TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:43:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768872 puta)
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1754 poslato: Jul 12, 2012, 02:08:16 pre podne »

Koje su najbolje vezbe za donji deo stomaka koji ga najbolje pogadjaju? I kako dobiti kosinu(obliques)sta raditi za taj deo misica i ako budem radio trbusnjake sa opterecenjem sa tegom oce mi se nabijati i izdeformisati trbusni zid il je bolje sa tegom? I kako da drzim teg kada radim trbusnjake iza glave ili na grudi ili kako? :) I malo pre sam video slike na fejsu obliques i donji deo stomaka ti iskocile vene pa me zanima koje su vezbe radio i posle koliko godina si to postigao :D
« Poslednja izmena: Jul 12, 2012, 02:39:26 pre podne od strane Nikolito » Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
MrCollie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1753 poslato: Jul 11, 2012, 11:17:39 posle podne »

Treba ovih dana da uzmem proteine ,al iskljucivo uzimam SCITEC NUTRITION , pa sam nesto gledao ne kapiram koje su razlike izmedju ,plavog ,zelenog i crvenog 100 % whey pa ako mozes da mi objasnis i zapao mi je za oko Anabolic whey ( nema ga ovde na sajtu ,al ima ga u Hrvatskoj a posto sam tamo na moru mogu da uzmem ) posto uzimam Cuts i drzim dijetu a pise da je on dobar za sagorevanje masti ?? Pozdrav
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1752 poslato: Jul 10, 2012, 05:49:53 posle podne »

Sta znaci upala misica? Jel to znaci da misic raste ili sta? Svake nedelje radim jednom nedeljno grudi pon. i svake nedelje 4 meseca dobijem upalu i ostalih delova tela

To moze da znaci da si opteretio misice na jedan novi nacin na koji nisu navikli.promena tezine,nacina treninga itd...Blaga upala misica je ok ali teske upale misica bas i nisu pozeljne.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1751 poslato: Jul 09, 2012, 11:41:03 posle podne »

Sta znaci upala misica? Jel to znaci da misic raste ili sta? Svake nedelje radim jednom nedeljno grudi pon. i svake nedelje 4 meseca dobijem upalu i ostalih delova tela
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1750 poslato: Jul 09, 2012, 06:27:39 posle podne »

Postovani,
posto uvek sutradan nakon dobrog treninga ledja (zgibovi, veslanje,lat) dobijem obavezno i upalu biceps misica, pitanje moje bi bilo:
Da li je bolje odmah nakon treninga ledja od 4 vezbi, dakle taj isti dan, ubaciti i par vezbi za biceps ili da biceps ostavim za neki drugi dan?

Dakle, s obzirom na to da u trenizima ledja dobro pogodim biceps, da li da radim:
1-ledja+biceps - isti trening ili
2ledja jedan dan a biceps neki drugi dan, kada prodje upala.

Neko smatra da kada radim isti dan te dve grupe, da je bolje da nastavim sa zagrejanim bicepsom i da ga, posto me vec pogadja, cepam samo taj trening a drugi opet pominju da ako me vec toliko radi i biceps kada radim misice ledja, necu moci da izvucem maksimum za biceps nakon ledja.

Nema tu pravila,radis onako kako tebi najvise odgovara jer i jedan i drugi nacin su ok.
Sačuvana
big77
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1749 poslato: Jul 08, 2012, 01:19:50 posle podne »

Postovani,
posto uvek sutradan nakon dobrog treninga ledja (zgibovi, veslanje,lat) dobijem obavezno i upalu biceps misica, pitanje moje bi bilo:
Da li je bolje odmah nakon treninga ledja od 4 vezbi, dakle taj isti dan, ubaciti i par vezbi za biceps ili da biceps ostavim za neki drugi dan?

Dakle, s obzirom na to da u trenizima ledja dobro pogodim biceps, da li da radim:
1-ledja+biceps - isti trening ili
2ledja jedan dan a biceps neki drugi dan, kada prodje upala.

Neko smatra da kada radim isti dan te dve grupe, da je bolje da nastavim sa zagrejanim bicepsom i da ga, posto me vec pogadja, cepam samo taj trening a drugi opet pominju da ako me vec toliko radi i biceps kada radim misice ledja, necu moci da izvucem maksimum za biceps nakon ledja.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1748 poslato: Jul 05, 2012, 06:03:51 posle podne »

Nema na cemu tu sam da pomognem.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1747 poslato: Jul 05, 2012, 01:19:54 posle podne »

Vazi se Zoli! :)

Jos jednom ti hvala za pomoc, verovatno je da cu imati jos podosta pitanja s vremenom :)

Puno pozdrava!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1746 poslato: Jul 05, 2012, 11:52:33 pre podne »

Uzecu definitivno prah, jel dosta 10 pre, 10 za vreme, 10 posle i stavim 10 u balon vode i to pijuckam ceo dan?

