TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:34:55 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768433 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2249 poslato: Maj 04, 2013, 09:10:09 pre podne »

Pozdrav Zoli,kada se koristi EFX Kre-Alkalyn da li sme da se uzima Kofein,konkretno mislim na Natrol High Caffeine 200mg ?

Pozdrav.Sme samo ne preteruj sa dozama.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #2248 poslato: Maj 04, 2013, 12:28:50 pre podne »

Pozdrav Zoltane, probaću da budem što kraći:

nakon godinu dana vežbanja i solidnog napretka za to vreme, saznao sam i shvatio da sam EKTOMORF (dominantno) i da moram da se dalje ponašam u skladu sa tim, što će reći da "živim u svetu katabolizma", da teško dodajem kilograme a lako ih gubim. Sve u svemu, preporučuje se drugačiji trening od standardnog, odnosno trening sa osnovnim vežbama, većim težinama, manjim brojem serija i manjim brojem ponavljanja. Nešto što više liči na trening powrlifting-a.

E sad, ne znam kako da koncipiram takav trening.

Znaš nešto o tome ?!

Hvala unapred.
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2247 poslato: Maj 01, 2013, 09:21:24 pre podne »

Dobar dan,zelim da vas pitam da li Isoblic ima zastitnu foliju preko zatvaraca i da li ima onu drugu zastitnu foliju preko otvora?Danas sam kupio jednu kutiju od 2,27kg i nije imala nikakvu foliju pa se pitam da li da preparat vratim.Hvala unapred.

Dobar dan, nisam baš siguran i ovo je više pitanje za nekoga iz prodaje pansporta.Ali mislim da bi trebalo da ima i ako ima samo zatvarač od gore koji se odvrće sumnivo mi je.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2246 poslato: Maj 01, 2013, 09:20:01 pre podne »

Zdravo, tebi bas treba dosta mase i ja ti preporucujem geiner ali kvalitetniji od firme dymatize.Koristio sam zaista jako mnogo do sada ali od ove firme su bili dobri i jako sam zadovoljan.Obavezno ga uzimaj posle treninga sa vodom kao i izmedju obroka sa mlekom.Prati kilazu i svoj napredak pa se javi ovde da vidimo jel treba jos nesto.
Hvala na brzom odgovoru.I ja sam mislio da je gainer najbolji za pocetak.Samo sad sam suzio izbor na ova 2: http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html i http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY1084-Elite-Mass-Gainer.html Pa koji je bolji u mom slucaju?

Elite mass je moj favorit.
Sačuvana
Ak47
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2245 poslato: April 29, 2013, 03:19:45 posle podne »

Dobar dan,zelim da vas pitam da li Isoblic ima zastitnu foliju preko zatvaraca i da li ima onu drugu zastitnu foliju preko otvora?Danas sam kupio jednu kutiju od 2,27kg i nije imala nikakvu foliju pa se pitam da li da preparat vratim.Hvala unapred.
Sačuvana
StevanKD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2244 poslato: April 28, 2013, 11:52:34 posle podne »

Zdravo, tebi bas treba dosta mase i ja ti preporucujem geiner ali kvalitetniji od firme dymatize.Koristio sam zaista jako mnogo do sada ali od ove firme su bili dobri i jako sam zadovoljan.Obavezno ga uzimaj posle treninga sa vodom kao i izmedju obroka sa mlekom.Prati kilazu i svoj napredak pa se javi ovde da vidimo jel treba jos nesto.
Hvala na brzom odgovoru.I ja sam mislio da je gainer najbolji za pocetak.Samo sad sam suzio izbor na ova 2: http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html i http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY1084-Elite-Mass-Gainer.html Pa koji je bolji u mom slucaju?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2243 poslato: April 28, 2013, 10:52:48 posle podne »

Sačuvana
StevanKD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2242 poslato: April 28, 2013, 07:53:01 posle podne »

