TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:27:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: molim vas saveti  (Pročitano 69549 puta)
spale90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Novembar 25, 2010, 06:44:33 posle podne »

sta uzeti shock therapy ili xpand ako se uzme sve u obzir (cena,kvalitet,kolicina...)
Sačuvana
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #125 poslato: Novembar 25, 2010, 03:27:53 posle podne »

da li je upotreba glutamina i bcaa opravdana osim pre,u toku i posle treninga? npr. dodati ih ujutro u ovsene ili uvece pre spavanja u proteinski sejk? sni i scitec-ovi bcaa i glutamin su dosta pristupacniji od ostalih proizvodjaca,jel to podrazumeva i mnogo losiji kvalitet?

Ja sam stekao utisak da nije,ali vidim da se na mnogim mestima preporucuje i takva upotreba.

Scitec se za evropsko tržište proizvodi u maĂ°arskoj,što znaci u EU,što znaci da su za preparate
koji su u cistome sastavu (kreatin,bcaa,glutamin) dažbine nešto manje,pa otuda i niža cena.

SNI držimo samo u vecim,ekonomicnijim pakovanjima,a što je pakovanje vece,cena samog
preparata je niža.Uporedi bilo koja veca i manja pakovanja bilo kog drugog proizvoĂ°aca bilo
kog preparata.
« Poslednja izmena: Novembar 25, 2010, 03:29:28 posle podne od strane PANSPORT BEOGRAD » Sačuvana

MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #124 poslato: Novembar 25, 2010, 03:22:18 posle podne »

da li je upotreba glutamina i bcaa opravdana osim pre,u toku i posle treninga? npr. dodati ih ujutro u ovsene ili uvece pre spavanja u proteinski sejk? sni i scitec-ovi bcaa i glutamin su dosta pristupacniji od ostalih proizvodjaca,jel to podrazumeva i mnogo losiji kvalitet?

Ne podrazumeva lošiji kvalitet...   Drugo za nas rekreativce to su MIZERNE razlike koje postoje... bez brige ;)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #123 poslato: Novembar 25, 2010, 03:20:39 posle podne »

Hvala puno za savet, izbor je pao na belu cok. i jagodu! Imam jos jednu pitanje (eh da je jos samo jedno)... Procitala sam o ovom proteinu i vidim da je bogat BCAA i Glutaminom, pa me interesuje da li je potreban dodatni unos aminokiselina jer sam ovde videla da se dosta savetuju? Ja sam rekreativac, treniram 3 puta nedeljno (kombinacija tegova i sprava) i 20 min. trcanja na kraju.

Protein surutke je generalno bogat važnim aminokiselinama poput BCAA...   ali uvek je dobro dodati dodatnu količinu BCAA i glutamina...

ja bih ti savetovala, pošto još tvoji treninzi nisu na toliko visokom nivou (u smislu da ne treniraš 6,7 puta nedeljno...)  da je za početak dovoljan taj whey i uzmi kompleks vitamina i minerala, npr Natrol Take one  i obavezno Omega 3 rbilje ulje ili omega 369 kompleks.

Whey je najbitniji posle treninga, a možeš ga biti i u toku dana sa mlekom ili još bolje ella sirom kao zamenu za obrok, taj ukus je i meni jedan od omiljenih i jako lepo se slaže sa sirom... :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #122 poslato: Novembar 25, 2010, 10:54:19 pre podne »

Ukoliko imas mogucnosti bilo bi pozeljno piti ih i ujutri i pre spavanja na taj nacin ces ubrzati oporavak misica i sacuvati ih od katabolizma.
Sačuvana
mrki.vuk
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #121 poslato: Novembar 25, 2010, 01:37:04 pre podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #120 poslato: Novembar 25, 2010, 01:12:22 pre podne »

Zoltane, hvala ti puno za pomoc. Oticicu do vaseg kolege Pedje u YUBC na N. Bgd. Pisacu uskoro opet jer cu sigurno po povratku imati jos mnooogo pitanja.

