TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 404160 Teme od strane 25064 Članovi Poslednji član: skinnyfat

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jul 08, 2025, 06:31:11 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 207 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 958053 puta)
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1156 poslato: Novembar 29, 2011, 07:12:33 posle podne »

Zdravo Zoltane
jedno pitanje
koji UH je najkvalitetniji da se jede dok se radi Kvalitetna masa, Pirinac beli, Integralni pirinac ili Krompir beli?
Ovsene jedem za dorucak uvek ali u toku dana koji je najbolji da jedem?

Sve sto si naveo gore je dobro i treba unositi.Ja se licno baziram najvise na belom pirincu.

ok hvala ti.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1155 poslato: Novembar 29, 2011, 06:44:36 posle podne »

Trenutno sam nesto bolesljiv grlo i nos me muci ,isao sam kod lekara jutros i prepisao mi je neki antibiotike i neki prasak koji se muti u vodi ,da li se pored toga mogu normalno koristiti suplementi ? U mom slucaju komplexi vitamina i minerala i blend ? Plasim se da ne dodje do nekih ne zeljenih efekata dok se zajedno konzumiraju .. Hvala

Uzimaj lekove leci se kako treba,napravi malu pauzu i kada ozdravis kreni sa svime sto si uzimao potpuno zdrav.
Sačuvana
Kizo_Zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1154 poslato: Novembar 29, 2011, 06:38:04 posle podne »

Trenutno sam nesto bolesljiv grlo i nos me muci ,isao sam kod lekara jutros i prepisao mi je neki antibiotike i neki prasak koji se muti u vodi ,da li se pored toga mogu normalno koristiti suplementi ? U mom slucaju komplexi vitamina i minerala i blend ? Plasim se da ne dodje do nekih ne zeljenih efekata dok se zajedno konzumiraju .. Hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1153 poslato: Novembar 29, 2011, 06:13:56 posle podne »

Zdravo Zoltane
jedno pitanje
koji UH je najkvalitetniji da se jede dok se radi Kvalitetna masa, Pirinac beli, Integralni pirinac ili Krompir beli?

Sve sto si naveo gore je dobro i treba unositi.Ja se licno baziram najvise na belom pirincu.
Sačuvana
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1152 poslato: Novembar 29, 2011, 05:15:24 posle podne »

Zdravo Zoltane
jedno pitanje
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1151 poslato: Novembar 28, 2011, 07:04:16 posle podne »

Vazhi, to me je zanimalo :)

Hvala josh jednom Zoli ^^
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1150 poslato: Novembar 28, 2011, 07:03:27 posle podne »

I da josh jedno pitanje, izvini sada za smaranje...

U poslednje vreme chesto vidjam da ljudi piju whey pre treninga. Shto i da li treba? poz!

To je neki njihov sistem i mozda im daje rezultate.Ne treba to za sada da radis vec posle treninga.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1149 poslato: Novembar 28, 2011, 06:56:18 posle podne »

I da josh jedno pitanje, izvini sada za smaranje...

U poslednje vreme chesto vidjam da ljudi piju whey pre treninga. Shto i da li treba? poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1148 poslato: Novembar 28, 2011, 06:55:20 posle podne »

Da li treba piti protein posle kardia ako sam na animalu?

Treba.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1147 poslato: Novembar 28, 2011, 06:55:05 posle podne »

a moram imati trcanje , zakrzljao sam skroz od kad je pocela zima ne bavim se nikakvom fizickom aktivnoscu , e sad kad trcati pre ili posle treninga , koliko i kojim tempom , ako se podrazumeva da radim trening za masu ? znaci ne treba mi puno trcanja samo malo , cisto da se ispravljam zbog kicme. . .

Onda posle teretane lagano trcanje istim intezitetom oko 30min u zavisnosti od utreniranosti.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1146 poslato: Novembar 28, 2011, 02:57:32 posle podne »

Da li treba piti protein posle kardia ako sam na animalu?
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1145 poslato: Novembar 28, 2011, 02:00:50 posle podne »

a moram imati trcanje , zakrzljao sam skroz od kad je pocela zima ne bavim se nikakvom fizickom aktivnoscu , e sad kad trcati pre ili posle treninga , koliko i kojim tempom , ako se podrazumeva da radim trening za masu ? znaci ne treba mi puno trcanja samo malo , cisto da se ispravljam zbog kicme. . .
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1144 poslato: Novembar 28, 2011, 01:03:43 pre podne »

krenuo sam nedavno o5 sa teretanom i planiram da pored ubacim trcanje i pomalo udaranje u vrecu , samo ne znam da li isti dan da radim trening sa tegovima i trcanje ili da razdvojim na dva posebna dana posto sam dovoljno mrsav i radim na misicnoj masi ( treba dosta da se ugojim ) ? I pored nekog gejnera koji mi je ostao od pre par meseci , da li da ubacim glut. ili bcaa ? sta ce mi brze pomoci da se oporavim a da pritom izgradim misic ?

Ja na tvom mestu bih smanjio kardio aktivnosti ako je cilj masa a imas ionako problem sa njom.Pojacaj obroke sa kvalitetnom hranom i suplemente obavezno ubaci bcaa,glutamin,geiner..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1143 poslato: Novembar 28, 2011, 01:01:49 pre podne »

Aha ok :)
Koliko vezhbi da imam sa koliko serija?

Cetiri vezbe i idi cetiri serije.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1142 poslato: Novembar 27, 2011, 10:54:56 posle podne »

krenuo sam nedavno o5 sa teretanom i planiram da pored ubacim trcanje i pomalo udaranje u vrecu , samo ne znam da li isti dan da radim trening sa tegovima i trcanje ili da razdvojim na dva posebna dana posto sam dovoljno mrsav i radim na misicnoj masi ( treba dosta da se ugojim ) ? I pored nekog gejnera koji mi je ostao od pre par meseci , da li da ubacim glut. ili bcaa ? sta ce mi brze pomoci da se oporavim a da pritom izgradim misic ?
Sačuvana
train hard or go home !
Stranice: 1 ... 128 129 [130] 131 132 ... 207 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.049 sekundi sa 13 upita.