TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:43:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768471 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2384 poslato: Novembar 03, 2013, 06:21:36 posle podne »

masa, posto imam 66 kg na 175cm
zanima me da li bih smeo da pijem kreatin i protein na 300ml mleka ili vode?

kreatin je dobrodosao ukoliko je ishrana sredjena.Protein kao sto sam ti vec napisao posle treninga isto kao i da uzimas geiner ide samo sa vodom a izmedju obroka sa mlekom.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2383 poslato: Novembar 03, 2013, 06:20:38 posle podne »

dorucak 200g belo
uzina kratin,whey,(mesam sa 400ml mleka) i jabuku uzmem 1
rucak 200g pirinca, 1 belace
posle nakon treninga kreat,whey,dext,banana (mesam sa vodom.Bananu jede zasebno posto ne mogu da mesam sa kreat i whey)
vecera 4 jaja 200 ml jogurt
Takodje jedem dosta hleba i jogurt uz svaki glavni obrok pijem jer ne mogu da jedem bez njega,kao i bez hleba..

Tvoja ishrana je jako slaba za nekoga ko zeli da se ugoji.Kao prvo fale ti kvalitetni hidrati iz pirinca,krompira,ovsenih pahulja..jutrnji obrok treba da ima i hidrata,za rucak ubaci mesa..posle treninga kada pijes suplemente idi sa vodom a izmedju obroka ubaci geiner sa mlekom.Za veceru ti isto treba kvalitetan obrok a hleb i nije neka opcija.Gledaj da isto ubacujes i crveno meso ponekad jer to ti treba.
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2382 poslato: Novembar 03, 2013, 04:17:48 posle podne »

masa, posto imam 66 kg na 175cm
zanima me da li bih smeo da pijem kreatin i protein na 300ml mleka ili vode?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2381 poslato: Novembar 03, 2013, 04:03:19 posle podne »

Naravno da sam probao! Jedem i ovsene ali manje zato sto izbegavam da ih jedem sa mlekom pa ih mesam sa proteinom ali tako mi se ne svidjaju pa zato jedem pirinac jer mi je lakse da ga jedem...Ali svakako poslusacu tvoj savet!

Ja sada na primer kada sam na masi jedem ujutru ovsene sa proteinom i jednom do dve banane.Ovo mi prija a obrok je ok za tu primenu.Nisam jeo sa mlekom ovsene nikad jer voda plus protein daju sasvim lep ukus.Pokušaj i ti tako.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2380 poslato: Novembar 03, 2013, 04:01:43 posle podne »

dorucak 200g belo
posle nakon treninga kreat,whey,dext,banana (mesam sa vodom.Bananu jede zasebno posto ne mogu da mesam sa kreat i whey)
Takodje jedem dosta hleba i jogurt uz svaki glavni obrok pijem jer ne mogu da jedem bez njega,kao i bez hleba..

A koji je tvoj cilj da postigneš?
Sačuvana
supermicko2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2379 poslato: Novembar 03, 2013, 03:45:28 posle podne »

Naravno da sam probao! Jedem i ovsene ali manje zato sto izbegavam da ih jedem sa mlekom pa ih mesam sa proteinom ali tako mi se ne svidjaju pa zato jedem pirinac jer mi je lakse da ga jedem...Ali svakako poslusacu tvoj savet!
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2378 poslato: Novembar 03, 2013, 03:41:38 posle podne »

dorucak 200g belo
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2377 poslato: Novembar 02, 2013, 10:23:49 posle podne »

Hvala ti na odgovoru! Imam jaku volju da smrsam i sigurno necu odustati,idem tek 20 dana i osecam da mi se vraca polako snaga a to je valjda i normalno na pocetku bilo kakvim treningom.Poslednja 3 treninga sam radio sa 531 i mogu reci da je trening mnogo jaci i sutra dan osecam upale misica za sad mi se svidja jer volim jak trening ali naravno vreme ce pokazati da li je dobar za mene.Ishrana mi je zasnovana na kuvanom oslicu i retko kad belom mesu jer mislim da oslic bolji.Zanima me samo koji je UH najbolji  u mom slucaju?uglavnom je integralni pirinac jer mi najbolje lezi i mogu da ga jedem bez problema!

