TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:16:38 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768339 puta)
MarkoDjokic777
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2129 poslato: Februar 13, 2013, 02:04:03 posle podne »

Pozdrav, hteo sam da te pitam za savet...
Trenutno ne pijem hemiju, ali uzimam posle treninga 100-150 gr kikirikija i mislio sam da ubacim malo surutku u prahu pa ako mozes da mi kazes koliko trebam da je pijem dnevno i sta mogu da dodam kao zasladjivac jer ne znam da li mogu onako da je popijem... i ako imas jos nesto da mi preporucis tako jeftinije kao dodatak ishrani, jer inace to planiram samo malo da uzimam cisto da ne bih opao dok ne uzmem neku hemiju za jedno mesec-dva. vezbam dugo, vec 4 god i imam 93 kg a kada sam poceo 70 kg, i nemam mnogo salo :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2128 poslato: Februar 12, 2013, 10:03:21 pre podne »

Pozdrav,
Uvek kada izbacuješ opterećenje tada izdišeš na usta a udisaj je na nos.Na primer kod sklekova kada se spuštaš udišeš na nos a dok se podižeš vršiš izdisaj na usta.
Sačuvana
PORSCHE
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2127 poslato: Februar 11, 2013, 05:27:09 pre podne »

Pozdrav,
Zanima me koja je tehnika disanja kod sledecih vezbi:
1. sklekovi
2. trbusnjaci
3. zgibovi
4. propadanje
hvala
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2126 poslato: Februar 08, 2013, 09:31:34 pre podne »

Kada kupiš kre alkalyn onda uzimaj jednu tabletu pre i jednu posle treninga.U danima kada ne treniraš uzmi jednu ujutru i možeš popodne jednu.Daće ti više  energije i brži oporavak.
Sačuvana
Rakic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2125 poslato: Februar 07, 2013, 02:32:31 posle podne »

Nemam puno iskustva sto se suplementacije tice pa zato pitam. Sto se proteina tice to je ok nego me interesuje konkretno kreatin koliko bih jos trebao da unosim. Za sad nemam pare da kupim kreatin a verovatno bih uzeo alkalin. Zanima me kako bih onda trebao da kombinujem posto u ovom proteinu ima vec 2g ph-x kreatina (u 2 porcije koliko bih pio dnevno)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2124 poslato: Februar 07, 2013, 10:35:35 pre podne »

Jel moze ovaj kreatin iz proteina Nitro Gold Pro da pokrije potrebe za kreatinom ako ga pijem dva puta dnevno i sta mogu da ocekujem od njega?
 2g kreatina ph-x (pola doze kreatina povećane pH vrednosti ima efekat kao cela doza kreatin monohidrata, ali bez propratnih efekata kao što su grčevi u stomaku ili kreatinska nadutost).

Bilo bi dobro uz to još kreatina uneti.Od njega možeš očekivati samo da ti spreči razgradnju mišića dok ne pojedeš kvalitetan obrok u što kraćem roku.On sam neće učiniti apsolutno ništa ako nije sve ostalo regulisano.
Sačuvana
Rakic94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2123 poslato: Februar 06, 2013, 10:21:34 posle podne »

Jel moze ovaj kreatin iz proteina Nitro Gold Pro da pokrije potrebe za kreatinom ako ga pijem dva puta dnevno i sta mogu da ocekujem od njega?
 2g kreatina ph-x (pola doze kreatina povećane pH vrednosti ima efekat kao cela doza kreatin monohidrata, ali bez propratnih efekata kao što su grčevi u stomaku ili kreatinska nadutost).
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2122 poslato: Februar 06, 2013, 05:37:51 posle podne »

Hvala puno na odgovoru! Necu uzimati tribulus. Uzecu onda Daily Formulu posto trenutno nisam u mogucnosti da sebi priustim neke bolje vitamine kao npr Animal Pak pa ce dobro i ovi vitamini posluziti... Jos jednom, hvala Vam puno na brzim odgovorima :)

Poslužiće sigurno jer i ja te uzimam već dugo vremena.Animal Pak nema potrebe da uzimaš ukoliko nisi takmičar.
Sačuvana
ackob
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2121 poslato: Februar 06, 2013, 12:24:41 posle podne »

Hvala puno na odgovoru! Necu uzimati tribulus. Uzecu onda Daily Formulu posto trenutno nisam u mogucnosti da sebi priustim neke bolje vitamine kao npr Animal Pak pa ce dobro i ovi vitamini posluziti... Jos jednom, hvala Vam puno na brzim odgovorima :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2120 poslato: Februar 06, 2013, 10:21:29 pre podne »

