis na bildere varas se,seti se samo Petra Klancira a i Phil Heath je to cesto jeo,a znam i nase puno njih.
Mislis na ribu? Ma naravno. To je dobar izvor proteina. Ali ja se nikada nisam najeo od ribe,ako cemo iskreno :) Daj krmenadle,pa da se zasitim i pire krompir. To mi je jedno od omiljenih jela 8)
Tu si u pravu,od ribe se brzo ogladni,a krmenadla je krmenadla.To je posebna tema.I ja ga jako volim.
I to mi je draza krmenadla bez kosti. Da ne zagrizem jako kost,pa slomim plombe :) Mada sam kao mladji uvek jeo sa koskom. Mogu i klasicne snicle. A secam se da smo jednoj drugarici popunjavali spomenar u osnovnoj skoli. Secam se da sam napisao da mi je omiljeno jelo- krmenadla sa pire krompirom.
Hahahaha,spomenari.Vec si onda znao sta valja!!! ;)
Sto bi rekao Žika Pavlović- Moj me insekt nikad ne vara ;D ;D ;D
Kako me uvek nasmejes sa ovim paralelama izmedu nasih komentara i filmskih citata!!!Hvala ti!!!!Ziveo her Zika!
Omiljeni su mi Zikina dinastija i Tesna koza. Citati iz tih filmova se mogu primeniti u raznim zivotnim situacijama.
Ja bih tu jos dodao i Maratonce. ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 27523


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #70 poslato: Oktobar 30, 2023, 04:34:54 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Dobra ti je kombinacija. Ja sam kao mladji jeo to izgnjeceno i sa dodatkom seckanog crnog luka.
Sledeci put kad budem jeo probacu tvoju kombinaciju. ;)
E pa javi da li ti se sviđa. Meni je to lepa kombinacija.
Obavezno.Misljenja sam da ce se i meni svideti jer obozavam i sardine a i crni luk,ali naravno probacu pa javljam. ;)
Crni luk,kao i beli su izuzetno zdravi i dobro je da ih tako pomesamo sa omiljenim namirnicama i unosimo stalno.
Obozavam oba i cesto i radim to. ;)
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #69 poslato: Oktobar 30, 2023, 03:18:43 posle podne »

Ja sam čula podatak da su rečne ribe bogatije proteinima od morskih, jedno od obrazloženja je jer se više kreću u tekućim vodama. Ne znam koliko je to tačno. .?
Jesu bogatije proteinima ali i mastima zato kazu bilderi da je zdravije jesti morsku ribu.
Pa ako izbegavaju masti ok ali s druge strane ona nije bogata proteinima.
Slazem se sa tobom,ali ako sagledaju odnos masti i proteina i oduzmu,dodaju bolje im je jesti morsku ribu nego recnu.Jako puno bildera se tako sprema za takmicenje.
Inace samo pilece belo :)
To i belanca od jajeta su najbolji izvori proteina.
A ako mislis na bildere varas se,seti se samo Petra Klancira a i Phil Heath je to cesto jeo,a znam i nase puno njih.
Mislis na ribu? Ma naravno. To je dobar izvor proteina. Ali ja se nikada nisam najeo od ribe,ako cemo iskreno :) Daj krmenadle,pa da se zasitim i pire krompir. To mi je jedno od omiljenih jela 8)
Tu si u pravu,od ribe se brzo ogladni,a krmenadla je krmenadla.To je posebna tema.I ja ga jako volim.
I to mi je draza krmenadla bez kosti. Da ne zagrizem jako kost,pa slomim plombe :) Mada sam kao mladji uvek jeo sa koskom. Mogu i klasicne snicle. A secam se da smo jednoj drugarici popunjavali spomenar u osnovnoj skoli. Secam se da sam napisao da mi je omiljeno jelo- krmenadla sa pire krompirom.
Hahahaha,spomenari.Vec si onda znao sta valja!!! ;)
Sto bi rekao Žika Pavlović- Moj me insekt nikad ne vara ;D ;D ;D
Kako me uvek nasmejes sa ovim paralelama izmedu nasih komentara i filmskih citata!!!Hvala ti!!!!Ziveo her Zika!
Omiljeni su mi Zikina dinastija i Tesna koza. Citati iz tih filmova se mogu primeniti u raznim zivotnim situacijama.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #68 poslato: Oktobar 30, 2023, 03:10:20 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Dobra ti je kombinacija. Ja sam kao mladji jeo to izgnjeceno i sa dodatkom seckanog crnog luka.
Sledeci put kad budem jeo probacu tvoju kombinaciju. ;)
E pa javi da li ti se sviđa. Meni je to lepa kombinacija.
Obavezno.Misljenja sam da ce se i meni svideti jer obozavam i sardine a i crni luk,ali naravno probacu pa javljam. ;)
Crni luk,kao i beli su izuzetno zdravi i dobro je da ih tako pomesamo sa omiljenim namirnicama i unosimo stalno.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3296


