TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:05:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768560 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2189 poslato: Mart 28, 2013, 09:48:29 pre podne »

ako radim kardio posle treninga sa tegovima, da li protein i ostalo uzimama nakon tegova ili tek nakon kardija? Unapred hvala :)

Uzimaš skroz na kraju kada sve završiš.Pre kardija možeš bcaa i glutamin.
Sačuvana
Bar Family
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2188 poslato: Mart 27, 2013, 07:54:21 posle podne »

Poz druze , vidim iskusan si i da znas sve sto se tice treniranja i suplemenata, pa reko da pitam nekog iskusnog da se ne zajebem. Imam od ranije Animal Cut koji nisam pio jer nisam imao dovoljno jake treninge i bio sam pocetnik,sada treniramo oko 5 meseci SW(street workout), znaci visina 187, tezina 89kg, imao sam pre 5 meseci oko 94 kg, znaci skinuo sam bukvalno jakim treninzima i trcanjem (do 20km nedeljno). uzeo sam i lipo 6, isto iz pansporta nedavno. ako mi mozes samo dati savet kako se pije Animal cut i kako npr treba da bude ishrana i cega se trebam pridrazavati ako hocu dobre rezultati uz pomog AC-a. Hvala ti unapred! poz
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2187 poslato: Mart 27, 2013, 03:16:51 posle podne »

Zaboravio sam da te pitam koliko puta da radim kardio, znam da je to individualno ali okvirno mi kazi imam da skinem malo, vide mi se prva dva reda trbusnjaka i bocni... Treniram 5x kojim danima da radim kardio? Planirao sam npr da idem ponedeljak petak teretana a pon, sred, pet kardio i vikend pauza?
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2186 poslato: Mart 27, 2013, 03:12:14 posle podne »

ako radim kardio posle treninga sa tegovima, da li protein i ostalo uzimama nakon tegova ili tek nakon kardija? Unapred hvala :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2185 poslato: Mart 27, 2013, 10:07:55 pre podne »

Pozdrav,sve zavisi jer svi smo posebni.To je ono što ja stalno pišem da morate eksperimentisati i videti kako vaše telo reaguje.
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2184 poslato: Mart 26, 2013, 02:50:54 posle podne »

Pozdrav Zoltane!

1)Hteo bih da te pitam sta se desava kada mi dnevno unesemo vise ugljenih hidrata nego sto nam je potrebno tj.sto je telu potrebno,a ostanemo u kalorijskom deficiitu? Hoce li se tezina menjati?
2)Moze li se verovati tdee kalkulatorima?
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2183 poslato: Mart 26, 2013, 09:46:13 pre podne »

Kada je najoptimalniji period za kardio?ujutru na prazan stomak ili uvece pred spavanje? Ili neka druga opcija? I da li u danima treninga se radi kardio posto treniram 5x nedeljno

Da bi tačno znao odgovor na ovo pitanje moraš eksperimentisati i videti kako tebi telo na razne sisteme reaguje.Svi drugačije reaguju jana primer radio sam uvek posle treninga sa tegovima i dalo mi je fantastične rezultate.Znači,nije ni jedan način pogrešan samo zavisi koji ti odgovara.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2182 poslato: Mart 26, 2013, 09:42:50 pre podne »

Zdravo zoltane jos jednom :D.Sorry sto napinjem , samo sam hteo da te pitam u vezi kreatina.Uzeo bi bio tech monohidrat,i da ga pijem 2x dnevno po 5g ujutru i posle treninga,i tako 2 meseca pa pauza 1 mesec pa opet tako?bez punjenja...

Zdravo,da to je neki osnovni sistem kojeg se većina drži kada je monohidrat u pitanju.Ja ipak radim punjenje do deset dana sa četiri puta po pet gr dnevno i posle održavam.Meni je to dalo najbolje rezultate.I uzmi mikronizovan kreatin.
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2181 poslato: Mart 25, 2013, 11:56:11 posle podne »

Kada je najoptimalniji period za kardio?ujutru na prazan stomak ili uvece pred spavanje? Ili neka druga opcija? I da li u danima treninga se radi kardio posto treniram 5x nedeljno
Sačuvana
Nikola2013
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2180 poslato: Mart 25, 2013, 11:38:01 pre podne »

Zdravo zoltane jos jednom :D.Sorry sto napinjem , samo sam hteo da te pitam u vezi kreatina.Uzeo bi bio tech monohidrat,i da ga pijem 2x dnevno po 5g ujutru i posle treninga,i tako 2 meseca pa pauza 1 mesec pa opet tako?bez punjenja...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2179 poslato: Mart 21, 2013, 10:00:01 pre podne »

Poz imam pitanje jedno..kako povecati onaj konus jer ja sam ga napravio ne znam ni sam kako..?

Vratilo je jedno od najboljih vežbi.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2178 poslato: Mart 21, 2013, 09:58:20 pre podne »

Posto nema neka opsta tema gde pitamo sve sto nas zanima, da pitam one koji najvise znaju :)
Mozda malo glupo tj.cudno deluje pitanje ali sad sam trenirao i razmisljam nesto... Ako radim dve grupe misica na  jednom treningu, a protein pijem odma nakon treninga kako bi sto brze stigao do misica, da li je to kasno za ovu grupu koju sam prvu radio, posto je od njenog treniranja proslo npr.pola sata? Tj.da li ce imati isti efekat. nadam se da si razumeo

Hvala unapred :)

Nije tu samo protein problem već ishrana i kao što sam već reko meni to ne daje baš rezultate.Ja sam pre za opciju da se to podeli na dva treninga i odradi maksimalno.Ali ako nekome tako odgovara onda je to ok.Za protein nije kasno ako je sve ostalo odraĂ°eno kako treba.
Sačuvana
Want To Be Bigger
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

workout! train hard fight easy

« Odgovor #2177 poslato: Mart 19, 2013, 06:38:49 posle podne »

Poz imam pitanje jedno..kako povecati onaj konus jer ja sam ga napravio ne znam ni sam kako..?
Sačuvana
workout brate!
nemus94
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2176 poslato: Mart 19, 2013, 06:24:20 posle podne »

Posto nema neka opsta tema gde pitamo sve sto nas zanima, da pitam one koji najvise znaju :)
Mozda malo glupo tj.cudno deluje pitanje ali sad sam trenirao i razmisljam nesto... Ako radim dve grupe misica na  jednom treningu, a protein pijem odma nakon treninga kako bi sto brze stigao do misica, da li je to kasno za ovu grupu koju sam prvu radio, posto je od njenog treniranja proslo npr.pola sata? Tj.da li ce imati isti efekat. nadam se da si razumeo

Hvala unapred :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2175 poslato: Mart 17, 2013, 09:59:06 posle podne »

Vazi,hvala ti na odgovoru  :D

Nema na čemu,ukoliko te nešto još bude zanimalo slobodno me pitaj ovde.Pozz
Sačuvana
Stranice: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.