TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:38:34 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768450 puta)
bigbadwolf
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1304 poslato: Januar 22, 2012, 07:46:21 posle podne »

Vec sam ovo postovio u temi Pitajte mene (Alena Radosevica) nadam se da nije problem
Imam pitanje u vezi ishrane tj. sta treba da korigujem. Imam 181cm visine i 80kg tezine. Cilj definicija.

Dorucak ovsene i mleko + 1 merica wheya u mleku + 1 multivitamin + 1000mg omega 3
pojedem neke bademe/lesnike/kikiriki/voce izmedju rucka i dorucka
Rucak supa + meso i krompir/pirinac + salata   sat ipo do dva pre treninga (posto je ovo u menzi najcesce koliko je dobro sto jedem becku/pljeskavicu mada nekad bude i ribe i piletine)
sat pre treninga pijem 5g kreatina + 5g bcaa
trening u toku treninga pijem 5g bcaa
PWM 15ak minuta posle treninga (5g kreatina,5g bcaa+merica wheya + 20g dexa)
vecera posle sat ipo meso + krompir/pirinac/testo + salata + 1000mg omega 3
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1303 poslato: Januar 22, 2012, 07:32:37 posle podne »

Koliko ukupno serija treba da uradim za ledja , grudi , a koliko za manje grupe misica ( biceps , triceps , ramena ) Cilj mi je rad na masi. . .

To jako zavisi od tvojih ciljeva,zatim genetike jer ako su na primer genetski ledja losija onda ces to morati gadjati iz vise uglova,menjati program,ponavljanja i vezbe.To vazi za bilo koju vezbu.Na masi bi trebalo manje vezbi ali do otkaza sa ne vise od 4 serije po vezbi a ponavljanja od 6-8.Mada to je sve individualno i svako vremenom napravi neki svoj sistem koji samo njemu odgovara.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1302 poslato: Januar 22, 2012, 07:30:25 posle podne »

Pozdrav Zoltane trebas mi hitno sad posto mi treba pomoc mala  , imam 17 godina idem vec u teretanu 2 meseca i nikako nmg da napravim kvalitetan program,ako bi mogao da mi sastavis program vezbanja bio bih ti zahvalan.

Pozdrav,  napisi mi kako si do sada radio pa da korigujemo malo program.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1301 poslato: Januar 21, 2012, 04:40:41 posle podne »

Koliko ukupno serija treba da uradim za ledja , grudi , a koliko za manje grupe misica ( biceps , triceps , ramena ) Cilj mi je rad na masi. . .
Sačuvana
train hard or go home !
Peki
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ALL NATURAL !!!

« Odgovor #1300 poslato: Januar 21, 2012, 01:26:28 posle podne »

Pozdrav Zoltane trebas mi hitno sad posto mi treba pomoc mala  , imam 17 godina idem vec u teretanu 2 meseca i nikako nmg da napravim kvalitetan program,ako bi mogao da mi sastavis program vezbanja bio bih ti zahvalan.
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1299 poslato: Januar 20, 2012, 07:28:31 posle podne »

Pa,ako ti nije tesko postavi link kako si se hranio,da vidim da li mogu to da iskombinujem...
Hvala punooo...

Evo ovde su sve teme pa pogledaj:   http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=181.0
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1298 poslato: Januar 20, 2012, 07:13:39 posle podne »

Pozdrav,mogu li zajedno Shok Terapy i Animal Cuts ?

