TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:09:14 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 206 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Zoltan Kozma - VI PITATE JA ODGOVARAM  (Pročitano 768312 puta)
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Don't tell people your dreams, show them!

« Odgovor #2789 poslato: Oktobar 16, 2014, 05:45:59 posle podne »

Da, ali ukoliko se nema finansija za nešto bolje onda je i ova opcija mnogo bolja nego da nemaš ništa.
Ma nije problem za jos 1000 dinara :) dodam jos i uzmem nesto sto vredi..uglavnom siguran sam da svako moze da zaradi za protein,ode 2-3 dana da radi bilo gde i nek je dnevnica od 1000 do 1500 i to je to..siguran sam da se nadje nacin uvek, ja imam 16 godina pa sam pronasao i sam sebi uzimam
Sačuvana
Go hard mate the gym lifestyle is the best ! train hard, eat well, party hard.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2788 poslato: Oktobar 16, 2014, 10:04:11 pre podne »

Da, ali ukoliko se nema finansija za nešto bolje onda je i ova opcija mnogo bolja nego da nemaš ništa.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2787 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:57:59 pre podne »

Kako sam se smorio kad sam video da biotech protein power od 1 kg kosta 1600 ja reko jeftino a odlicno,33 doze imam i super kad ono nije whey vec i sojin protein prisutan  :-X :-X

Tolika fama se diže oko te soje a mislim da je potpuno bespotrebno.Soja nije baš toliko štetna kao što se misli i iskren da budem smatram da su to većinom budalaštine oko nje.Pijem je uz whey duže vreme  kada imam i apsolutno mi je super.A to da generalno je whey bolji to jeste tačno i zato ipak ko želi pravi protin bolje je čista opcija.Ali ne zbog štetnosti soje već zbog kvaliteta i iskoristljivosti proteina.
Pa bas to, zato sam odustao od uzimanja :) zato i jeste jeftin da se ne lazemo :)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2786 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:51:25 pre podne »

Kako sam se smorio kad sam video da biotech protein power od 1 kg kosta 1600 ja reko jeftino a odlicno,33 doze imam i super kad ono nije whey vec i sojin protein prisutan  :-X :-X

Tolika fama se diže oko te soje a mislim da je potpuno bespotrebno.Soja nije baš toliko štetna kao što se misli i iskren da budem smatram da su to većinom budalaštine oko nje.Pijem je uz whey duže vreme  kada imam i apsolutno mi je super.A to da generalno je whey bolji to jeste tačno i zato ipak ko želi pravi protin bolje je čista opcija.Ali ne zbog štetnosti soje već zbog kvaliteta i iskoristljivosti proteina.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2785 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:48:37 pre podne »

A Zoli sta mislis o reaktorima sa Geranium-om? jel taj geranium zaista toliko dobar stimulans posto je zabranjena supstanca koliko znam

Nemam nekog posebnog iskustva sa njime,ali mislim da on ne igra toliku ulogu za NO.A razlog njegove zabrane ne znam.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2784 poslato: Oktobar 16, 2014, 09:46:19 pre podne »

Neki sastojci su sada zabranjeni pa ih zato nema u reaktorima, te su zbog toga slabiji.

Upravo tako.
Sačuvana
Aziz Shavershian
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2783 poslato: Oktobar 15, 2014, 11:20:52 pre podne »

Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2782 poslato: Oktobar 14, 2014, 10:46:47 pre podne »

Neki sastojci su sada zabranjeni pa ih zato nema u reaktorima, te su zbog toga slabiji.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2781 poslato: Oktobar 14, 2014, 10:03:37 pre podne »

Mislim da je u pitanju što su neki digli frku oko toga kako su ti reaktori suviše jaki i da u svom sastavu imaju previše stimulansa.
Uglavnom sada prodavci preporučuju da umesto jedne merice uzmeš dve i kao to je isti efekat.Ali nije ni blizu,probao sam sve moguće varijante i niti je pumpa ista,niti snaga možda fokus ako se doda kofein.
Daleko je to sve od starih reaktora jer verovatno je i sve ostalo oslabljeno ili čak neke komponente izbačene.
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2780 poslato: Oktobar 14, 2014, 09:41:48 pre podne »

A znaš li možda razlog zašto su ih oslabili?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2779 poslato: Oktobar 14, 2014, 09:28:39 pre podne »

E u tome je nažalost i problem jer nema više ne prave se ti stari koji su bili extra već samo ove nove oslabljene verzije.Ostaje nada da će kad tad opet da se prave kao nekada jer ovi novi su spram njih limunada.
Stari Xpand je isto bio extremno dobar.Mislim na onaj extreme,zaista je davao odličnu pumpu,fokus i sve.A sada sve to nešto treba kombinovati,dodavati kofein i slično da bi bilo približno kao ti stari.
Meni Hot blood donekle može da uradi posao ali ga pojačavam sa kofeinom.
Što se tiče tojih stomačnih problema to nažalost može biti problem ali isprobavaj i neke druge NO verovatno ćeš naići na neki koji neće praviti problema.
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2778 poslato: Oktobar 13, 2014, 01:57:27 posle podne »

Probao sam xpand 2x, c4, attack, jack 3d, hell no gel.
Jedino je xpand 2x bio cela kutija, ovo je sve bilo po par doza, čisto da probam. Najbolji su mi bili c4, a zatim hell no gel, ali nažalost, imam stomačne probleme prilikom upotrebe. Brat je imao strašne rezultate sa onim starim shootgun-om, a njega nigde više ne mogu da naĂ°em.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2777 poslato: Oktobar 13, 2014, 11:22:44 pre podne »

Zoltane, kojim si NO reaktorom bio najviše zadovoljan tj. koji ti je omiljeni?

Izvini na mom kasnom odgovoru bio sam sprečen da se odmah javim
Ovako...  O NO reaktorima zaista mnogo volim pričati i slobodno mogu reći da imam veliko iskustvo jer probao sam sve moguće kombinacije sa raznoraznim reaktorima jer zaista u mom slučaju daju fantastične rezultate.
Najbolji od svih ikada je SHOCK THERAPY! Ali onaj stari ukus grožĂ°a kojeg više nema već sada imaš samo noviju verziju koja je mnogo slabija i to nije taj Shock.
Od ovih koji su sada prisutni ni jedan se sa starim Shockom ne može porediti.
Od ovih sada nije mi loš Hot Blood i njega trenutno koristim.
A koje si ti probao do sada?
Sačuvana
Nenad Zaga
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2776 poslato: Oktobar 10, 2014, 12:30:14 posle podne »

Zoltane, kojim si NO reaktorom bio najviše zadovoljan tj. koji ti je omiljeni?
Sačuvana
Ivan Glidžić
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2775 poslato: Oktobar 10, 2014, 12:12:24 posle podne »

Odlična vežba, ipak postoji napredna varijacija ove vežbe, koju ćemo raditi na sledećem zajedničkom treningu, radi se dvoručnom šipkom takoĂ°e, ali sa jednom rukom! :D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 206 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.229 sekundi sa 18 upita.