TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 09:06:22 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768564 puta)
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2744 poslato: Septembar 16, 2014, 10:04:28 posle podne »

I reci mi jos isto za koga je namenjen Dymatize Elite Mass ,stime sto je lean mass gainer? i scime je najbolje piti taj gainer msm koje od ostalih suplemenata je dobra kombinacija ako se ide za masu,sa lean gainerom? dali mzoe np cell tech i dali mora whey pored ovoga gainera ili je bolje samo casein za pre spavanje? Znam vecina vas ovde voli vise masu da gradi sa wheyom,ali mene zanima za lean gainer,za ovaj jer sam ovaj onako izasao da je najbvolje sto moze kod nas da se nabavi. I reci mi dali znas mozda negde gde bni mogao da izmerim Bf% ali ne preko sajtove,posto ja bas tako neverujem da to kaze stvarno.? Pozzdrav
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2743 poslato: Septembar 16, 2014, 09:32:35 posle podne »

Pozzdrav Zoltane imam jedno pitanje,u poslednje vreme mi se desava da posle treninga sa tegovima,kada je zavrsim da kad stignem kuci,i kada sednem da se onako kao da se tresem,sad neznam bas kako da ti objasnim,samo da sedim i da se tresem i zanima me dali je to mozda zbog toga sto sam se pretrenirao i ako jeste sta mogu zbog toga da uradim,dali pomaze neki suplment onda za takve situacije? da pijem duplu dozera wheya ili glutamin ili se nesto istrosilo iz organizma od vitamina ili amnioa? Pijem hemo rage pre treninga u toku aminolast i posle whey mutant 1 dozer u 2dc vode,u toku treninga popijem oko 1litru vode i u toku dana isto pijem dosta tcnosti,jedem redovno na svaka 3 sata i pre i posle treninga,pre treninga jedem vise ugljenih hidrata nego posle. Malo sam samo povecao bio tezine, da i od prosle nedelje odkad mi se ovo pojavio samo 3 puta nedeljno teretana i ostalim danima neradim nista ,jer sam onako stalno previse umoran,mozda zbog vremena neznam,ali i prija mi da odmaram drugim danima. Hvala ti na odgovoru unapred
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2742 poslato: Septembar 16, 2014, 10:00:02 pre podne »

Uglavnom da.Nisam izbacio benč klupe ali u velikoj meri sam ih zamenio jer iskren da budem sa bučicama mogu bolje da korigujem pokret i više da pogodim grudi.
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2741 poslato: Septembar 15, 2014, 11:19:41 pre podne »

Nadovezao bih se na ovo pitanje jer trenutno eksperimentišem sa vežbama... da li i kosi i ravni potisak radiš sa bučicama??
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2740 poslato: Septembar 15, 2014, 09:56:11 pre podne »

Trenutno 150-160kg mada više volim potiske sa bučicama na klupi.
Sačuvana
ShamShi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2739 poslato: Septembar 14, 2014, 02:17:26 pre podne »

Koliko guras na bencu?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2738 poslato: Septembar 13, 2014, 11:10:42 pre podne »

Trenutno uzimam ovaj i lepog je ukusa i meni dobro radi posao.Nije toliki fokus ali izdržljivost je dobra.Pumpa onako nije loše..

http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/SN865-Hot-Blood.html

Standardni Xpand je dobar ali nije kao nekadašnji original od ranije.

http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/DY209-Xpand-2x.html

Da budem iskren podosta su ih oslabili sve i prosto je tužno kakvi su sada u odnosu na one ranije koji su bili nogo jači.Ali šta je tu je,pansport ima dobru ponudu reaktora ovo su samo dva.
A nama ostaje nada da će vremenom ona stara klasa NO da se vrati.
Sačuvana
ShamShi
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2737 poslato: Septembar 12, 2014, 05:37:16 posle podne »

Koji NO reaktor preporucujes? Nije bitna cena.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2736 poslato: Septembar 11, 2014, 10:06:23 pre podne »

Već dugo godina sam u sportu i ukoliko mene pitate koji su mi omiljeni dodaci ishrani ja ću uvek odgovoriti NO reaktori. A ako me pitate zašto su mi baš oni na prvom mestu kao nezaobilazni dodaci ishrani odmah ću vam reći zato što pokazuju svoje dejstvo odmah, i što je meni lično najvažnije, zaista služe svojoj svrsi kojoj su i namenjeni.

