TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 07:20:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304449 puta)
tmalen
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #888 poslato: Novembar 15, 2012, 09:31:33 pre podne »

Zdravo Marko
Hteo sam da te pitam nesto.
Krenuo sam da gradim kvalitetnu misicnu masu, odradio sam lepu defku skroz spustio sam procenat masti ispod 10% odradio sam postepeno dizanje hidrata i evo vec duze vreme sam na unosu oko 300gr. e sad me interesuje samo nesto. Kao izvor ugljenih hidrata da li je bolje da uzimam integralni ili beli pirinac u toku dana. mislim beli pirinac sam primetio da kad pojedem osecam kao da sam u nekom delirijumu i osecam pospanost a tako na primer kada jedem integralni samo u toku dana kao izvor ugljenih hidrata na treningu u glavi mi je nekako tesko. planiram da idem sa hidratima oko 400-500gr dnevno, 180gr-200gr proteina a masti ne racunam dok sam na masi ne izbacujem ih ali i ne preterujem sa njima. resio sam tebe da pitam za savet posto nisam pametan sta da radim. Cuo sam da od belog pirinca moze da se dobije dijabetes tipa II zbog glikemijskog indeksa i da nije dobro da se konzumira cesto isto tako i krompir. pozdrav
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #887 poslato: Oktobar 24, 2012, 10:39:29 posle podne »

Generalno,sve je to ispravno samo zavisi koji razmak i koji ugao tebi odgovara.
Sačuvana
Savic019
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Samo trening

« Odgovor #886 poslato: Oktobar 24, 2012, 07:11:22 posle podne »

Evo i ja da se nadovezem za uski benc,
Citao sam komentare i komentare gde jedni kazu da uski benc za triceps radis tako sto uhvatis sipku u razmaku od 30cm,drugi kazu 20cm,treci kazu skroz spojeno,jedni kazu treba da ti idu ruke skroz uz telo,neko kaze treba da se laktovi izbace sa strana-sto vise sa strane,
ja se izvinjavam ako je ovo pitanje negde vec bilo ali ako mozete da mi objasnite kako se pravilno izvodi ova vezba za triceps ?
Hvala najlepse  :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #885 poslato: Oktobar 23, 2012, 09:37:02 pre podne »

Prvih 7 dana nakon tetoviranja ne treniraj..vremenom se koza razvuce,ali nista primetno i bledi tetovaza.
Sačuvana
Marko!
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Imam volje za bolje!

« Odgovor #884 poslato: Oktobar 22, 2012, 10:05:04 posle podne »

Mare da te pitam nesto mozda imas iskustva sa tim, hocu da tetoviram biceps nesto malo pa me zanima da li moze to da se razvuce ako ja povecam ruku jos jel ipak jos cu da rastem imam tek 17godina?? :D
Sačuvana
Pain makes me grow. Growing is what I want. Therefore, for me pain is pleasure!!
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #883 poslato: Oktobar 22, 2012, 09:32:20 posle podne »

Na lekarski pregled,raditi vezbe pri kojima nemas bol,mozda neki gel....
Sačuvana
damirns
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #882 poslato: Oktobar 22, 2012, 06:36:51 posle podne »

Probada me levo rame dok radim benc( i kod bucica kad radim grudi) ...cele godine bukvalno probada ..cim dodjem razbibavam prvo laktove,ramena,pa sam ubacio bucicama od 3kile malo duze ramena pre benca,ali i dalje kao da me probada..Jel imas mozda neki savet ili nesto?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #881 poslato: Oktobar 05, 2012, 09:13:02 pre podne »

Mozes i da ga ne radis uopste,ali srednje i zdnje isforsiraj maksimalno.
Sačuvana
damirns
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #880 poslato: Oktobar 04, 2012, 09:40:56 posle podne »

Zbog toga sto mi prednji deo ramena radi samo na bencu 2x nedeljno i jos je na nekim vezbama aktivan,jel moze da ponekad izbacim poseban rad na njemu u toku nedelje da se ne preforsira,jel bi to bilo dobro uopste ili ne? :)
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #879 poslato: Oktobar 03, 2012, 03:51:45 posle podne »

Hvala lepo Mare na odgovorima,primljeno ka znanju :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #878 poslato: Oktobar 03, 2012, 10:50:26 pre podne »

Hvala za uvodnu rec  :)!
Uski bendz za triceps radim 2 varijacije u obe laktoce idem u stranu,sipku spustam ili na donji deo grudi ili na gornji deo(teza opcija)sa zadrskom na grudima i pri potisku fokusiram se da opterecenje guram tricepsom najvise.Kada su mi laktovi bloze latisimusima dosta mi grudi preuzimaju i ramena kao dominantnije misicne grupe.
Ubacujem za triceps na kosoj klupi 30 stepeni donji kotur na sajli a podlaktice prate kosinu klupe .
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #877 poslato: Oktobar 02, 2012, 07:34:13 posle podne »

Pozdrav Mare,onaj dan sam jos iscitao ovde postove i gledao tvoje treninge,svaka cast za trud i objasnjenje i pojasnjenje svega i svacega..Probao sam danas na kosoj klupi hvat bucicama kakav si ti imao u jednom videu,i manje mi ramena radila,bas mi kako valja taj hvat izolovao gornji pectoralis,odlicna ideja.malo dlanovi kad idu ukoso, verovatno znas na sta mislim :) dosta truda ulazete ovde i to treba ljudi da cene..
Jedno konkretno pitanje: Primetio sam da kad radis uski benc,laktove izolujes sto vise spolja, jel to uvek tako radis ili menjas pa nekad laktove stavljas uz telo, i jos jedno pitanje,jel ga uvek spustas u predelu donjih gruda,ili nekad ga spustis malo vise,cak u predelu gornjih,da bi malo se i srednja glava ukljucila..Ako radis razne varijacije,podeli sa nama  :)
I pitanje jos jedno za potisak sa cela : Jesi ga nekad radio na kontra kosoj klupi, kada laktovi idu malo unazad,a sipka skroz iza glave,malo da se donja glava vise pogodi..
Hvala unapred
Sačuvana
DimitrijeBGD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #876 poslato: Oktobar 02, 2012, 08:44:37 pre podne »

hvala!!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #875 poslato: Oktobar 01, 2012, 10:21:47 posle podne »

Po tri radne serije od svake vezbe.
Sačuvana
DimitrijeBGD
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #874 poslato: Oktobar 01, 2012, 07:39:10 posle podne »

aha aha e hvala Ti, a kolko serija da ubacim veslanja u pretklonu i mrtvog dizanja? po Tvojoj proceni da je taman? hvala!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.462 sekundi sa 17 upita.