TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:59:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768537 puta)
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2474 poslato: April 16, 2014, 02:28:16 posle podne »

zoltane zanima me koji bi mi gjener preporucio da zumem?buduci da ne mogu da se ugojim jer imam nenormalno ubrzan metabolizam..probao sam samo ishranom ali ne ide..treba jako puno novca ,a mislim da ce mi biti jeftiniji gejner..e sad cuo sam da gejner pravi stomak ili mozda ima neki koji sadrzi kvalitetne uh?ja sam uzimao onaj hyper 5000 i izgledao sam nakon njega kao trudnica u devetom mesecu
« Poslednja izmena: April 16, 2014, 02:32:56 posle podne od strane miniLO » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2473 poslato: April 16, 2014, 09:14:07 pre podne »

Što reĂ°e piješ alkohol to bolje, nije bitno koja količina je u pitanju.
Sačuvana
delboy
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2472 poslato: April 15, 2014, 11:16:56 pre podne »

pozz Zoltane, imam jedno pitanje za tebe, a to je:  kako ce JEDNA casica rakije pre rucka ili ujutru na prazan stomak uticati na misice?
Inace ja kad izlazim petkom i subotom- ne pijem, kad sam sa drustvom u nekom kaficu- ne pijem, znaci nisam zavisnik od alkohola ne pijem ga skoro nikad, nego svaki drugi dan(otprilike) popijem po casicu sljive, i to je jedino sto pijem od alkohola i to ne bude cjela nego malko vise od pola one male casice.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2471 poslato: April 12, 2014, 09:47:22 pre podne »

axa..hvala zoltane na savetima..puno si pomogao :)

Nema na čemu tu sam da pomognem.
Javi kako teče napredak i ukoliko imaš još neka pitanja postavi mi ih slobodno ovde.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2470 poslato: April 11, 2014, 12:55:50 posle podne »

axa..hvala zoltane na savetima..puno si pomogao :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2469 poslato: April 11, 2014, 08:59:32 pre podne »

imam whey dekstrozu i kreatin..
pa sta znam ..unosim oko 350 uh  ne znam dali je to previse?

To koliko je tebi hidrata potrebno niko ti tačno ne može reći jer to zavisi od tosta faktora.
Moraš raditi varijacije sa hidratima jer jedino ćeš tako videti koliko ti i kada odgovara.Moj ti je savet da evidenciju vodiš u jednu svesku i tamo upisuješ šta i koliko uzimaš.Pa posle nekoliko nedelja,meseci vidiš napredak i menjaš ukoliko nešto treba.To je jedini pravi način i ja ga sam primenjujem već dugi niz godina.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2468 poslato: April 10, 2014, 09:43:55 posle podne »

imam whey dekstrozu i kreatin..
pa sta znam ..unosim oko 350 uh  ne znam dali je to previse?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2467 poslato: April 10, 2014, 08:41:36 pre podne »

Greška je uglavnom kod većine jer vlada mišljenje da što više vremena provodiš u teretani i što se češće radi jedna mišićna partija ona će biti veća i jača.Ali upravo je suprotno, jer ti ne daješ mišiću dovoljno vremena da se oporavi i dovodiš do njegovog umora i razgradnje.
A još plus ako ti je ishrana loša i nemaš suplementaciju kao potporu onda je razgradnja zagarantovana i napretka neće biti.

Kreatin monohidrat navlači vodu samo ako se sa unosom hidrata pretera, ako vodiš računa sa unosom viška vode to jest nadutosti neće biti već samo snaga i brži oporavak.A to koliko ćeš napredovati i hoće li ti išta posle ostati zavisi od ishrane,suplementacije,odmora itd...
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2466 poslato: April 08, 2014, 08:49:37 posle podne »

najvise radim curl sa sipkom ,to mi je osnovna ,a ostale menjam kao sto i kazes
takodje radim 3 vezbe po 3-4 serije sa oko 8-9 ponavljanja..nekad i 7 sve zavisi
ali sto vise treniram ruka mi sve manja..ne znam da li ne preterujem ili je losa ishrana?

i koliko kreatin naavlaci vodu posto ga koristim?koliko ce mi se maci "mase" kada prestanem da ga pijem tj  da li ce se videti razlika
« Poslednja izmena: April 09, 2014, 07:20:12 posle podne od strane miniLO » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2465 poslato: April 08, 2014, 08:59:12 pre podne »

