TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:43:23 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768472 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #899 poslato: Oktobar 18, 2011, 02:53:39 posle podne »

Ima smisla,ja uglavnom tako sada radim.Mada zavisi sta ko zeli da postigne,kao i kako kome odredjeni sistem odgovara.
Sačuvana
djoleeeee
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Trazi nacin a ne izgovor!

« Odgovor #898 poslato: Oktobar 18, 2011, 11:42:16 pre podne »

Interesuje me i tvoje misljenje, da li ima smisla povecavati kilazu iz serije u seriju?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #897 poslato: Oktobar 18, 2011, 08:47:31 pre podne »

Pozdrav, moje misljenje je da je to suplement koji zadovoljava dnevne potrebe svakog rekreativca kao i naprednog sportiste.Bilo bi dobro da ga uzmes ujutru uz obrok ili u toku dana isto uz obrok.
Sačuvana
loco lobo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #896 poslato: Oktobar 17, 2011, 10:57:01 posle podne »

Pozdarv Zoltane,interesuje me koje je najbolje vreme za uzimanje vitaminsko-mineralnog kompleksa(DAILY ONE od scitec nutrition),danima kad se trenira i danima kad je pauza i kakvo je tvoje misljenje o ovom preparatu,pozdrav i hvala unapred
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #895 poslato: Oktobar 16, 2011, 10:45:41 posle podne »

Sta mogu da jedem umjesto pirinca kao gorivo za trening,a da je jednako dobro? Jednostavno ga ne podnosim..  :-\

Krompir,ovsene pahulje ili recimo itegralni pirinac koji je poprilicno ukusan jesi li ga probao?
Probao sam i jeo bukvalno na silu jedno vrijeme,jednostavno mi ne odgovara..Probacu onda sa kuvanim krompirom,to volim.Hvala sefe

Probaj onda tako,ne odgovara nam svima isto.Ja na primer tesko mogu dan zamisliti bez pirinca.
Sačuvana
stefanssson
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #894 poslato: Oktobar 16, 2011, 02:02:52 posle podne »

Sta mogu da jedem umjesto pirinca kao gorivo za trening,a da je jednako dobro? Jednostavno ga ne podnosim..  :-\

Krompir,ovsene pahulje ili recimo itegralni pirinac koji je poprilicno ukusan jesi li ga probao?
Probao sam i jeo bukvalno na silu jedno vrijeme,jednostavno mi ne odgovara..Probacu onda sa kuvanim krompirom,to volim.Hvala sefe
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #893 poslato: Oktobar 16, 2011, 01:27:41 posle podne »

Onda je sve ok tako i radi.Nema na cemu,samo se ovde javi ako nesto treba.Pozdrav
Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #892 poslato: Oktobar 16, 2011, 08:29:17 pre podne »

Savrseno jasno .. ja posle treninga ionako Whey uzimam sa vodom i dextrozu .. samo su mi problem predstavljala ova 2 medju obroka sa Myom koje nisam mogao da smislim sa vodom .. Hvala na odgovoru jos jednom
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #891 poslato: Oktobar 16, 2011, 01:07:44 pre podne »

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #890 poslato: Oktobar 16, 2011, 01:06:52 pre podne »

Pozdrav Zoltane .
Pitanje .. da li je greska Myo mesati sa mlekom .
Od nedavno sam kupio Myofusion  ,godinu dana pre njega koristio sam Whey protein na koji sam se po ukusu navikao i svideo .
Od nedavno od kako pijem Myo i mesam ga sa vodom ,jednostavno to nije to ,ne svidja mi se .. bljutavo mi je ,nije mi lepo jednostavno
Jednom sam probao i stavio jednu mericu Myo u 1.5dl toplog mleka (ella 0.9%) i  dodao jos 30g badama i sve to djuture stavio u blender i napravio sejk ,koji mi se svideo ..
Da li je to greska i ako jeste reci mi kako je najbolje konzumirati Myo ..
Ovaj sejk mi dobro dodje jer odmah napravim 2 mere jednu ponesem na fax a jednu ostavim kod kuce za popodne .
Hvala unapred na odgovoru

Pozdrav, Znam da je lepsi sa mlekom ali sa vodom je za posle treninga bolja opcija dok ti sa mlekom mozes slobodno da ga uzimas izmedju dva obroka.
Sačuvana
stefanssson
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #889 poslato: Oktobar 15, 2011, 11:54:15 posle podne »

Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #888 poslato: Oktobar 15, 2011, 11:18:40 posle podne »

Pozdrav Zoltane .
Pitanje .. da li je greska Myo mesati sa mlekom .
Od nedavno sam kupio Myofusion  ,godinu dana pre njega koristio sam Whey protein na koji sam se po ukusu navikao i svideo .
Od nedavno od kako pijem Myo i mesam ga sa vodom ,jednostavno to nije to ,ne svidja mi se .. bljutavo mi je ,nije mi lepo jednostavno
Jednom sam probao i stavio jednu mericu Myo u 1.5dl toplog mleka (ella 0.9%) i  dodao jos 30g badama i sve to djuture stavio u blender i napravio sejk ,koji mi se svideo ..
Da li je to greska i ako jeste reci mi kako je najbolje konzumirati Myo ..
Ovaj sejk mi dobro dodje jer odmah napravim 2 mere jednu ponesem na fax a jednu ostavim kod kuce za popodne .
Hvala unapred na odgovoru
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #887 poslato: Oktobar 14, 2011, 07:52:52 posle podne »

Pozdrav,meni licno je Shok na prvom mestu,zatim xpand xtreme,Charge..a moj ti je savet Bcaa da uzmes.
Sačuvana
next Cutler
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #886 poslato: Oktobar 14, 2011, 06:00:06 posle podne »

Pozdrav, Zoltane! Imam dva pitanja...
Prvo, koji No reaktor preporucujes kao najjači? Storm, Skock terapy, xpand, super charge, super pump? Nije mi bitna cena, ionako su sve priblizne.
Drugo, kombinovao bih ga sa jos necim pre i u toku treninga. Razmisljam da li da uzmem BCAA ili mozda tecne amino. Ne mogu da se odlucim.
Uzmi u obzir da vec imam protein nakon treninga. Hvala, pozz!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #885 poslato: Oktobar 13, 2011, 11:56:42 pre podne »

Drago mi je ako sam ti pomogao,tu sam za tebe kao i za sve kojima je moja pomoc potrebna.Veliki pozdrav.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 145 146 [147] 148 149 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 18 upita.