TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:01:58 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768550 puta)
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1484 poslato: Mart 22, 2012, 10:05:09 posle podne »

Jedno pitanje ... Planiram da uzmem opet kreatin , pio sam ga do pre 2 nedelje po 10g, Planiram da kupim 1kg kreatina i da ga pijem po 20g ( 5g ujutru , 10g pre i 5 posle) kad treniram , a kad pauziram po 10 g  i tako 2 meseca, i kupio sam 500g bcaa i dextrozu i uzeo sam 2 kg surutke , znam da ne moze da zameni whez ali nema se para :D jel mi nije mnogo po 20 kreatina ii koliko da pijem bcaa  i sve ostalo ?? imam oko 84 kg visok 185-6 treniram 3 god cilj mi je da dodam jos malo , najvise u ruke ako moze, unapred hvala :))))
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1483 poslato: Mart 21, 2012, 09:39:17 pre podne »

Moze i od povecane doze vitamina.
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1482 poslato: Mart 20, 2012, 09:06:49 posle podne »

cega moze da bude indikator zelenkasta mokraca ? poceo sam da unosim 3g/kg proteina pa mozda zbog toga  ili ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1481 poslato: Mart 20, 2012, 12:35:17 posle podne »

Naravno da ce se isplatiti,svaki se trud isplati.Obavezno mi se javi ovde kasnije da vidim rezultate.Poz
Sačuvana
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1480 poslato: Mart 19, 2012, 11:15:44 posle podne »

Hvala e sad preostaje organizacija ishrane i suplemenata i naravno pakao : ))) Ali verujem da ce se isplatiti veliki pozdrav!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1479 poslato: Mart 19, 2012, 07:43:48 posle podne »

Hvala puno, jedino mi ostaje da mi potvrdite nacin uzimanja Animal Cuts-a vas predlog, s`obzirom da su mi treninzi u popodnevnim satima zbog posla kojim se bavi ne mogu ranije, da uzimam Cuts ujutru ii neposredno pre treninga ili dve kesice s`obzirom da mi je organizam poprilicno tolerantan na suplementaciju(redovno koriscenje),hvala jos jednom!!!

Jedna kesica 30min pre treninga na prazan stomak sa vodom.
Sačuvana
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1478 poslato: Mart 19, 2012, 03:15:32 posle podne »

Hvala puno, jedino mi ostaje da mi potvrdite nacin uzimanja Animal Cuts-a vas predlog, s`obzirom da su mi treninzi u popodnevnim satima zbog posla kojim se bavi ne mogu ranije, da uzimam Cuts ujutru ii neposredno pre treninga ili dve kesice s`obzirom da mi je organizam poprilicno tolerantan na suplementaciju(redovno koriscenje),hvala jos jednom!!!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1477 poslato: Mart 19, 2012, 09:39:49 pre podne »

Pozdrav Zorane, dobro bi bilo ubaciti animal cuts jer vidim po postu da si ishranu i supse sredio kako treba.Medjutim nikako ne uzimaj tada NO ili stak jer animal cuts ima i previse stimulansa.Ne brini,neces izgubiti na misicnoj masi ako ti je ishrana zaista kvalitetna kao i supsi.Povecaj proteine kroz ishranu i bcaa kroz supse.
Sačuvana
zorooo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1476 poslato: Mart 19, 2012, 03:46:48 pre podne »

