TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404160 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 08, 2025, 12:36:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 207 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 958148 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1621 poslato: Maj 25, 2012, 09:48:40 pre podne »

Kilo..to je problem dosta ljudi jer delovi tela su samo na prvi pogled isti sa manjim odstupanjima.Pokusaj rad sa bucicama vise forsirajuci tu ruku.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1620 poslato: Maj 25, 2012, 09:46:13 pre podne »

Kiri..oba su stimulansi energije i fokusa tako da bi trebalo da daju zeljeni kick.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1619 poslato: Maj 25, 2012, 09:44:23 pre podne »

Pocetnik..whey je osnova svakog vezbaca u teretani i bez toga tesko da je neki napredniji rezultat moguc.Soja nije najbolja opcija i izbegavaj je.Testosteron busteri i uopste supsi te namene dolaze u obzir tek na kraju kada se sve ostalo nabavi.Oni pomazu ali nisu svemocni kako to mnogi misle i greska je uporedjivati ih sa unosom hemije sto je sasvim druga prica.
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1618 poslato: Maj 25, 2012, 01:44:31 pre podne »

Da pitam jos nesto levi biceps mi je nesto kraci u odnosu na desni je l' bih mogao nekako da ih izjednacim.. Radio sam do sad uglavnom vezbe sa EZ i sipkom obicnom, mozda je greska sto nisam bucice koristio puno?
Sačuvana
kiriakos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1617 poslato: Maj 24, 2012, 01:01:59 posle podne »

Sta je bolje da uzmem guaranu ili High Caffeine
Ishrana sredjena suplementi whey profesional i sad uzimam kreatin.... treba mi mali kick pred trening...
Sačuvana
pocetnik45
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1616 poslato: Maj 24, 2012, 02:55:57 pre podne »

Pozdrav Zoltane!
Došao sam do nekih parica i planiram sve u trening da ulozim :)
Ishranu sam organizovao tako kako jesam,bolje ne mogu,jer sam stalno u pokretu...ali nije loša. Ovo ti kažem zato što želim da znaš da sam svestan da je ishrana na prvom mestu,a potom ostalo. ;)
A ja ti se i obraćam zbog tog-ostalog ,a to su suplementi...
Da li je bolje da uzmem neki whey protein ili neki preparat za povećano lučenje testosterona,na prirodnoj bazi,video sam da ovde tih stvari ima ? Cilj mi je da mi se poveća mišićna masa,kao i uvek. :)
Relativni sam početnik... Sa whey proteinom sam imao iskustva ,ali sa preparatima za za povećano lučenje testosterona nisam i ne znam ništa o tome...
Pa bih ako možeš da mi kažeš nešto o tome,uopšte buni me taj testosteron,kapiram da je jako važna stvar? :)
I kako je tvoje mišljenje o whey proteinu na bazi soje,pošto sam netolerantan na laktozu,računam da bi mi ovaj odgovarao...?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1615 poslato: Maj 23, 2012, 03:14:55 posle podne »

Ni jedan od navedenih ti nece dati to sto zelis ako nisi sredio ishranu kao i ubacio osnovu od suplementacije.Ako je to reseno oba su dobra i sluze svrsi.Kreatin mozes uvek i pre i posle uzimati.
Sačuvana
kiriakos
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1614 poslato: Maj 23, 2012, 01:41:13 posle podne »

zanima me koji je bolji preparat Crea Force biotech  ili Creatine Ethyl Ester biotech.... za snagu energiju misicnu masu?

i da li se Creatine Ethyl Ester uzima samo jednom dnevno pre treninga ili se uzima i posle treninga?
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1613 poslato: Maj 23, 2012, 12:52:48 posle podne »

Ok hvala puno na savetu, radicu tako pa cu videti rezultate :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1612 poslato: Maj 23, 2012, 08:54:58 pre podne »

Sve to opet zavisi od osobe do osobe.Ja sam za rotacije ali koliko tacno to opet svako na sebi mora da proba.Savetujem ti da vodis zapisnik i upisujes svaki dan.Za mesec dva ga pogledas pa ako nisi zadovoljan menjas i stalno kombinujes dok ne nadjes sistem koji tebi odgovara.
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1611 poslato: Maj 22, 2012, 04:32:53 posle podne »

Aha ok :) Kako bi po tebi trebala rotacija UH da izgleda i da li je ona bolja od low uh djete, uzimam oko 100gr ovsenih ujutru i retko kad za rucak neki uh, posle toga ne, cak ni posle treninga ne uzimam, posto je uvece.. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1610 poslato: Maj 22, 2012, 09:01:58 pre podne »

Jesam ali to zavisi od osobe do osobe.Meni na primer odgovara odmah posle treninga sa tegovima.Probas pa vidis kako ti odgovara,to je jedini nacin.
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1609 poslato: Maj 21, 2012, 11:51:41 pre podne »

Pozdrav Zoltane,
Hteo bih da pitam da li si pristalica kardia i da li mislis da daje veliku ulogu u skidanju sala ili je njegov udeo mali naravno ako je ishrana sredjena i uz to imamo redovan trening sa tegovima (4-5 puta nedeljno).. :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1608 poslato: Maj 21, 2012, 11:08:48 pre podne »

Marko..obavezno ubaci bcaa i to povece doze kao i kvalitetni whey.Ishrana mi deluje ok samo gledaj da proteinske obroke iz hrane imas sto cesce u toku dana.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1607 poslato: Maj 21, 2012, 10:13:19 pre podne »

Sto se tice lokacije nalazimo se na naselju u popeye gym teretani,imamo za sada jedan sto uskoro dva,ali sve vezbe za arm sto se tice tegova,sipki,sajli,kanapa,guma,kljesta itd..ostavi mi mob na pp pa bicemo u kontaktu.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 207 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.05 sekundi sa 13 upita.