TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:06:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768296 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2774 poslato: Oktobar 10, 2014, 10:03:36 pre podne »

Evo i drugog dela snimka gde sam postepeno povećavao težine i tu se vidi razlika u radu za armwrestling i klasično podizanje za biceps kada želite da ga totalno izolujete.Ukoliko ima nekih pitanja slobodno možete na ovoj temi postaviti.

https://www.youtube.com/watch?v=izB-5axZfxA
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2773 poslato: Oktobar 07, 2014, 09:41:42 pre podne »

Iako je ova vežba na prvi pogled potpuno ista kao klasika za bilding trening bicepsa ipak postoji mala razlika izmeĂ°u vežbanja za čisti biceps i cele ruke za armwrestling.Razlika je u samom trzaju celog tela pri izvoĂ°enju pokreta što možete primetiti na samome snimku.Isto tako bitno je da laktovi idu malo na gore dok ja na primer kada baš želim da što više izolujem biceps ne radim to sa laktovima toliko i ne cimam celim telom već je kičma ravna i gledam što više da pogodim sam biceps.Tako jeste teže ali biceps onda jako lepo radi.Ovako kada vam je cilj više snaga cele ruke drugačije se malo izvodi vežba ali svakako vam opet i biceps dosta radi.
https://www.youtube.com/watch?v=mmuio0wefrE
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2772 poslato: Oktobar 06, 2014, 09:19:37 pre podne »

Ja sam zaista mnogo suplementacije isprobao na sebi a pogotovu Glutamin i Bcaa jer su mi uglavnom bili veoma važni za fitness i bilding takmičenja.Pa i sada za armwrestling igraju podosta važnu ulogu.I mogu ti reći da nema tu neke velike razlike u kvalitetu samo što je bitno da je prah a mislio sam na ove supelmente i na primer i ovaj od dymatize je odličan

http://www.pansport.rs/Aminokiseline/BCAA/DY391-BCAA-5050.html

A od glutamina ovaj

http://www.pansport.rs/Aminokiseline/Glutamin/SI287-Glutamine-micronized-1kg.html

Ako možeš to uzmi nećeš se pokajati.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2771 poslato: Oktobar 05, 2014, 05:12:12 posle podne »

Jesam, i svaki glutamin i bcaa je po meni dobar samo treba obavezno povsti računa da je u pitanju prah jer je najisplativija opcija za razliku od na primer tableta koje apsolutno nisu isplative kada gledamo odnos gramaže i cene.
A što si se odlučio baš za njih?  Meni je na primer i u fazama priprema za bilding takmičenja na primer SNI BCAA blast bio odličan kao i njihov glutamin a cena mu je odlična.To je od 1kg u prahu.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2770 poslato: Oktobar 03, 2014, 10:36:34 pre podne »

Ako ima nekih pitanja slobodno me pitajte ovde u temi  :)

https://www.youtube.com/watch?v=IBhwvMdDVGg
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2769 poslato: Septembar 29, 2014, 09:57:52 pre podne »

Pozdrav,

Pojačaj doručak i ubaci ovsene pahulje ako možeš.Jaja su ok ali treba i hidrata.Ja ujutru jedem whey i ovsene i to se odlicno pokazalo.
Bilo bi dobro možda ubaciti jedan obrok sa crvenim mesom koji bi definitivno dao više snage.
Sa treningom uvek treba biti obazriv jer to je mač sa dve oštrice.Ukoliko nema napretka jedan od mogućih razloga može biti i pretreniranost.
Jel uzimaš nešto od suplementacije?
Sačuvana
Arnie
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Go hard or go home

« Odgovor #2768 poslato: Septembar 29, 2014, 08:26:02 pre podne »

Pozdrav zoltane ovo sam vas vec jednom pitao vjerovatno sam vam dosadio ako jesam oprostite.Imam problem oko mase znaci u u oktobru prosle godine sam dobio 4kg za mjesec dana i onda dva mjeseca nisam mogodao da se ugojim i takodje u januaru i polovinom februara sam dobio 6kg a od februara pa do danas nisam uspio ni gram da se ugojim tokokim ljetnih meseci nisam treniro 20 danan smrsao sam 3 kg i ne uspijevam da se povaratim na staru kilazu.Sada kalorije mi se krecu ok 3500 do 4000kcal i neznam oceli mi poverovati da sam dobio ali 4 kg za mesec dana ali tako je bilo.Mislio sam da kalorije kada treniram drzim iznad 4000kcal sta mislite treniraop sam 5 puta sedmicno a sada mislim da uacim 4 treninga i da smanjim obim treninga a da da radim sa vecim intezitetom.dakle trening mi je izgledao ovako.
1dan:Ledja
2dan:ramena
3dan:noge
4dan:ruke
5dan:grudi

