TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:06:48 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768566 puta)
Obradovic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #194 poslato: Januar 27, 2011, 09:51:32 posle podne »

Kupio sam Super Amino od DYM 500 tableta,danas sam stigao da popijem izmedju dva obroka,posle treninga i pred spavanje cu,ali me zanima kada popijem posle treninga,koliko da napravim razmak izmedju toga i obroka?Nisam pre pitao pa sam nekih 30min posle uzimanja Amino imao obrok?! Da li je to ok? :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #193 poslato: Januar 26, 2011, 01:36:17 pre podne »

Probaj i vidi kako na njega reagujes,a ako je los menjaces ga ili samo malo dopunjavati.
Sto se ella sira tice nije striktno da mora biti ta marka,nabavi neki nemasni sir i to je to.
Sačuvana
Alex r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or Go home!!!

« Odgovor #192 poslato: Januar 25, 2011, 05:44:27 posle podne »

Znaci mogao bi poqsati sa ovim sistemom, istina svidja mi se sto su u ovom programu obuhvacene skoro sve vjezbe i misic se pogadja iz svih uglova a mozda bi i drugi trebali poqsat sa ovim, mozda radi ;))) Sto se tice ishrane imam 5 obroka, prwi su jaja, ovsene, integralni hljeb, 3 su meso sa pirincem ili krompirom i nekim salatom a zadnji su opet jaja i pojedem malo ljesnika ili badema.... Ellu ovamo nemamo tako da... :)))
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #191 poslato: Januar 25, 2011, 03:03:02 posle podne »

Svako od nas je osoba za sebe i odgovaraju mu razni nacini vezbanja,broj serija itd..neka osnova postoji i ona se praktikuje uz korekcije.Mozes pokusati ovaj sistem i za neko vreme videti kako ti telo reaguje.Ako su ti grudi slabije onda konkretno radi prvo onaj deo koji se najmanje vidi.Znaci ako je to gornji deo forsiraj njega itd..Suplementacija je ok ali gledaj uvek i ishrana da je maksimalno sredjena jer je to jedini put ka uspehu.
Sačuvana
Alex r
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or Go home!!!

« Odgovor #190 poslato: Januar 25, 2011, 02:09:02 posle podne »

Pozdrav svima e imam par pitanja koja ce sig sam mnogima znacit owdje (ukoliko dobijem odg :) kada se radi u grudima)
Posto ja kao i wecina muku mucim sa grudima dobio sam par savjeta od covjekai koji je dosta iskusan medjutim on ima 32-3 god i trenira cijeli ziwot, cak se i takmici u benc presu!!
Njegov predlog treninga za grudi je bio...
Odradim dobro zagrijavanje i opalim 8 drop serija ravnog beca, 3 serije kosog razvlacenja, 3 serije pulovera i po 3 serije razboja i pek deka s tim sto razboj i pek dek radim naizmjenicno, i odradim malo biceps, tek toliko da ga zagrijem, 2-3 serije razlicith vjezbi.
slijedi dan pauze....
sledeci trening radim opet grudi samo sto owaj put pocinjem sa kosim becom isto 8 serija, 3 serije ravnog razvlacenja, i po 3 serije razboja i pek deka (i svaka vjezba se radi drop, u oba treninga) i onda puni biceps, u mom slucaju to su tri vjezbe sa po tri serije.
Stojeci pregib sipkom, hummer pregibi i skotova klupa sa bucicama i to je to (ubacim malo stomak na kraj treninga)
To bi bilo to, e sad mene je malo frkada to nije puno za mene s obzirom da treniram tek 2 god i 3-4 mjeseca.
Koristim whey, dex, bcaa a brzo cu poceti sa kratinom. imam san od 10tak sati!!
Grudima mi nedostaje dosta toga jer prwu god dana dok sam isao u ter za grudi sam radio pek dek i to je to (jbg niko da objasni a znanje 0) znaci morah ih poprawiti u cjelosti i gornji i donji dio i u odnosu na proslu god poprawio sam ih dosta (nadam se da cu izbaciti neke slike nocas) tako da Zoltane ti si na redu :) a i svacije iskustvo i savjet su dobro dosli  ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #189 poslato: Januar 25, 2011, 01:01:48 pre podne »

Matori pozdrav ;D, mnogi od nas muce muku sa grudima koje idu u spic doduse to je i zbog velike kilaze al ajde preporuci neku vezbicu da se to koriguje malo ;)

Pozdrav :)  veruj mi da sam i ja ranije imao sa time problema i upravo zbog kilaze.Resio samto vrlo jednostavno ishranom i treningom.Nisam neke posebne vezbe radio vec ono standard sa mozda naglasenim razvlacenjem bucicama.Sada imam odlicne grudi a kada pogledam neke slike onda tek vidim koliko sam to dobro resio.
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #188 poslato: Januar 24, 2011, 08:47:22 posle podne »

Matori pozdrav ;D, mnogi od nas muce muku sa grudima koje idu u spic doduse to je i zbog velike kilaze al ajde preporuci neku vezbicu da se to koriguje malo ;)
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
1389
Gost
« Odgovor #187 poslato: Januar 24, 2011, 02:03:25 posle podne »

hvala  :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #186 poslato: Januar 24, 2011, 01:42:22 posle podne »

OK hvala ti...