Vitamini i minerali spadaju u osnovnu suplementacijz i primarne su tako da tribulus tek na kraju ako se ima mogućnosti i tek kada sve o
stalo središ.
Što se treninga tiče on ne igra toliku uligu koliko je ishrana važna.To znači da kako odrediš obroke količinski kao i šta u njima ima tako ćeš i izgledati.Trudi se da uvek imaš kvalitetne obroke i neće biti problema.Količinu svako odreĂ°uje po sebi u zavisnosti od cilja,mogućnosti itd..
Sam trening koji si napisao je najvažnije da tebi odgovara,a to što drugi pričaju nebitno ti je jer svi smo različiti i svako drugačije reaguje.
Sačuvana
ackob
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2119 poslato: Februar 05, 2013, 08:55:33 posle podne »

Hvala na brzom odgovoru! :) Mislio sam na tribulus testosteron.  Inace trenutno koristim Dymatize kreatin, GA SuperPumpMAX, Scitec 100% Whey, glutamin, tecne amino pa sam mislio da dodam jos i taj hormon rasta. Mozda je bolje da umesto toga uzmem neke vitamine ?

Imam jos par nedoumica pa da pitam :) Naime planiram da krenem da radim masu, ali nisam siguran koji trening da koristim. Citao sam dosta o treninzima i malo sam se zbunio. Ne znam sta i kako. Treniram vec godinu i po dana, ali primarni cilj za tih godinu i po dana mi je bio da skinem kilazu, uspeo sam. Ja sam radio po programu:
ponedeljak: grudi (svaku vezbu sam radio 5 serija po 10 ponavljanja)
utorak: ruke (takodje sam svaku vezbu radio 5 serija po 10 ponavljanja)
sreda: pauza
cetvrtak: noge (isto kao i prethodne misicne grupe)
petak: ledja, ramena, trapez (isto po 5 serija i 10 ponavljanja)
subota: pauza
nedelja: pauza

Da li da se drzvim ovakvog plana ili da nesto menjam? Ili imas mozda neki bolji predlog treninga? U teretani su mi rekli da mi je to puno serija i ponavljanja za masu pa npr da li da se drzim ovakvog programa samo da smanjim serije i ponavljanja i da povecam tezine ?

Hvala ti unapred! Pozz :)
« Poslednja izmena: Februar 06, 2013, 12:51:50 pre podne od strane ackob » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2118 poslato: Februar 05, 2013, 10:30:44 pre podne »

Ono što ti mogu reći iz svog dugogodišnjeg iskustva da meni lično zma i sve moguće što se vrti oko tribulusa nije baš dalo neke veće rezultate.Nije da ih nije bilo ali smatram da sam od onih koji baš ne reaguju najbolje iako sam uvek imao maksimalno sve steĂ°eno.Kombinacija no,kreatin,whey je sasvim druga priča i tu sam veoma zadovoljan.
Smatram da zma i tribulus treba da su zadnji na lestvici kupovine a nikako primarni.Prvo ishrana pa osnovna suplementacija pa na kraju to ako ostane novca.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2117 poslato: Februar 05, 2013, 09:35:00 pre podne »

Pozdrav, zanima me koja je razlika izmedju ZMA i Testosterona i da li moze da se pije jedan od ta dva preparata kad smo u fazi mase, a pored toga vec pijem kreatin i SuperpumpMAX ?

Nije mi samo jasno jesi možda mislio na tribulus ili hemiju jer tu je ogromna razliks.Što se tiče ostala dva koja piješ dobra su ako si sve ostalo uskladio.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2116 poslato: Februar 05, 2013, 09:32:33 pre podne »

A gde su ti vežbe za ramena ?!

I podlaktice ?!

Za ramena nisam još postavio,ako misliš na moj deo gde su mi teme.O podlakticama sam u tom delu zaista mnogo već pisao i uskoro ću opet o nekim novim vežbama koje radim.
Sačuvana
ackob
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2115 poslato: Februar 04, 2013, 09:01:23 posle podne »

Pozdrav, zanima me koja je razlika izmedju ZMA i Testosterona i da li moze da se pije jedan od ta dva preparata kad smo u fazi mase, a pored toga vec pijem kreatin i SuperpumpMAX ?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 13 upita.