Dobar dan.Danas sam se uclanio na forum Pansporta i treba mi pomoc.Nisam znao kome da se obratim, ali dok sam gledao razne postove, nailazio sam najcesce na vase i mogao sam da vidim da su ljudi zadovoljni onim sto im odgovorite.Tako da se nadam da cete moci da mi date dobar savet kao kompententna osoba za moj problem.Vidite, ja treniram aktivno u teretani vec nekih 1.5 godinu.Imam 195 cm ali 79 kg.Inace imam 18 godina.Zeleo bih da dobijem malo na telesnoj tezini(ne previse, mozda nekih 6 kg) i na misicnoj masi, posto izgledam anoreksicno, iako imam skoro 80kg.Pa me zanima sta je najbolje od suplementaciji za mene.Naravno pozdrazumeva se redovna i bogata ishrana.Al mene zanima sta je ono sto moze jos malo da me pogura od suplemenata ka mom cilju. Nadam se odgovoru.Veliki pozdrav! Stevan
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2241 poslato: April 28, 2013, 07:40:19 posle podne »

Pozdrav,

Imam problem sa izbacenim stomakom, tj imam malo sala i trusnjake kada stegnem ocrtavaju se ali cim opustim stomak on je izbacen. Zanima me kojim vezbama mogu to da ispravim. Citao sam da se unutrasnji organ mogu povecati zbog hormona rasta koji se luci pri treniranju ili je u pitanju drzanje, sedenje za racunarom..  Hvala.

Ovo je više pitanje za nekog doktora jer ja teško da ovako mogu da dam odgovor jer ne vidim u čemu je zaista problem.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2240 poslato: April 28, 2013, 07:31:38 posle podne »

која је најбоља комбинација суплемената за дефиницију, наравно уз јаку исхрану?

Nema neke univerzalne već svako treba da vidi šta mu odgovara a neka osnova bi bila protein sa visokim procentom,bcaa,glutamin...
Sačuvana
Nikola22
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2239 poslato: April 28, 2013, 06:14:27 posle podne »

Pozdrav,

Imam problem sa izbacenim stomakom, tj imam malo sala i trusnjake kada stegnem ocrtavaju se ali cim opustim stomak on je izbacen. Zanima me kojim vezbama mogu to da ispravim. Citao sam da se unutrasnji organ mogu povecati zbog hormona rasta koji se luci pri treniranju ili je u pitanju drzanje, sedenje za racunarom..  Hvala.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #2238 poslato: April 28, 2013, 01:05:34 pre podne »

која је најбоља комбинација суплемената за дефиницију, наравно уз јаку исхрану?
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2237 poslato: April 25, 2013, 11:15:27 posle podne »

Pozdrav,Zoltane!
Imam u planu da pocnem da radim na misicnoj masi.E sad imam ponudu da kupim gejner veoma povoljno..Hteo bih da te pitam,uz kvalitetnu ishranu i jak trening,kakvu cu masu dobiti?Hoce li to biti vecinom salo ili misici?

Na ovo pitanje niko ti ne može dati tačan odgovor jer nije to baš tako jednostavan.Ako je sve onako kako treba biće mišićna masa ali treba sve uskladiti onako kako treba to jest kako tvome telu odgovara.
Sačuvana
Jovan86
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2236 poslato: April 25, 2013, 02:35:12 posle podne »

OK. Trenutno kombinujem razlicite varijante kardija i daju mi rezultat . Kad 'udarim u zid' onda cu da radim samo duze intervale sa umerenijim tempom. Hvala puno.
Sačuvana
stefolinhoo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2235 poslato: April 24, 2013, 04:57:04 posle podne »

Pozdrav,Zoltane!
Imam u planu da pocnem da radim na misicnoj masi.E sad imam ponudu da kupim gejner veoma povoljno..Hteo bih da te pitam,uz kvalitetnu ishranu i jak trening,kakvu cu masu dobiti?Hoce li to biti vecinom salo ili misici?
Sačuvana
Ima tres tresu, ima naj najke i ramena siroka ko regal
Stranice: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.059 sekundi sa 13 upita.