Nema na cemu,ako mogu nekad pomoci samo se ovde javi.
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Januar 24, 2011, 01:36:09 posle podne »

OK hvala ti...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #184 poslato: Januar 24, 2011, 01:29:52 posle podne »

koliko treninga treba imati nedeljno? ja radim 6 puta pa jedan dan pauze, mada dosta ljudi kaze da je to mnogo, i da treba vise odmora. kolko je po tebi ok raditi treninga nedeljno?

Ako vec imas poduzi staz onda sigurno imas nekog iskustva sta tvome organizmu i odgovara to jest koji je program dobar,da li jedna misicna partija dnevno,dve i kada ti je potrebna pauza.Ja sam protivnik da se noge rade sa jos nekom partijom iz razloga jer ako noge odvalis necs imati snage za nesto drugo a i srce opterecujes da ti pumpa krv iz donjeg dela tela u drugi.Ja inace radim 4 treninga nedeljno trenutno.Ranije sam mnogo vise...ti ako si sredio isjranu i suplementaciju onda idi tri plus jedan pa vidi jel ti tako odgovara na duze staze.
To opet zavisi od dosta faktora a prvenstveno od staza vezbaca i njegovog iskustva.Ako se radi o pocetniku kome je cilj dobijanje misicne mase i snage onda bih isao pretezno sistem dva plus jedan (dva dana rada jedan pauze) gde se vodi racuna o ishrani,suplementaciji,i odmoru na koji se treba obratiti posebna paznja.Neki vezbaci ne shvataju da misic ne raste u teretani vec kuci dok odmaraju i dobro jedu.

a ako nisam bas pocetnik, i ako postoji masa  ;D i suplementacija, kako da radim? do sad sam obicno pon-grudi/biceps, uto-ledja/triceps, sre-ramena/noge, i tako 2 puta pa onda dan odmora...

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #183 poslato: Januar 24, 2011, 01:26:46 posle podne »

Kozma samo jedno pitanje,kad sam keto dijeti,tacnije skidam salce :-) ne jedem high gl food pa me zanima koliko je doza UH koje mogu u jednom danu da unesem? 30-40-50 grama?Hvala

Uvek sam za varijantu varijacija sa uh u onoj meri koja odgovara licno tvom organizmu.A sta to znaci? to znaci da treba da vrsis stalne varijacije sa uh taman toliko da unosis da ne osecas slabost da bi trening mogao odraditi.Ukoliko bas ides na 0% onda je prica drugacija..tada tih dan ili par dana se iskljucivo samo povecavaju proteini a virsle i te stvari zaboravi.
Sačuvana
1389
Gost
« Odgovor #182 poslato: Januar 24, 2011, 12:38:35 posle podne »

koliko treninga treba imati nedeljno? ja radim 6 puta pa jedan dan pauze, mada dosta ljudi kaze da je to mnogo, i da treba vise odmora. kolko je po tebi ok raditi treninga nedeljno?

To opet zavisi od dosta faktora a prvenstveno od staza vezbaca i njegovog iskustva.Ako se radi o pocetniku kome je cilj dobijanje misicne mase i snage onda bih isao pretezno sistem dva plus jedan (dva dana rada jedan pauze) gde se vodi racuna o ishrani,suplementaciji,i odmoru na koji se treba obratiti posebna paznja.Neki vezbaci ne shvataju da misic ne raste u teretani vec kuci dok odmaraju i dobro jedu.

a ako nisam bas pocetnik, i ako postoji masa  ;D i suplementacija, kako da radim? do sad sam obicno pon-grudi/biceps, uto-ledja/triceps, sre-ramena/noge, i tako 2 puta pa onda dan odmora...

« Poslednja izmena: Januar 24, 2011, 12:43:02 posle podne od strane 1389 » Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #181 poslato: Januar 24, 2011, 09:09:23 pre podne »

I jel bi smeo da jedem nove carnex virsle bez konzervansa i secera sa 1 gr UH govedje?
Sačuvana
nemshi
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #180 poslato: Januar 24, 2011, 08:28:37 pre podne »

Kozma samo jedno pitanje,kad sam keto dijeti,tacnije skidam salce :-) ne jedem high gl food pa me zanima koliko je doza UH koje mogu u jednom danu da unesem? 30-40-50 grama?Hvala
Sačuvana
Stranice: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.053 sekundi sa 13 upita.