A sada mislim da mi trening izlega ovako
1dan:grudi biceps
2dan:Ledja
3dan:odmor
4dan:ramena triceps
5dan:noge
6dan:odmor
7dan:odmor
Sto se tice ishrane ona u zadnjih 10 dana izgleda ovako i prije je bila slicna kada sam dobijo na masi ali mozda trebam pojacati Uh jer sam tada bio 10 kg laksi :D
1obrok 3 jaja 500 ml mleka hleb
2obrok kikiriki 100gr
3obrok 200 gr mesa 500 ml jogurta hleb nekad krompir
4obrok 150 gr pirinca 1banana
obrok5 150 gr pirinca 1banana
i sada mislim da ubacim ismedju testeninu da bih dodao jos UH
JA SAM ODUZIO OVO IZVINITE NISAM ZNAO KAKO DA SKRATIM HVALA VAM NA ODGOVORU :D
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2767 poslato: Septembar 27, 2014, 09:50:31 pre podne »

Iskreno da ti kažem mislim da to oko brojki nije sveto pravilo, čak šta više uveren sam u to iz razloga koji sam već mnogo puta do sada navodio a to je da nismo svi isti i ne reagujemo ni na ishranu a ni na suplemente jednako.Možda približno slično da ali isto nikako i zato su potrebne varijacije i sa hidratima i proteinima da bi svako od nas znao jel može napredovati ili ne.
Moj savet svima je da vodite evidenciju u jednu svesu  i oko treninga,suplementacije a i ishrane a posle nekog vremena tačno će svako znati koja mu količina tačno odgovara.
Ovo možda dluje dosadno u počeku ali kasnije će se veoma isplatiti.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #2766 poslato: Septembar 26, 2014, 01:53:36 posle podne »

Pitanje samo :) Kod mase ide prot 2gr/kg ili vise? UH 5gr/kg ? i koliko zdravih masti ide :)? Hvala

To su samo okvirne brojke i zavise od samog organizma kao i od toga jel je vežbač u natural uslovima,uzima suplementaciju ili hemiju.Jer to nije isto..
Za natural oko 2gr proteina,uh oko 3gr za zdrave masti u mom slučaju i nisam vodio računa oko toga već uzimao slušajući svoje telo i prateći kako reaguje što i tebi savetujem.
Jel moguce uopste napredovati sa 1,5 gr/kg jer je tu mnogo prica kako definitivno mora 2 ili cak 2+,opet zavisi da li je neko mesomorf oni rastu sa 1 haha ;D
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2765 poslato: Septembar 26, 2014, 09:15:31 pre podne »

Pitanje samo :) Kod mase ide prot 2gr/kg ili vise? UH 5gr/kg ? i koliko zdravih masti ide :)? Hvala

To su samo okvirne brojke i zavise od samog organizma kao i od toga jel je vežbač u natural uslovima,uzima suplementaciju ili hemiju.Jer to nije isto..
Za natural oko 2gr proteina,uh oko 3gr za zdrave masti u mom slučaju i nisam vodio računa oko toga već uzimao slušajući svoje telo i prateći kako reaguje što i tebi savetujem.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2764 poslato: Septembar 26, 2014, 09:13:08 pre podne »

Hvala ti na svemu, do sada sto si mi rekao!
Ali po obicajnom imam jos koje pitanje uvezi neke stvari...napisao si u jednom proslom postu da steroide izbegavam i sirokom luku.
E pa zanima me zasto je efedra stavljen izmedju njih,kada bilo sta trazim za to ,nedeluje kao steroid ,a banovan je kao da jeste? Msm pise da ako se pije u normalnim dozama da nije stetno...?
I isto me zanima za geranium isto zasto je banovan tj sta su mu losa dejstva koje moze da izaziva kod potrosaca? a i koje su mu pozitivna dejstva?
I natural sterol complex ,posto je to natural i kao suplement,kome i kada je to namenjeno da se pije? I sto se tice gh ili growht hormona ,za koga je to namenjeno? naravno u suplementima?
Npr za natural sterol complex od universala ,jel je to namenjen kada si u fazi rezanja ili definisanja ili masi ili je uvek dobrodosao,npr dali moze da se kombinuje sa sagorevacem i sa korigovanom ishranom da donese bolje rezultate?
I sto se tice ovih carboplus ili carbonox ,dali je to dobro da se pije u toku treninga?,onima koji radu na tome da izgube salo na stomaku ,ali ne preterano,znaci u ogledalu se vidi jos malo ali nista preterano,posto sam citao nesto na ogistri da je to kao glupost da se pije ,isto kao id extroza ili bilo koji secer u toku treninga,koji radu na smrsavanju tj sa sagorevacem...? I nadam se da te ne smaram ... :D jer deluje mi kao da te samo ja pitam ovde uglavnom veca pitanja :D
Hvala ti na nekom iskrenom objasnjenom odgovoru ;)