Pozdrav Zoltane, relativno sam nov na vasem forumu pa nisam siguran da li trebam moje pitanje postaviti ovde i ovako, u svakom slucaju ne zamerite ako gresim : ). Imam 35god. i bavim se body bildingom aktivno vec dve godine bez pauze, nedeljno do pet-sest  jakih treninga uz jako dobru i kvalitetnu suplementaciju(reaktor,nekoliko puta Animal M stak,bcaa,kreatin,glutamin,whey,vitamini i minerali i naravno preventiva u mojim godinama obavezni Animal Flex), sto se tice misicne mase postigao sam zadovoljavajuce rezultate shodno svom ocekivanju ali,uvek postoji ali, misici su tu ali prekriveni nekim viskom sala(cenim 7-10kg) svuda i sada bih zeleo da se izdefinisem da ti misici dodju do pravog izrazaja do odlaska na plazu : ). Pored redukovane ishrane upotrebio bih sagorevac  Animal Cuts (po jednu kesicu dnevno? to je vasa preporuka rekreativcima iz prethodnih foruma) ali ne bih voleo da izgubim puno od misicne mase koju sam mukotrpnim i "skupim" radom stekao. Konacno i moje pitanje pored Animal c.,Whey proteina, bcca i glutamina, po kojeg vitamina i omege 3 sto planiram uzimati mogu li ubaciti NO reaktore(tipa Sock terapy,Storm,Super Charge..) ili prohormonske preparate(tipa Animal M stak..) radi boljeg i intezivnijeg treninga a ujedno i radi odrzavanja misicne mase pri njenoj definiciji ili je po vasem misljenju to suvisno?! Unapred hvala,ocekujem vas odgovor i veliki pozdrav od Zorana!!!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1475 poslato: Mart 19, 2012, 12:12:21 pre podne »

Pozdrav,interesuje me koliko serija radis zagrevanja za npr benc a koliko radnih serija iste vezbe i da li su ti sve te radne do otkaza.hvala

Uvek mi je prva zagrevanje idem do 50 puta pa sledeca oko 20 i onda radim desetke i sve manje u zavisnosti od tezine.Znaci dve zagrevanje i oko 4-5 radnih.
Sačuvana
dglisha
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1474 poslato: Mart 18, 2012, 05:41:05 posle podne »

Pozdrav,interesuje me koliko serija radis zagrevanja za npr benc a koliko radnih serija iste vezbe i da li su ti sve te radne do otkaza.hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1473 poslato: Mart 16, 2012, 07:39:12 posle podne »

Zoltane...

Treniram intezivno vec 4 meseca i dosta sam napredovao, ali sam pre 2 nedelje primetio pad u snazi, volji i napretku...
Razmisljam da li da uzmem Shock Therapy sa Dym Elite Whey-om i Primaforce BCAA. Da lio je to dobra kombinacija, i da li bi ti dodao jos neki suplement ili je to dosta?

Pozdrav,  Odlicna kombinacija! Samo Shock uzimaj na prazan stomak 30min pre treninga whey i bcaa posle treninga zajedno izmesaj.
Sačuvana
markionybg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1472 poslato: Mart 16, 2012, 07:20:35 posle podne »

Zoltane...

Treniram intezivno vec 4 meseca i dosta sam napredovao, ali sam pre 2 nedelje primetio pad u snazi, volji i napretku...
Razmisljam da li da uzmem Shock Therapy sa Dym Elite Whey-om i Primaforce BCAA. Da lio je to dobra kombinacija, i da li bi ti dodao jos neki suplement ili je to dosta?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1471 poslato: Mart 16, 2012, 10:10:49 pre podne »

Definicija kao i sve ostalo radi se u kuhinji to jest sredjenom ishranom.Kada je to sredjeno idemo na supse.Amino su dobre ali za tebe je bolja opcija kvalitetni whey sa bcaa za pocetak.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #1470 poslato: Mart 16, 2012, 12:20:54 pre podne »

Zoltane jedno pitanjce..

Idem 3 nedelje u teretanu i vezbao sam 6,7 meseci na sipci napolju i zelim da uzmem suplemente neke za definiciju, zelim sto bolje da se izdefinisem citao sam amino kiseline su dobre kao za definiciju.. jel mogu da cujem tvoje misljenje sta da uzmem za definiciju da kupim? Video si slike kako izgledam i to.. Ne zelim masu nikako nit idem u masu znaci zelim sto bolje da se izdefinisem
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Stranice: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.245 sekundi sa 18 upita.