TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 02:34:03 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768835 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1619 poslato: Maj 25, 2012, 09:44:23 pre podne »

Pocetnik..whey je osnova svakog vezbaca u teretani i bez toga tesko da je neki napredniji rezultat moguc.Soja nije najbolja opcija i izbegavaj je.Testosteron busteri i uopste supsi te namene dolaze u obzir tek na kraju kada se sve ostalo nabavi.Oni pomazu ali nisu svemocni kako to mnogi misle i greska je uporedjivati ih sa unosom hemije sto je sasvim druga prica.
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1618 poslato: Maj 25, 2012, 01:44:31 pre podne »

Da pitam jos nesto levi biceps mi je nesto kraci u odnosu na desni je l' bih mogao nekako da ih izjednacim.. Radio sam do sad uglavnom vezbe sa EZ i sipkom obicnom, mozda je greska sto nisam bucice koristio puno?
Sačuvana
kiriakos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1617 poslato: Maj 24, 2012, 01:01:59 posle podne »

Sta je bolje da uzmem guaranu ili High Caffeine
Ishrana sredjena suplementi whey profesional i sad uzimam kreatin.... treba mi mali kick pred trening...
Sačuvana
pocetnik45
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1616 poslato: Maj 24, 2012, 02:55:57 pre podne »

Pozdrav Zoltane!
Došao sam do nekih parica i planiram sve u trening da ulozim :)
Ishranu sam organizovao tako kako jesam,bolje ne mogu,jer sam stalno u pokretu...ali nije loša. Ovo ti kažem zato što želim da znaš da sam svestan da je ishrana na prvom mestu,a potom ostalo. ;)
A ja ti se i obraćam zbog tog-ostalog ,a to su suplementi...
Da li je bolje da uzmem neki whey protein ili neki preparat za povećano lučenje testosterona,na prirodnoj bazi,video sam da ovde tih stvari ima ? Cilj mi je da mi se poveća mišićna masa,kao i uvek. :)
Relativni sam početnik... Sa whey proteinom sam imao iskustva ,ali sa preparatima za za povećano lučenje testosterona nisam i ne znam ništa o tome...
Pa bih ako možeš da mi kažeš nešto o tome,uopšte buni me taj testosteron,kapiram da je jako važna stvar? :)
I kako je tvoje mišljenje o whey proteinu na bazi soje,pošto sam netolerantan na laktozu,računam da bi mi ovaj odgovarao...?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1615 poslato: Maj 23, 2012, 03:14:55 posle podne »

Ni jedan od navedenih ti nece dati to sto zelis ako nisi sredio ishranu kao i ubacio osnovu od suplementacije.Ako je to reseno oba su dobra i sluze svrsi.Kreatin mozes uvek i pre i posle uzimati.
Sačuvana
kiriakos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1614 poslato: Maj 23, 2012, 01:41:13 posle podne »

zanima me koji je bolji preparat Crea Force biotech  ili Creatine Ethyl Ester biotech.... za snagu energiju misicnu masu?

i da li se Creatine Ethyl Ester uzima samo jednom dnevno pre treninga ili se uzima i posle treninga?
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1613 poslato: Maj 23, 2012, 12:52:48 posle podne »

Ok hvala puno na savetu, radicu tako pa cu videti rezultate :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1612 poslato: Maj 23, 2012, 08:54:58 pre podne »

Sve to opet zavisi od osobe do osobe.Ja sam za rotacije ali koliko tacno to opet svako na sebi mora da proba.Savetujem ti da vodis zapisnik i upisujes svaki dan.Za mesec dva ga pogledas pa ako nisi zadovoljan menjas i stalno kombinujes dok ne nadjes sistem koji tebi odgovara.
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1611 poslato: Maj 22, 2012, 04:32:53 posle podne »

Aha ok :) Kako bi po tebi trebala rotacija UH da izgleda i da li je ona bolja od low uh djete, uzimam oko 100gr ovsenih ujutru i retko kad za rucak neki uh, posle toga ne, cak ni posle treninga ne uzimam, posto je uvece.. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1610 poslato: Maj 22, 2012, 09:01:58 pre podne »

Jesam ali to zavisi od osobe do osobe.Meni na primer odgovara odmah posle treninga sa tegovima.Probas pa vidis kako ti odgovara,to je jedini nacin.
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1609 poslato: Maj 21, 2012, 11:51:41 pre podne »

Pozdrav Zoltane,
Hteo bih da pitam da li si pristalica kardia i da li mislis da daje veliku ulogu u skidanju sala ili je njegov udeo mali naravno ako je ishrana sredjena i uz to imamo redovan trening sa tegovima (4-5 puta nedeljno).. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1608 poslato: Maj 21, 2012, 11:08:48 pre podne »

Marko..obavezno ubaci bcaa i to povece doze kao i kvalitetni whey.Ishrana mi deluje ok samo gledaj da proteinske obroke iz hrane imas sto cesce u toku dana.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1607 poslato: Maj 21, 2012, 10:13:19 pre podne »

Sto se tice lokacije nalazimo se na naselju u popeye gym teretani,imamo za sada jedan sto uskoro dva,ali sve vezbe za arm sto se tice tegova,sipki,sajli,kanapa,guma,kljesta itd..ostavi mi mob na pp pa bicemo u kontaktu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1606 poslato: Maj 21, 2012, 10:10:35 pre podne »

Borise..Ns lionsi imaju desetak clanova od kojih se pet takmici u zavisnosti od turnira.Imamo majice pod kojim nastupamo i priznati smo kao klub od strane saveza Srbije.Sada trenutno ne treniramo jer smo se iskidali na takmicenju pa saniramo povrede.U sustini sa pravim pripremama krecemo tek od septembra ali naravno dobrodosao si kod nas i pre da se upoznamo i mozemo te malo uvesti u taj sport vise ako te zanima.
Sačuvana
marko85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1605 poslato: Maj 21, 2012, 10:09:27 pre podne »

e ovako treba mi savet oko definicije i ciste misicne mase .imao sam 104 kg treniram vec dvadeset dana svaki dan teretana 1h+kardio (vijaca 30 min + vreca 20 min ) uz sagorevace za topljenje i pijem amino kiseline (twinlab tecne )da bi zadrzao misicnu masu napredka ima skinuo sam 5 kg za 20 dana ali sad me interesuje sta dalje od suplementacije sta uzeti neki whey ili sta vec da bi napumpao misice a sprzio salo koje jos imam na stomaku  od kako sam krenuo sa treninzima promenio sam ishranu iz korena smanjio sam ugljene h na minimum izbacio masno,slatko,testo,hleb bas sve jedem samo ciste proteine :piletinu,curetinu,ribu,nemasni sir,jaja(belanac) neke salate i jos ponesto malo ovsene po neki baren krompir ,lesnik,badem orahe i to je to ali me brine d mnogo ne smram i izgubim misice sa ovom ishranom i sagorevacima. unapred hvala Zoltane !
Sačuvana
Stranice: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.084 sekundi sa 17 upita.