Nema na cemu,drago mi je ako sam makar malo pomogao.Sta god da ustreba slobodno pitaj mi smo tu da pomognemo ;)
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Novembar 25, 2010, 12:17:01 pre podne »

Zoltane, hvala ti puno za pomoc. Oticicu do vaseg kolege Pedje u YUBC na N. Bgd. Pisacu uskoro opet jer cu sigurno po povratku imati jos mnooogo pitanja.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #118 poslato: Novembar 25, 2010, 12:00:32 pre podne »

Kolicinu tecnosti odredjujes sama i gledaj da to bude voda.Da dobro si shvatila i pijes odmah posle treninga.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Novembar 24, 2010, 11:34:39 posle podne »

Zoltane, samo da proverim da li sam dobro razumela, znaci Whey protein 30 g pijem SAMO posle treninga zajedno sa vodom ili sokom + 10 g BCAA + 10g GLUTAMINA?
Koliko vremena posle treninga?
Uz koliku kolicinu tecnosti?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #116 poslato: Novembar 24, 2010, 10:20:50 posle podne »

Ukoliko mozes finansijski to podneti pojacaj ga sa malo BCAA i GLUTAMINA i bice ok.Znaci uz whey posle treninga stavis 10gr BCAA,10gr GLUTAMINA i bice ok.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Novembar 24, 2010, 07:20:34 posle podne »

Hvala puno za savet, izbor je pao na belu cok. i jagodu! Imam jos jednu pitanje (eh da je jos samo jedno)... Procitala sam o ovom proteinu i vidim da je bogat BCAA i Glutaminom, pa me interesuje da li je potreban dodatni unos aminokiselina jer sam ovde videla da se dosta savetuju? Ja sam rekreativac, treniram 3 puta nedeljno (kombinacija tegova i sprava) i 20 min. trcanja na kraju.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Novembar 24, 2010, 04:40:11 posle podne »

... Umesto čoko bananice - napravi protein od banane i dodaj kockicu crne čokolade i imaćeš nešto slično samo mnoooooogo kvalitetnije

Monika, Monika, prava si "kuharica"!
Kad si mi vec smislila ovako lepu caroliju, moram da te pitam i za strucan savet koji protein? Vidim da se ovde dosta hvali Whey od starne svih Vas, a ja sam u Pansportovoj prodavnici nasla par njih od Scitec Nutrition koji bi mi po ceni odgovarali. Koji bi vas savet bio?

P.S.
Ja sam greskom pocela da pisem ovde umesto na forumu "Suplementacija za devojke". Je l' da nastavim ovde ili mi dajete prekomandu?  ::)

Ok je i ovde :)   

Cela moja misteirja "kuvanja" i isprobavanja se krije u tome da se napravi što ukusnija klopa sa što više proteina i što manje ugljenih hidrata :)

Moj predlog za protein - Scitec 100% whey professional...  možeš da biraš izmeĂ°u sledećih ukusa:  Jagoda bela čokolada, Ćoko lešnik, Čoko kokos, Vanila šumsko voće, Kapućino...

i svi su divni :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #113 poslato: Novembar 24, 2010, 11:46:13 pre podne »

Ja trenutno pijem Scitc Nutrition i zadovoljan sam ...nije vazno gde pises,bitno da dobijes neki odgovor i da napravis rezultat.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Novembar 24, 2010, 03:10:34 pre podne »

... Umesto čoko bananice - napravi protein od banane i dodaj kockicu crne čokolade i imaćeš nešto slično samo mnoooooogo kvalitetnije

Monika, Monika, prava si "kuharica"!
Kad si mi vec smislila ovako lepu caroliju, moram da te pitam i za strucan savet koji protein? Vidim da se ovde dosta hvali Whey od starne svih Vas, a ja sam u Pansportovoj prodavnici nasla par njih od Scitec Nutrition koji bi mi po ceni odgovarali. Koji bi vas savet bio?

P.S.
Ja sam greskom pocela da pisem ovde umesto na forumu "Suplementacija za devojke". Je l' da nastavim ovde ili mi dajete prekomandu?  ::)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 21 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.