« Odgovor #67 poslato: Oktobar 28, 2023, 04:26:35 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Ostane ta neka navika iz detinjstva gde ti je više slatko to da pojedeš jer te vraća u nekadašnje dane.
I to mi se u zadnjih mesec dana desilo sa vise hrana koje sam jeo i koje me vratilo u detinjstvo...
Mislim da je to ponekad svima potrebno, posebno kad naiđe setni period.
Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 27523


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #66 poslato: Oktobar 27, 2023, 07:34:29 pre podne »

Ja sam čula podatak da su rečne ribe bogatije proteinima od morskih, jedno od obrazloženja je jer se više kreću u tekućim vodama. Ne znam koliko je to tačno. .?
Jesu bogatije proteinima ali i mastima zato kazu bilderi da je zdravije jesti morsku ribu.
Pa ako izbegavaju masti ok ali s druge strane ona nije bogata proteinima.
Slazem se sa tobom,ali ako sagledaju odnos masti i proteina i oduzmu,dodaju bolje im je jesti morsku ribu nego recnu.Jako puno bildera se tako sprema za takmicenje.
Inace samo pilece belo :)
To i belanca od jajeta su najbolji izvori proteina.
A ako mislis na bildere varas se,seti se samo Petra Klancira a i Phil Heath je to cesto jeo,a znam i nase puno njih.
Mislis na ribu? Ma naravno. To je dobar izvor proteina. Ali ja se nikada nisam najeo od ribe,ako cemo iskreno :) Daj krmenadle,pa da se zasitim i pire krompir. To mi je jedno od omiljenih jela 8)
Tu si u pravu,od ribe se brzo ogladni,a krmenadla je krmenadla.To je posebna tema.I ja ga jako volim.
I to mi je draza krmenadla bez kosti. Da ne zagrizem jako kost,pa slomim plombe :) Mada sam kao mladji uvek jeo sa koskom. Mogu i klasicne snicle. A secam se da smo jednoj drugarici popunjavali spomenar u osnovnoj skoli. Secam se da sam napisao da mi je omiljeno jelo- krmenadla sa pire krompirom.
Hahahaha,spomenari.Vec si onda znao sta valja!!! ;)
Sto bi rekao Žika Pavlović- Moj me insekt nikad ne vara ;D ;D ;D
Kako me uvek nasmejes sa ovim paralelama izmedu nasih komentara i filmskih citata!!!Hvala ti!!!!Ziveo her Zika!
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 27523


Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #65 poslato: Oktobar 27, 2023, 07:33:29 pre podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Dobra ti je kombinacija. Ja sam kao mladji jeo to izgnjeceno i sa dodatkom seckanog crnog luka.
Sledeci put kad budem jeo probacu tvoju kombinaciju. ;)
E pa javi da li ti se sviđa. Meni je to lepa kombinacija.
Obavezno.Misljenja sam da ce se i meni svideti jer obozavam i sardine a i crni luk,ali naravno probacu pa javljam. ;)
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #64 poslato: Oktobar 26, 2023, 08:54:08 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Ostane ta neka navika iz detinjstva gde ti je više slatko to da pojedeš jer te vraća u nekadašnje dane.
I to mi se u zadnjih mesec dana desilo sa vise hrana koje sam jeo i koje me vratilo u detinjstvo...
Uvek je lep osećaj vraćanja u bezbrižno detinjstvo. Problem je kada je neko imao traumatično detinjstvo, pa se distancira od tog perioda.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #63 poslato: Oktobar 26, 2023, 08:52:39 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Ostane ta neka navika iz detinjstva gde ti je više slatko to da pojedeš jer te vraća u nekadašnje dane.
To je baš lep osećaj. Svako ko je imao bezbrižno detinjstvo voli da oživi uspomene.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #62 poslato: Oktobar 26, 2023, 08:50:28 posle podne »