Pozdrav, ne zajedno,prvo jedan suplement pa drugi koristi.
Sačuvana
Filip 028
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1297 poslato: Januar 20, 2012, 06:48:12 posle podne »

Pa,ako ti nije tesko postavi link kako si se hranio,da vidim da li mogu to da iskombinujem...
Hvala punooo...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1296 poslato: Januar 20, 2012, 04:21:32 posle podne »

A sto se kreatina tice ta firma je odlicna.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1295 poslato: Januar 20, 2012, 04:20:47 posle podne »

Filipe nazalost problem vecine i jeste novac jer sve je jako skupo pa svi krpe kako umeju.MMA je dobra stvar jer kombinuje sve borbene tehnike.Ne znam koliko je opremljeno mesto gde treniras ali recimo kad sam bio u Zagrebu u takvom kampu imali su sve od teretane do profi ringa bas za to.A od samog MMA bez teretane tesko da ce biti neka velika masa,vise ce biti zilavost.
Sačuvana
Dr.Alex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1294 poslato: Januar 20, 2012, 03:32:01 posle podne »

Pozdrav,mogu li zajedno Shok Terapy i Animal Cuts ?
Sačuvana
Granice ne postoje za one koji ih ne vide
Filip 028
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1293 poslato: Januar 20, 2012, 01:42:57 posle podne »

I,da,sta mislis o Dymatize nutriton kreatinu?
Sačuvana
Filip 028
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1292 poslato: Januar 20, 2012, 01:38:28 posle podne »

Pa,unosim ja hidrate,pirinac,krompir,ali cu morati mnogo vise...Znas kako,malo je nezgodno sve uskladiti novcano,svakog meseca placam teretanu,protein,kreatin,kupujem i jaja...Tu dosta para ide... :)A bas sam se posvetio ovome,izbacio sam sve lose navike sto se tice ishrane,samo trebam ishranu da pojacam....A ako idem samo na mma,sta cu postici,sto se tice filzicikog izgleda?
hvala,zoltane!:-)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1291 poslato: Januar 20, 2012, 11:01:58 pre podne »

Pozdrav, vecina stvari je moguca ako imamo veliku zelju i jasno zacrtan cilj.S obzirom da zelis da  se bavis sa dva teska sporta tvoja ishrana mora biti jaka.Koliko sam ja video tvoja je jako slaba,treba tu mesa,hidrata mnogo vise ako zelis masu.MMA je jako tezak sport,i odmah da ti kazem bez jake ishrane i suplementacije kao potpore ne da neces nabiti masu vec ces jako smrsati.Ja sam ranije aktivno trenirao kik boks-boks i teretanu.Ishrana je bila odlicna,suplementacija fantasticna pa sam polako napredovao inace nema sanse.Kad dodjem kuci na komp postavicu ovde link mojih tema kako sam se tada hranio pa videces,sada sa moba kuckam.Sto se tice kreatina,za sada uzmi monohidrat ali morace tu jos dosta toga da se sredi.
Sačuvana
Filip 028
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1290 poslato: Januar 19, 2012, 09:19:15 posle podne »

Pozdrav,Zoltane!
Ovako,idem u teretanu vec 2 meseca...Imam 20 godina,i nikada ranije nisam isao u teretanu...Hranim se na sledeci nacin...
Za dorucak uvek jedem bananu,sa ovsenim pahuljicama i popijem protein,za uzinu uzmem neko voce(jabuku,pomarandzu,krusku),posle toga jedem 4 jaja,pa rucak(svakog drugog dana jedem pola kg mesa),posle treninga,popijem protein sa dekstrozom,uvece jedem 4 jaja(belanca)sa jogurom-sirom...
1)Kako ti se cini moja ishrana,mozes li mi dati koji savet?

E sad,sledece pitanje je da li NEKAKO mogu da idem u teretanu i da treniram MMA,to mnogoooo volim,ali svi su mi rekli da tako ne mogu nikako da nabacim misicnu masu,a meni je misicna masa najbitnija...Je l bi mogao da mi kazes,DA LI JE IKAKO moguce da iskombinujem sve to?Molim te nemoj da mi kazes da je nemoguce... ;D

I,zadnje pitanje,po tebi,da li je bolje da uzmem kreakalin PRO,ili neki kreatin monohidrat?

P.S.Hvala puno...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.