E to je jako važno da ti budeš zadovoljan u kom pravcu napredak ide.Svima nama je bitna i snaga i izgled bilo da smo na masi ili definiciji.Oslić je odlična opcija pogotovu kada se radi ona prava definicija jer zaista nema masti u sebi dok kod pilećih grudi malo ima ali nije to toliko prisutno tako da ne brini možeš i nju slobodno.Za kvalitetne hidrate ja na primer u periodu dijeta uzimam ovsenu kašu i odlična je.Ne znam jesi li je probao? pirinač bilo integralni ili obični beli nekome ne prija a ovsene su uglavnom kod većine na dobrom glasu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2376 poslato: Novembar 02, 2013, 10:19:09 posle podne »

ipak sam kupio whey..trudim se da jedem sto vise i da unesem oko 300 uh i 130 p na mojih 66 kg i 175.Ipak mi salo nista ne znaci,lepsi je misic :)

Naravno da je lepši mišić kao i osecaj kada se pogledaš u ogledalo a zadovoljan si napretkom.Pametan ti je izbor za whey i bitno je da uz ishranu i whey nastaviš konstantno i napredak će vremenom biti super.Napiši mi ukoliko te ne mrzi kako se hraniš pa da vidimo jel tu treba nešto korigovati da rezultai budu još bolji.
Sačuvana
supermicko2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2375 poslato: Novembar 02, 2013, 03:16:10 posle podne »

Hvala ti na odgovoru! Imam jaku volju da smrsam i sigurno necu odustati,idem tek 20 dana i osecam da mi se vraca polako snaga a to je valjda i normalno na pocetku bilo kakvim treningom.Poslednja 3 treninga sam radio sa 531 i mogu reci da je trening mnogo jaci i sutra dan osecam upale misica za sad mi se svidja jer volim jak trening ali naravno vreme ce pokazati da li je dobar za mene.Ishrana mi je zasnovana na kuvanom oslicu i retko kad belom mesu jer mislim da oslic bolji.Zanima me samo koji je UH najbolji  u mom slucaju?uglavnom je integralni pirinac jer mi najbolje lezi i mogu da ga jedem bez problema!
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2374 poslato: Novembar 02, 2013, 09:01:15 pre podne »

ipak sam kupio whey..trudim se da jedem sto vise i da unesem oko 300 uh i 130 p na mojih 66 kg i 175.Ipak mi salo nista ne znaci,lepsi je misic :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2373 poslato: Novembar 02, 2013, 12:02:35 pre podne »

Cao Zoli!!!  Treba mi pomoc,nisam trenirao 1 god. i 3 mes. zbog posla i zamastio sam se nekih 10 kg,poceo sam sa dijetom sa variranjem uh ali takodje alkohol cigarete i duga pauza ostavile su traga i na snagu (mada je delom i zbog manjeg unosa uh)pa sam razmisljao da pocnem sa 531 programom ali pre toga me zanima dali 531 moze da se koristi za sve grupe misica ili dali se koristi uopste u bb?

Zdravo, kada se zapustimo tesko se vracamo na pravi put jer mora mnogo toga da se i odreknemo.Ovde je najvaznija jaka volja i tvoja cvrsta odluka da se vratis na pravi put i dovedes se u red.Samo idi polako i bez zurbe,taj program se koristi ali kao i svaki program ne odgovara svakome i da bi to znao moras ga probati i videti kako reagujes na njega.Najvaznija ti je ipak ishrana i to moras srediti a trening je tek posle.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2372 poslato: Novembar 01, 2013, 11:57:07 posle podne »

zoltane sta mislis da uzmem gejner uz kreatin..do sad sam uzimao whey ali nemam novca za njega dosta je skup a kratko traje pa bih uzeo gejner sa 21g proteina,7%zasicenih masnih kisel. i 1% secera i ostatak je  UH?

Pazi..geiner je bolja opcija ukoliko si jako mrsav i imas problema sa dobijanjem telesne i misicne mase.Ali ako to nije slucaj onda je ipak whey bolja opcija.Znam da je skuplji ali je i bogatiji proteinima..Ali u svakom slucaju ishrana igra ovde najvazniju ulogu i moj ti je savet prvo to da sredis pa ustedis malo novca i kupis kvalitetan whey.
Sačuvana
supermicko2
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2371 poslato: Oktobar 29, 2013, 01:00:18 posle podne »

Cao Zoli!!!  Treba mi pomoc,nisam trenirao 1 god. i 3 mes. zbog posla i zamastio sam se nekih 10 kg,poceo sam sa dijetom sa variranjem uh ali takodje alkohol cigarete i duga pauza ostavile su traga i na snagu (mada je delom i zbog manjeg unosa uh)pa sam razmisljao da pocnem sa 531 programom ali pre toga me zanima dali 531 moze da se koristi za sve grupe misica ili dali se koristi uopste u bb?
Sačuvana
shock
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2370 poslato: Oktobar 29, 2013, 07:46:22 pre podne »

zoltane sta mislis da uzmem gejner uz kreatin..do sad sam uzimao whey ali nemam novca za njega dosta je skup a kratko traje pa bih uzeo gejner sa 21g proteina,7%zasicenih masnih kisel. i 1% secera i ostatak je  UH?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 14 upita.