Pozdrav,

Svi smo mi različiti pa nam drugačiji sistemi vežbanja i odgovaraju a još ukoliko je genetika za tu mišićnu partiju to je veći problem ali rešiv.Zahteva samo više truda i strpljenja ali sve je dostižno ako baš to jako i želimo.
Napiši ti meni tačno kako sada treniraš,koje vežbe ponavljanja itd...
opcija od dva puta nedeljno nije baš pametna sem ako nisi takmičar.
Ja ruke radim jednom u nedelji i to po tri vežbe koje menjam a osnovna mi je skot klupa sa bučicom svaka ruka posebno.Ne idem više od 16 serija i to odvalim do maksimuma.Ovaj sistem meni daje odlične rezultate.
Sačuvana
miniLO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2464 poslato: April 07, 2014, 03:16:34 posle podne »

zdravo zoltane.evo idem u teret. nekih par meseci i primetio sam da mi se ruke slabo razvijaju u odnosu na ostale delove..radim razlicite vezbe za ruke oko 8-9 ponavljanja,ali nikako da narastu malo..tapkam u mesto..trening odradim dobro i bas na tom treningu dajem sve od sebe ali nista..ne znam da li bih trebao da smanjim ili povecam ponavljanja,radim super ili drop ili bih trebao da ubacim 2 treninga nedeljno?sta je tebi dalo dobre rezultate?
cuo sam od nekih da su im vise rasle ruke kada nisu mnogo opterecivali biceps i triceps,tj kada su radili malo opustenije treninge,jer kao pretrenirali bi te misice
« Poslednja izmena: April 07, 2014, 03:18:23 posle podne od strane miniLO » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2463 poslato: April 02, 2014, 08:47:32 pre podne »

To zavisi o kome je reč kao i o periodu ,iskustvu vežbača,ciljeva itd...kada se spremam za takmičenja onda sam na 0 UH i to po nekoliko dana.Moraš eksperimentisati i videti koliko UH tebi najviše odgovara to jest koja varijacija.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2462 poslato: April 01, 2014, 09:02:55 pre podne »

Ti si za svoju visinu veoma mršav i u tvom slučaju za povećanje telesne i mišićne mase najbolja opcija bio bi geiner.U Pansport ponudi imaš zaista veoma dobrih a ja bih ti preporučio ovaj iz razloga što je po sastavu odličan a to je
http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html

Neka povoljnija varijanta ali isto dobra bila bi
http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN071-Volumass-35.html

Šta god da uzmeš nećeš pogrešiti ali samo ako uz to ubaciš pravilnu ishranu i to na duže staze.Bitno je da držiš kontinuitet i da nemaš ni dana ustupka jer jedino tako ćeš i napredovati.
Sačuvana
joca93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2461 poslato: Mart 31, 2014, 05:13:15 posle podne »

pozz samo bih da pitam koji je od ovih nacina je najbolji da se dobije  telesna tezina...visok sam 183cm  a tezak 65 kg idem u teretanu oko mesec dana ali ne redovno zbog posla...e sad krenuo sam da jedem ribu , banane , ovsene , mleko , meso  itd e sad  dodao bih neke suplemente, neki mi pricaju da uzmem neki gainer, neki mi pricaju da uzmem kreatin neki mi pricaju da uzmem whey protein a ja o tome nista neznam...prvenstveno neznam dali nesto od toga ostavlja negativne posledice... a i vidim ovde da ima vise vrsta whey proteina i kreatina neznam koja je razlika izmedju njih i ako bih uzeo nesto od toga sta bi to bilo? pozz
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2460 poslato: Mart 29, 2014, 09:52:12 posle podne »

Zoltane imam pitanje u vezi biceps tj jes kako da mi biceps bude izedefinisani i kad je opusten kad ruka stoji pored tela da se vidi izdefinisan biceps kojim bih to vezbama mogao poraviti ako je ikako moguce.Izvinite neznam vam bolje objasniti  hvala na odgovoru :D

Kao i ostatak tela to se postiže prevashodono dijetama na duži period.Pravilna ishrana uz trening daće rezultate.Nema tu nekih posebnih vežbi za biceps i mnogi greše ako misle da ukoliko rade ogroman broj ponavljanja uspeće u tome.Uglavnom samo sprže mišić.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.