Efedrin je po nekima blag i ne spada u te nedozvoljene stvari ali realnost je takva da može prouzrokovati neželjene posledice i ja sam video kako to izgleda na nekim vežbačima.Može da stvori i zavisnost što je veoma loša stvar i to je smo jedan od razloga što ga treba izbegavati.A kada neko kaže normalne doze onda sledi kontra pitanje a šta je to za nekoga normalno.Ako je njegovom organizmu to ok ne mora da znači da će i tebi biti.Izbegavaj to najpametnije je veruj mi.
A što se tiče suplemenata kojih više nema e to je već pitanje za ove što testiraju suplemente kada stignu u našu zemlju pa mogu da zezaju sa odobravanjem suplemenata kako su raspoloženi.
Po meni najveća budalaština je što je većina Animal serije zabranjena kod nas a odlična je.
Na raznim forumima uvek ćeš pročitati raznorazna mišljenja a na tebi kao i ostalima je da vidiš šta ćeš poslušati pa to isprobati na sebi.
Što se dekstroze tiče ne savetujem je kada se radi definicija ali to opet zavisi i od unosa hidrata u toku dana itd..
Ne smaraš me sa pianjima jer drago mi je ako mogu pomoći samo molim za strpljenje što se tiče moga odgovaranja.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #2763 poslato: Septembar 25, 2014, 04:29:42 posle podne »

Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
axel90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2762 poslato: Septembar 25, 2014, 12:15:53 posle podne »

Hvala ti na svemu, do sada sto si mi rekao!
Ali po obicajnom imam jos koje pitanje uvezi neke stvari...napisao si u jednom proslom postu da steroide izbegavam i sirokom luku.
E pa zanima me zasto je efedra stavljen izmedju njih,kada bilo sta trazim za to ,nedeluje kao steroid ,a banovan je kao da jeste? Msm pise da ako se pije u normalnim dozama da nije stetno...?
I isto me zanima za geranium isto zasto je banovan tj sta su mu losa dejstva koje moze da izaziva kod potrosaca? a i koje su mu pozitivna dejstva?
I natural sterol complex ,posto je to natural i kao suplement,kome i kada je to namenjeno da se pije? I sto se tice gh ili growht hormona ,za koga je to namenjeno? naravno u suplementima?
Npr za natural sterol complex od universala ,jel je to namenjen kada si u fazi rezanja ili definisanja ili masi ili je uvek dobrodosao,npr dali moze da se kombinuje sa sagorevacem i sa korigovanom ishranom da donese bolje rezultate?
I sto se tice ovih carboplus ili carbonox ,dali je to dobro da se pije u toku treninga?,onima koji radu na tome da izgube salo na stomaku ,ali ne preterano,znaci u ogledalu se vidi jos malo ali nista preterano,posto sam citao nesto na ogistri da je to kao glupost da se pije ,isto kao id extroza ili bilo koji secer u toku treninga,koji radu na smrsavanju tj sa sagorevacem...? I nadam se da te ne smaram ... :D jer deluje mi kao da te samo ja pitam ovde uglavnom veca pitanja :D
Hvala ti na nekom iskrenom objasnjenom odgovoru ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2761 poslato: Septembar 24, 2014, 09:23:44 pre podne »

https://www.youtube.com/watch?v=W0DInEsdxpc
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2760 poslato: Septembar 23, 2014, 09:53:35 pre podne »

Ukoliko ti je to pomoglo onda uzimaj uvek toliko doza proteina i vrlo je bitno da uskladiš odmor da se organizam oporavi.Kada kažem odmor tu mislim totalni odmor ne samo od teretane već od svih fizičkih aktivnosti jer ukoliko ne treniraš u teretani a na primer sl dan igraš fudbal to onda nije dan odmora.
Odmor služi da se organizam u potpunosti oporavi i spremi za sledeće napore.
Geiner ne bih išao sa sagorevačem bilo koji da je u pitanju jer ipak je geiner a to je onda totalno druga priča.Sagorevač kada se uzima onda sve mora biti prilagoĂ°eno tome da bi sve ispalo kako i treba i tada je ipak najbolja opcija izolat ako se ima novca.
Što se soje tiče jesam pio sam i još ponekad pijem i to PRO MIX koji je ok skroz.Bar se meni dobro pokazao a oseti se i ukus a ima i specifičan miris koji na primer meni odgovara.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.