TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:01:36 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768549 puta)
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1544 poslato: April 11, 2012, 04:00:06 posle podne »

koliko g ima merica u scitekovom bcaa xpress ?
Sačuvana
train hard or go home !
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1543 poslato: April 09, 2012, 10:17:09 pre podne »

Pozdrav Bobane,nisam imao nikakvih problema,i dalje ga uzimam i sve je ok.
Sačuvana
s,boban69@
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1542 poslato: April 08, 2012, 01:59:50 posle podne »

veliki pozdrav bratu po gvožĂ°u....imam pitanje u vezi tribulusa. na nekom stranom forumu sam pročitao da ovaj suplement može da izazove srčane smetnje. tačnije poremećaj srčanog ritma. dali si imao slično iskustvo. inače ja sam odskoro počeo da uzimam animalov tribulus pro.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1541 poslato: April 08, 2012, 01:24:24 posle podne »

Pozdrav Zoltane

za vas imam jedno pitanje:

visok sam 176, imam 82kg.
bolujem od blage hipotireoze (sporijeg (metabolizma) rada štitaste žlezde) i pijem euthyrox u minimalnoj dozi. trenutno sam na nekoj dijeti sa smanjenim unosom UH. želeo bih smršati oko 10ak kila. Koristim već allmax omega 3 kapsule, samo što bih to dopunio nekim multi vitaminsko-min. kompleksom. Razmišljam da uzmem Dymatizov Super multi, samo se bojim da nije prejak za mene, uzimo bih po jednu kapletu. Nisam nešto preterano aktivan, i vežbam pomalo u kućnoj varijanti.

Da li je ovaj suplement OK? (čuo sam da je u ovakvom stanju organizmu potreban i jod i selen za normalizovanje funkcije žlezde)...

neovisno od toga, sav spektar vitamina i minerala me zanima, da li je prejak? Universalov daily mi deluje preslabo....

hvala puno!

Pozdrav, i sam uzimam trenutno bas taj super multi i ok je.Ali savetovao bih ti da se ipak konsultujes sa nasom doktorkom |Danielom oko  toga sta smes uzimati jer ipak je stitna zlezda u pitanju.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1540 poslato: April 08, 2012, 01:21:38 posle podne »

Pozdrav,

Zivim sa roditeljima ,mlad sam , imam neke ustedjevine i planirao sam da kupim jos jednu turu suplemenata osnovnih (whey,bcaa,multi komplex,omega 3)  ali me interesuje da li je bolje da te pare ulozim da kupim namirnica recimo belog mesa , povrce itd ili da kupim suplemente ?

Sto se tice ishrane to je standardna porodicna ishrana ono jaja,pirinac,makarone,belo meso,crveno meso , povrce itd dobra je ishrana napredujem ja  ali nema uvek ono kako bi trebalo da ima ,tj kao sto zahtevaju neke dijete normalne sto sam citao po forumu .

Pozdrav,prvo sredi skroz ishranu pa tek na kraju su supsi na redu.Ishrana je uvek glavna a supsi sekundarni.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1539 poslato: April 08, 2012, 01:18:45 posle podne »

nema na cemu  Gall...kad god treba tu sam.
Sačuvana
marko357
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1538 poslato: April 07, 2012, 09:34:16 posle podne »

Pozdrav Zoltane

za vas imam jedno pitanje:

visok sam 176, imam 82kg.
bolujem od blage hipotireoze (sporijeg (metabolizma) rada štitaste žlezde) i pijem euthyrox u minimalnoj dozi. trenutno sam na nekoj dijeti sa smanjenim unosom UH. želeo bih smršati oko 10ak kila. Koristim već allmax omega 3 kapsule, samo što bih to dopunio nekim multi vitaminsko-min. kompleksom. Razmišljam da uzmem Dymatizov Super multi, samo se bojim da nije prejak za mene, uzimo bih po jednu kapletu. Nisam nešto preterano aktivan, i vežbam pomalo u kućnoj varijanti.

Da li je ovaj suplement OK? (čuo sam da je u ovakvom stanju organizmu potreban i jod i selen za normalizovanje funkcije žlezde)...

neovisno od toga, sav spektar vitamina i minerala me zanima, da li je prejak? Universalov daily mi deluje preslabo....

hvala puno!
Sačuvana
dzenisdemic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1537 poslato: April 07, 2012, 06:54:42 posle podne »

Pozdrav,

Zivim sa roditeljima ,mlad sam , imam neke ustedjevine i planirao sam da kupim jos jednu turu suplemenata osnovnih (whey,bcaa,multi komplex,omega 3)  ali me interesuje da li je bolje da te pare ulozim da kupim namirnica recimo belog mesa , povrce itd ili da kupim suplemente ?