Svedoci smo činjenice da se dodaci ishrani svaki dan poboljšavaju. ProizvoĂ°ači se trude da u što većoj meri zadovolje sve želje vežbača i omoguće ima lakše napredovanje. Tu naravno, mislim na osnovne dodatke ishrani, kako ih popularno zovemo, gde spadaju whey, vitamini i minerali, omega 3 itd. do onih malo ozbiljnijih gde je i NO reaktor.

Ko me malo bolje zna i prati moje vežbanje onda zna da su mi to i omiljeni dodaci ishrani i da njih je u mom slučaju teško zamisliti neko ozbiljnije vežbanje sa opterećenjima, ali i tu ima razlike jer nisu ni svi oni isti niti svakome od nas odgovaraju.Tu prevashodno mislim na njihovu jačinu ,kompleksnost i efikasnost na naš organizam .Ja kada biram NO gledam da je on sa stimulansima jer mi daju mentalni fokus za jači trening kao i jačinu da lakše prebrodim sve napore koji me očekuju na treningu. Ali nije mi samo to prioritet kada biram neki dodatak ishrani to jest NO reaktor ,gledam i da on sadrži sve one hranljive materije za moje mišiće i iz tog razloga biram kompleksan reaktor.

MeĂ°utim vrlo je važno obratiti pažnju na ishranu koja mora od jutra pa sve do mraka biti pravilna i prilagoĂ°ena ciljevima kojima težite. Džaba vam svi dodaci ishrani koje možete sebi da priuštite ukoliko je ishrana loša. Ove dve stvari se moraju uklopiti ako zaista želite pravi napredak i jedino tako je on i moguć. Kada ovo uskladite dobro bi bilo da se nikako ne zaborave i osnovni dodaci ishrani koje sam gore već napomenuo i time bi definitivno to bio pun pogodak. Naravno tu se cela priča nikako ne završava jer za pravi napredak na duže staze moraju se uskladiti još i vrlo važne stavke kao što su vaš odmor i sam način vežbanja. Mislim da se tu dosta greši, jer na primer, često čujem da vežbači pod smislom odmor misle da se taj dan ne ide u teretanu, ali se zato ide na trčanje, iga fudbal ,košarka itd. To onda nije odmor jer pod odmorom se podrazumeva prestanak bilo koje fizičke aktivnosti da bi se organizam potpuno odmorio i spremio za nove napore.Ukoliko ovo ne poštujete na duže staze javiće se premor i doći će do stagnacije.

Kada smo kod načina vežbanja početnicima savetujem da u teretanama obavezno potraže stručnu pomoć instruktora i pravilno nauče svako izvoĂ°enje vežbe od pravilnog disanja sve do pokreta dokle god to bude potrebno. Nije sramota pitati jer niko od nas se naučen nije rodio i svi mi svaki dan naučimo nešto novo. Bitno je biti strpljiv i nigde ne srljati jer samo tako ćete i napredovati.
« Poslednja izmena: Septembar 13, 2014, 11:11:56 pre podne od strane Zoltan Kozma » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2735 poslato: Septembar 05, 2014, 11:03:42 pre podne »

1. Kupim pileće grudi i ako nije filet onda sam očistim skroz od kostiju i kožice.Stavim u cepter toliko vode da prekrije piletinu i kuvam oko pola sata i posle isključim ringlu i ostavim oko 15min još pa je to skuvano.Ukoliko je to piletina u komadu onda meso isečem izmeĂ°u da se brže kuva.
2. Junetinu iseckam na kockice i kuvam oko sat vremena dok ne postane mekana.Na kockice sečem jer se brže skuva.
3.Povrće kuvam posebno dok spremam piletinu ali ona se kuva manje.
4.To kuvanje na ulju i dnstanje,raznorazne zaprške možeš ponekad ako baš mora.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2734 poslato: Septembar 05, 2014, 10:54:33 pre podne »

