TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:31:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 201 202 [203] 204 205 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768418 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #59 poslato: Decembar 09, 2010, 11:47:07 posle podne »

hvala
pozzz

Nema na cemu,pozzz.
Sačuvana
1108980
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Decembar 09, 2010, 11:46:37 posle podne »

hvala
pozzz
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #57 poslato: Decembar 09, 2010, 10:30:07 posle podne »

cao!
 skoro sam kupio super charge (labrada) i osecam da mi daje dosta snage za vezbanje.
interesuje me dali uzimati jos neki preparat za oporavak?? purple wrath mozda??

Pozdrav,

Super Charge je odlican preparat, probao sam ga i bio jako zadovoljan njime.
Naravno da mozes,cak sta vise i preporucljivo je a purple wraath je odlicna kombinacija.On jeste malo skuplji preparat ali vredi svaku paru.Ako ga kupis neces se pokajati.
Sačuvana
1108980
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Decembar 09, 2010, 05:47:54 posle podne »

cao!
 skoro sam kupio super charge (labrada) i osecam da mi daje dosta snage za vezbanje.
interesuje me dali uzimati jos neki preparat za oporavak?? purple wrath mozda??
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #55 poslato: Decembar 07, 2010, 01:15:39 pre podne »

Pozdrav!  Sto se tice samog kardija dobro je sto radis posle tegova jer i ja sam pobornik toga da je tada kardio veoma efektivan.Ali i tu se mora paziti da ne dodje do nezeljenog gubitka misicnog tkiva to jest mase.Do  40min laganim tempom  je sasvim ok.Tempo drzi konstantno isti i ne menjaj ga.Bilo bi pozeljno da unosis BCAA i glutamin kako bi zastitio svoje misice od razgradnje i naravno ne zaboravi da je sve u ishrani koja mora biti sa kvalitetnim namirnicama i pravilno rasporedjenim obrocima.Jedino tako je uspeh moguc.
Sačuvana
Dzonyyy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Decembar 07, 2010, 01:00:36 pre podne »

Poz Zoltane, interesuje me koliko bi vremenski trebao da traje kardio trening...Obicno posle rada sa tegovima odem na traku, i pretrcim oko 3-4 km. To je od prilike oko 20 min....Zelim da izgubim par kila, da vise izdefinisem telo, ali ne zelim da preteram sa kardio treningom da ne dodje do razgradnje misica     Hvala u napred  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #53 poslato: Decembar 03, 2010, 12:49:43 pre podne »

Pozdrav Zoltane!
Da li mozes da nam das svoj detaljan jelovnik u off sezoni. Hvala!

Pozdrav,

O mojoj ishrani u off sezoni imas ovde gde sam malo detaljnije opisao kako se hranim u tim periodima.Ukoliko ti nesto ne bude jasno kada procitas pitaj slobodno. http://forum.pansport.rs/index.php?topic=117981.0
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #52 poslato: Decembar 02, 2010, 11:05:15 posle podne »

samo bi jos napomenuo da sam uzeo suplemente:glutamin,vitaminsko mineralni kompleks multiple( take one),kreatin ethyl esteri gejner gain fast 3100....pa ako bi mogao da mi kazes kad,i koliko cega da uzimam....hvala

Glutamin uzimaj posle treninga mozes u blenderu pomesati sa gain fastom i zajedno sve sa vodom popiti.Vitamine uzimaj uz obrok uvek,kreatin mozes isto posle treninga jednu dozu.
Ukoliko imas problem sa kilazom to jest dobijanjem telesne mase onda mozes gaint fast uzeti jos koju dozu izmedju obroka sa mlekom.Ali to opet zavisi od finansija.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #51 poslato: Decembar 02, 2010, 11:02:10 posle podne »

zanima me kolika pauza treba da bude izmedju dva seta ako se radi trening za masu? negde sam procitao da bi to trebalo da bude minimum 3 min. a izmedju dve razlicite vezbe 6 min,da bi se atp i kreatin fosfat ponovo napunili u misicnim celijama. ako bi radio dve misicne partije na treningu kao vecina vezbaca  to bi bas potrajalo...a opet neki iskusni bodybuilderi su me savetovali da u periodu sticanja mase ne bi trebao da se "cedim" duze od sat i po vremena sa sve zagrevanjem i istezanjem.