Sto se tice ishrane to je standardna porodicna ishrana ono jaja,pirinac,makarone,belo meso,crveno meso , povrce itd dobra je ishrana napredujem ja  ali nema uvek ono kako bi trebalo da ima ,tj kao sto zahtevaju neke dijete normalne sto sam citao po forumu .

Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1536 poslato: April 07, 2012, 12:33:23 posle podne »

Definitivno da je baziran na ravnom benchu i potisku.To su dve osnovne vezbe u tu svrhu i ja zaista nisam bolje nasao.Ja na primer uradim 4 serije benca i 4 potiska mada meni sada nije toliko potrebno jer su mi grudi ogromne i ubedljivo najjaca partija.Evo kako sada radim: jedna nedelja ravni bench,kosi potisak bucicama,kontra kosi potisak bucicama,kros..sl put krenem kosi benci,ravni potisak bucicama,pek dek i kros.Mada uvodim varijacije i radim po osecaju.

Da da, jasno mi je. Prenecu drugarima, neka probaju pa neka vide! :)
Hvala za info Zoli!

poz!
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1535 poslato: April 07, 2012, 12:30:32 posle podne »

Definitivno da je baziran na ravnom benchu i potisku.To su dve osnovne vezbe u tu svrhu i ja zaista nisam bolje nasao.Ja na primer uradim 4 serije benca i 4 potiska mada meni sada nije toliko potrebno jer su mi grudi ogromne i ubedljivo najjaca partija.Evo kako sada radim: jedna nedelja ravni bench,kosi potisak bucicama,kontra kosi potisak bucicama,kros..sl put krenem kosi benci,ravni potisak bucicama,pek dek i kros.Mada uvodim varijacije i radim po osecaju.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1534 poslato: April 07, 2012, 12:21:40 posle podne »

Ja se slazem sa tobom. Primetio sam taj tvoj post i odmah sam primetio apsolutnu logiku tu. Kakav bi primer treninga dao u tom slucaju? Imam bas dosta drugara koji imaju genetski lose grudi i ne mogu da ih "napune". Prenecu im ove utiske pa neka probaju malo :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1533 poslato: April 07, 2012, 12:19:47 posle podne »

Iako se neko mozda nece sloziti samnom upravo je tako moje misljenje kao sto si napisao.Jer u suprotnom postavlja se pitanje a sta ces razvlaciti ako nemas grudi? prvo radis tu punocu-velicinu pa kasnije finese.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #1532 poslato: April 07, 2012, 12:06:36 posle podne »

Uglavnom problem je prevashodno u genetici ali ona je veruj mi pobediva i to teskim ali dugim radom.Vezbe tipa bench press i potisak bucicama na ravnoj klupi ako se izvodi kako treba je za punocu misica grudi.Kosi bench za gornji deo ,kontra kosi potisak za donji.E sada..da  bi imao sta da razvuces,uradis popravke itd..ti moras nabiti grudi i za to je naravno potrebno strpljenje.Baziraj se na tim vezbama i uz to malo tek ubaci kontra kosi i ponekad pek dek ili neku za razvlacenje.Bice kasnije vremena da se to sve sredi samo da lepo narastu.

Izvini sto se sada ovako ubacujem. Da li znaci da neko ko nema razvijene grudi treba da radi vise potiske a razvlacenja da ostavi za malo kasnije?
Poz!
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #1531 poslato: April 06, 2012, 07:32:04 posle podne »

Hvala puno Zoltane! Ali zaista me je to bunilo... Ali ne više!
To samo majstori mogu,da u par reči kažu celu stvar ;)
Hvala!

Drago mi je sto sam mogao pomoci,sta god da zatreba javi se  ;)
Sačuvana
pocetnik45
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1530 poslato: April 06, 2012, 07:15:48 posle podne »

Hvala puno Zoltane! Ali zaista me je to bunilo... Ali ne više!
To samo majstori mogu,da u par reči kažu celu stvar ;)
Hvala!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 102 103 [104] 105 106 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.149 sekundi sa 18 upita.