To i ide u prilog informaciji koju sam čula
Mada recimo tunjevina ima vise od pastrmke. Pa sad zavisi kako koja vrsta.
Naravno ali onako u globalu jeste tačno, naravno ima izuzetaka
Tako je. Po meni treba jesti i recnu i morsku ribu podjednako.
Naravno,samo sam morsku ribu naveo zbog bildera,inace slazem se da treba jesti i jedno i drugo i to bar nedeljno jednom,mada bi po nekoj proceni trebalo bi barem 3 nedeljno da jedemo.
Da okrećemo ribu na ražnju, možda bi se više konzumirala :D
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #61 poslato: Oktobar 26, 2023, 08:49:42 posle podne »

Ja sam čula podatak da su rečne ribe bogatije proteinima od morskih, jedno od obrazloženja je jer se više kreću u tekućim vodama. Ne znam koliko je to tačno. .?
Jesu bogatije proteinima ali i mastima zato kazu bilderi da je zdravije jesti morsku ribu.
Pa ako izbegavaju masti ok ali s druge strane ona nije bogata proteinima.
Slazem se sa tobom,ali ako sagledaju odnos masti i proteina i oduzmu,dodaju bolje im je jesti morsku ribu nego recnu.Jako puno bildera se tako sprema za takmicenje.
Inace samo pilece belo :)
To i belanca od jajeta su najbolji izvori proteina.
A ako mislis na bildere varas se,seti se samo Petra Klancira a i Phil Heath je to cesto jeo,a znam i nase puno njih.
Mislis na ribu? Ma naravno. To je dobar izvor proteina. Ali ja se nikada nisam najeo od ribe,ako cemo iskreno :) Daj krmenadle,pa da se zasitim i pire krompir. To mi je jedno od omiljenih jela 8)
Tu si u pravu,od ribe se brzo ogladni,a krmenadla je krmenadla.To je posebna tema.I ja ga jako volim.
I to mi je draza krmenadla bez kosti. Da ne zagrizem jako kost,pa slomim plombe :) Mada sam kao mladji uvek jeo sa koskom. Mogu i klasicne snicle. A secam se da smo jednoj drugarici popunjavali spomenar u osnovnoj skoli. Secam se da sam napisao da mi je omiljeno jelo- krmenadla sa pire krompirom.
Hahahaha,spomenari.Vec si onda znao sta valja!!! ;)
Sto bi rekao Žika Pavlović- Moj me insekt nikad ne vara ;D ;D ;D
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6046


« Odgovor #60 poslato: Oktobar 26, 2023, 08:48:04 posle podne »

ODRESCI OD TUNE I KONZERVISANA TUNA
obično sadrže više žive od konzervirane light tune (tunjevina u sopstvenom soku). Preporučuje se ograničavanje unosa tune na 170 g nedeljno. Ili drugim rečima, tuna iz konzerve se može jesti najviše jednom nedeljno.
Ja mislim da u konzervi ima svega samo ne tune...
Konzervisanu ribu vise i ne koristim.
Ja samo kad moram.
I ja sam do skoro tako radio. Ali cesto je loseg ukusa,kao sto su sardine. Nikad ne znas kakva je tura i da li cu bukvalno baciti konzervu,jer je riba uzasnog ukusa. Tako da je u poslednje vreme vise ne konzumiram.
A ja se prebacio na sardine.Znam da ni to nije toliko zdravo,ali to mi ostalo iz detinjstva.Izdrobim 2 konzerve sa viljuskom i pomesam ga sa ella sirom i tako ga mazem na hleb ili ga jedem samog.
Dobra ti je kombinacija. Ja sam kao mladji jeo to izgnjeceno i sa dodatkom seckanog crnog luka.
Sledeci put kad budem jeo probacu tvoju kombinaciju. ;)
E pa javi da li ti se sviđa. Meni je to lepa kombinacija.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 13 upita.