Bice veoma dobro tako.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1745 poslato: Jul 04, 2012, 01:22:42 posle podne »

Uzecu definitivno prah, jel dosta 10 pre, 10 za vreme, 10 posle i stavim 10 u balon vode i to pijuckam ceo dan?
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1744 poslato: Jul 04, 2012, 01:08:28 posle podne »

koliko bcaa dnevno mi treba na dijeti?

Iskreno,sto vise to bolje i biraj prah uvek.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1743 poslato: Jul 04, 2012, 01:00:51 posle podne »

koliko bcaa dnevno mi treba na dijeti?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1742 poslato: Jul 04, 2012, 12:54:05 posle podne »

Da li se uopste isplati uzimati tecne amino?

Iskreno receno samo kod onih koji su spremni da odvoje mnogo novca za tako nesto.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1741 poslato: Jul 04, 2012, 12:52:06 posle podne »

Opet cuveni, problematicni Big77.
Zoltane, javljam se nakon drugog dana koriscenja popularnog  reaktora Xpend-a.

Jeste, ja sam jedinstveni slucaj.

Zapravo ovo bi bilo pitanje za nekoga ko se razume dobro u nuspojave ovog suplementa.
Ponovo ista prica kao i juce.
Nakon ispijanja pola merice (10g) reaktora pola h pred trening, umesto jake energije, fokusa i super misicne pumpe,
meni se javlja pospanost, umor, blaga nesvestica (ili bolje reci malaksalost).

Da li je to kod nekih pocetnika koriscenja ovog suplementa ok da se ovo desava u pocetku,
ili sam ja jedan od od onih veoma retkih kojima smeta ovaj reaktor, ako takvi jos postoje,hehe.

Salu na stranu, ali ovo postaje bas problem pa molim za strucno misljenje.
Da podsetim, sinoc sam takodje imao i nesanicu i vrteo se po krevetu do 3 ujutru.

Sta da radim? Imam Elite whey, Xpand, mnogo sam ocekivao i samo mi recite da batalim sve i super!!!!!!

Hvala

Postoji mogucnost da ti jednostavno taj reaktor ne odgovara i protiv toga se ne moze.Moj ti je savet da ga zamenis za neki drugi i vidis jel u njemu problem a kako mi opisujes tvoje stanje uveren sam da jeste.
Sačuvana
miki23
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1740 poslato: Jul 04, 2012, 12:49:07 posle podne »

nesto sam nasao pa da vidis da li je dobro za moju kilazu od 84kg.
Hteo bi da pocnem rotaciju ugljenih hidrata.

Ponedeljak – nizak unos

Utorak – bez hidrata

Sreda – visok unos

Četvrtak – nizak unos

Petak – bez hidrata

Subota – nizak unos

Nedelja – visok unos

PONEDELJAK – ČETVRTAK – SUBOTA

1.OBROK (9h) – 5 belanaca,1 zumance,šoljica ovsenih pahuljica

2.OBROK (12h) – 200g mesa(belo meso,riba),100g pirinča ili 250-300g krompira,salata sa maslinovim uljem

3.OBROK (15h) – 200g mesa(belo meso,riba),salata

4.OBROK (18h) – 200g mesa(biftek,belo meso,riba),salata sa maslinovim uljem

5.OBROK (21h) – 150g mesa(belo meso,riba),salata

UTORAK – PETAK
1.OBROK (9h) – 5 belanaca

2.OBROK (12h) – 200g mesa(belo meso,riba),salata sa maslinovim uljem

3.OBROK (15h) – 200g mesa(belo meso,riba),salata

4.OBROK (18h) – 200g mesa(biftek,belo meso,riba),salata sa maslinovim uljem

5.OBROK (21h) – 200g mesa(belo meso,riba),salata

SREDA – NEDELJA
1.OBROK (9h) – 5 belanaca,1 zumance,šoljica ovsenih pahuljica,neko voće

2.OBROK (12h) – 150g mesa(belo meso,riba),100g pirinča ili testa ili 250-300g krompira,salata sa maslinovim uljem,voće

3.OBROK (15h) – 150g mesa(belo meso,riba),100g pirinča ili testa,ili krompir,salata sa maslinovim uljem,voće

4.OBROK (18h) – 200g mesa(biftek,belo meso,riba),salata

5.OBROK (21h) – 150g mesa(belo meso,riba),salata

Ishrana je ok mada uvek moze bolje.Korekcije to jest varijacije sa uh treba zaista raditi veoma pazljivo i pratiti kako telo reaguje u smislu jel se umaras brzo jer uh su gorivo koje je neophodno organizmu.Ti mozes povecati unos proteina ali moze doci do padova u raspolozenju,treningu i slicno bar dok se orgnizam malo ne navikne.Pokusaj tako kao sto si napisao ali sa varijacijama idi pazljivo,nemoj bas odmah tako seci na nulu vec idi sa nekim manjim rotacijama na pocetku i ne seci hidrate tako drasticno.
OK, hvala ti... :)))
Sačuvana
Stranice: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.318 sekundi sa 18 upita.