Kao sto si i sam video citajuci razne forume ima mnogo teorija i oko treninga,pauze itd..iz svog iskustva mogu ti reci da i nisam bas od onih koji gledaju na sat koliko traje pauza niti sam trening  vec gledam da radim po osecaju i pauza mi traje toliko da se odmorim i budem spreman za novu seriju.isto tako i sam trening mi traje dok ne odradim ono sto zelim ne obaziruci se previse na vreme.Tako radim dugo i na mene je to ostavilo odlicne rezultate.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Decembar 02, 2010, 11:00:17 posle podne »

samo bi jos napomenuo da sam uzeo suplemente:glutamin,vitaminsko mineralni kompleks multiple( take one),kreatin ethyl esteri gejner gain fast 3100....pa ako bi mogao da mi kazes kad,i koliko cega da uzimam....hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #49 poslato: Decembar 02, 2010, 10:57:08 posle podne »

Zdravo Zoltane!Tvoj sam veliki fan,i voleo bi da mi izadjes u susret,ako je moguce.Trenutno radim na masi,pa bi te zamolio da mi,ako nije problem,ispises ishranu za jedan dan,kako bi odprilike trebala da izgleda...npr,dorucak pojedi 5 jaja....2 obrok,to i to,treci.....hvala unapred!

Zdravo Dejane..ne znam jesi li procitao moju ishranu kada radim masu,vec sam pisao o tome detaljno evo i linka pa te molim prvo da to procitas i onda ako ti nesto nije jasno pitaj me rado cu pomoci.
http://forum.pansport.rs/index.php?topic=117981.0
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #48 poslato: Decembar 02, 2010, 10:56:13 posle podne »

Kod osnovnih vezbi pauze izmedju serija su maksimalno do 1,5 minut,kod izolacionih vezbi 45 sec do 60 sec.Izmedju vezbi nema potrebe praviti nista vece pauze.
Sačuvana
mrki.vuk
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Decembar 02, 2010, 10:51:11 posle podne »

zanima me kolika pauza treba da bude izmedju dva seta ako se radi trening za masu? negde sam procitao da bi to trebalo da bude minimum 3 min. a izmedju dve razlicite vezbe 6 min,da bi se atp i kreatin fosfat ponovo napunili u misicnim celijama. ako bi radio dve misicne partije na treningu kao vecina vezbaca  to bi bas potrajalo...a opet neki iskusni bodybuilderi su me savetovali da u periodu sticanja mase ne bi trebao da se "cedim" duze od sat i po vremena sa sve zagrevanjem i istezanjem.
Sačuvana
dejan132
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Decembar 02, 2010, 10:47:28 posle podne »

Zdravo Zoltane!Tvoj sam veliki fan,i voleo bi da mi izadjes u susret,ako je moguce.Trenutno radim na masi,pa bi te zamolio da mi,ako nije problem,ispises ishranu za jedan dan,kako bi odprilike trebala da izgleda...npr,dorucak pojedi 5 jaja....2 obrok,to i to,treci.....hvala unapred!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #45 poslato: Decembar 02, 2010, 10:30:37 posle podne »

Zdravo,

Osnovni problem vecini vezbaca su naravno finansije.Tu nastaju ona cuvena pitanja kako uzimati suplemente a da se ustedi i maksimalno iskoristi ono sto se ima.Ukoliko je to kod tebe slucaj onda ti savetujem da radis kao sto si napisao sa medom i kombinaciju sa ovsenim a posle treninga whey.
daleko od toga da je uzimanje wheya sa ovsenim bacanje ali ako vec nemas dovoljno da uzimas whey kada je najpotrebniji onda je i ova solucija ok ali ne preteruj sa medom.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 201 202 [203] 204 205 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.