1.Ako moze malo opsirnije na koji nacin je skuvas, kako ide priprema te piletine? Imam i ja zepter ali ga bas slabo koristimo, a kosta vise nego svo ostalo posudje zajedno skoro :D
2. Isto kao i prvo pitanje kako spremas junetinu?
3.Kako pripremas povrce kuvas ga zajedno sa piletinom ili junetinom ili posebno ?
4.Ja znam za kuvanje dinstanje luka na masti ili ulju pa posle se doda meso, pa onda povrce neko pa onda zaprska ali vecina kaze ovde da to nije najbolje da se covek tako hrani, to je ono sto vecina domacinstava priprema... Kuvao sam tako pa to i dugo traje a i nije bas jednostavno. Zato postavljam pitanja za nesto jednostavnije brze i zdravije.
5. Da li pripremas meso na primer belo meso na teflonskom tiganju? Ja sam jeo to skoro svaki dan ali mnogi kazu da to nije najbolja opcija da je bolje kuvano.
 Hvala
« Poslednja izmena: Septembar 05, 2014, 11:00:40 pre podne od strane acala » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2733 poslato: Septembar 05, 2014, 09:43:19 pre podne »

Pozdrav,

Hvala na pohvalama i čestitkama.
Što se tiče moga kuvanja to i nije toliko teško kao što misliš niti mi oduzima nešto preterano vremena jer ja na primer često spremim uveče obroke za sutra.na primer kupim piletinu,skuvam je u Cepteru i ona me čeka za sutra u frižideru.Pirinač kuvam svež i za to mi ne treba dugo.Isto tako je i za povrće.Sve je to postala rutina i veruj mi uopšte mi nije teško da sam sebi godinama spremam jelo.
Ako te nešto još konkretno zanima slobodno pitaj.
Sačuvana
acala
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2732 poslato: Septembar 04, 2014, 04:34:22 posle podne »

Pozdrav Zoltane, sve cestitke na dosadasnjem radu i uspesnima. Imao bih pitanje za tebe ako nije problem.
Hteo bih da te pitam na koji nacin pripremas hranu, tj da li kuvas i na koji nacin, posto ako treniras nemas bas dovoljno vremena i za kuvanje, interesuje me kako spremas rucak na primer?? Puno hvala... Puno mi znace informacije od profesionalaca kao ti...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2731 poslato: Septembar 04, 2014, 11:23:40 pre podne »

Imaš dosta jakih sagorevača i neki od mojih favorita su bili Animal Cuts i Dyma burn,mada sada su sastavi malo izmenjeni i mislim da su slabiji nego ranije a pogotovu Animal Cuts.
Što se tiče brendova to je sasvim normalna stvar,pa zamisli da ti sve radi ili ništa ne radi.Zato i postoji toliko brendova da svako nešto naĂ°e za sebe.
Animal Flex je odličan i samo nastavi sa konzumacijom.Elasti joint je extra, po meni i još mnogima najbolji! U samome vrhu sa Flexom.
Sačuvana
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2730 poslato: Septembar 04, 2014, 10:47:57 pre podne »

Hvala ti puno na odgovoru!
Pa za sada nisam takmicar,a za ubuduce nadam se da cu da budem,ali do tada cu da te pitam jos za te stvari ;)
Mleko svakako pijem onaj sa 0.5% i to vec nisam menjao vec bas davno. Za mutant cu da isprobam cokoladu,pa ako mi ni taj nebude odgovara cu da uzmem nesto drugo.
Za sagrevace to znam ,ali ja sam vec bio pio sagorevace do sada,tj pio sam neke ,dosta sam pio easy to swallow i taj me je donekle radio,ali zadnju kutiju sam pio njega jos pocetkom godine,od jacih sam bio pio od twinlaba ripped fuel 5x i od extrifita neki,ali nekako nisam bio zadovoljan sa njime,jer sam vise imao napretka od easy to swallowa. I primetio sam nesto da mi neki brendovi rade skoro svi preparati od njih a od nekih skoro nista,jel to normalno ili ne bas? Za l carnitin hvala ti,ja sam mislio da su to za svakoga. Od sagorevaca cu da se odlucim za nesto,uglavnom kofein mi nesmeta,cak mi je dobrodosao. Pa se samo nadam da nije kofein jedino sto radi u komplexnim sagorevacima?
Bcaa i glutamin sam i mislio u prahu jer u tablete nevredi,a i nekako ako mogu gledam da pijem sve u prahu. Jer trenutno pijem animal flex za zglobove i ima sta da se popije.
I kad sam ve kod ovoga dali ej elasti joint toliko jak ili dobar kao animal flex? ili je elasti joint vise za preventivu povreda zglobova?
Hvala ti unapred
Sačuvana
Stranice: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 13 upita.