TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 04:32:29 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 83 84 [85] 86 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304403 puta)
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Mart 04, 2011, 10:28:23 pre podne »

Bas iz tog razloga ces postepeno i ubacivati u ishranu kasnije nesto i vise hidrata kako ne bi doslo do naglog skoka kilaze usled losijeg nacina ishrane.

Nema skoka kilaze, nazalost suprotno, kada ne treniram redovno preko leta, izgubim po 5, 6 kg i iz godine u godinu to ne mogu nikako da sprecim
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #32 poslato: Mart 04, 2011, 10:14:16 pre podne »

Bas iz tog razloga ces postepeno i ubacivati u ishranu kasnije nesto i vise hidrata kako ne bi doslo do naglog skoka kilaze usled losijeg nacina ishrane.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Mart 04, 2011, 01:15:06 pre podne »

Ne opterecujem se, nego znam da ovako disciplinovana sa ishranom i treninzima mogu da budem do kraja maja i posle je gotovo sa tim do oktobra, zbog prirode mog posla. Zato iz ovih preostalih tri meseca zelim da izvucem maksimum kako bi posle koliko toliko uspela da sacuvam tu postignutu formu
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Mart 04, 2011, 12:24:49 pre podne »

Nije greska,opusti se ..previse se opterecujes detaljima ne spremas se za takmicenje.bitno jre da vidis napredak,kada osetis zastoj onda cemo menjati nesto.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Mart 04, 2011, 12:21:16 pre podne »

To radim svaki 7 dan povecavam kolicinu slozenih hidrata uz odmor, a za Ella sir sam mislila da smem svaki dan
Cesto kada ogladnim oko 11, 12 uvece, pojedem nekoliko kasikica Ella sira. Onda je to greska  ???
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Mart 04, 2011, 12:16:53 pre podne »

Samo smanji druge hidrate tog dana,ali to ce ti samo sokirati metabolizam sto ce ima ti koristi ali naredni dan smanji hidrate,digni proteine.Zato ti i naglasavam da svaki 7 dan odmaras i napunis glikogenske depoe.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Mart 03, 2011, 11:59:06 posle podne »

Jutros sam dala sebi oduska, tako sam se lepo najela Ella sir pomesan sa whey-om (ukus jagoda i bela cokolada) i nekoliko visanja, prelepo, prava poslastica, kao da sam jela tortu  ;).
Marko, koliko toga smem da jedem, posto ja to ne znam da jedem normalno, danas sam do 2 sata pojela ceo taj Ella sir
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #26 poslato: Mart 03, 2011, 10:05:06 posle podne »

Prestroga si Biljana :) To je veoma bitno za mozak, a posto znamo svi kolika je moc mozga, moras mu dati oduska :)

Kao sto bi moj prijatelj rus triatlonac (inace top 10 u svetu) rekao da nista bolje od alkohola, nije mozda najbolji za organizam ali za mozak nista bolje, a to je veoma bitno kada se stalno full full trenira da se malo zaboravi na to :) Ima istine malo u tome. A sa obzirom da malo junka svakako bolje nego alkohol :), onda nema problema.

Ali takodje je i ta varijacija i sok odlicna za organizam. Ne valja ni previse na vikavati organizam na poptuno odsustvo od secera... To ti Marko i Alen sigurno bolje znaju objasniti.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Mart 01, 2011, 10:42:21 posle podne »

Za mene jos nema te superkompenzacije u vidu kolaca, postasticarnice, ali doci ce i to vreme  ;)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #24 poslato: Mart 01, 2011, 10:02:44 posle podne »

Kada se udje u "masinu" i kada neko stvarno ima volju svakako da je tesko odmoriti jedan ceo dan, barem je meni to bilo gore od 5 treninga dnevno, jer nedeljama 2-3 treninga dnevno i onda treba jedan dan skroz... ali iz iskustva moram napomenuti da je krucijalno, bolje je odmoriti taj jedan dan nego odraditi 3 treninga. Oporavak je najbitniji, potvrdio na svojim greskama iz perioda kada sam se osecao "krivim" kada sam imao day off!

Tako da Biljana obavezno, vidim da ti super ide, tako da ne posmisljaj na izbacivanje tog dana off!

Inace ja juce imao potpuni day off od novembra (mozda zvuci da malo grubo, ali triatlon je specifiacn sport, nije bilo potrebe ranije za slobodnim danom, obicno mi je Nedelja poslepodne bila slobodna) i sa zadovoljstvom sam lencario i otisao u poslasticarnicu poslepodne na tradicionalne portugalske deserte :)!

Superkompenzacija je zakon!
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 27, 2011, 10:08:26 pre podne »

Nama profesionalcima tesko pada taj jedan dan odmora,tako da te razumem potpuno :).Taj dan odmora ce ti pomoci da se oporavis i da ubrzas metabolizam unosom vece kolicine hidrata taj dan.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 27, 2011, 12:28:18 pre podne »

Mozes da ubacis pola sata kardio kao neki sledeci nivo u svom napredku,ali ne zaboravi bitnu stvar,hocu da imas jedan dan odmora potpuno!

Vidim ja da si ti u medjuvremenu postao vidovit  ;D
Kako samo znas da mi je najteze da napravim taj jedan dan potpunog odmora  :) ali sada pravim, 1 dan u nedelji
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Februar 26, 2011, 07:10:02 posle podne »

U sustini,ja licno bitno ne menjam sam trening,ubacujem samo malo vise izolacionih vezbi i opadajuce serije.Kako se blizi takmicenje pauze su mi nesto manje izmedju serija,ali drzim se bazicnih vezbi.
Takodje kardio,u pocetku po 30 minuta i postepeno povecavati minutazu i kobinovati kardio masine.Moze i opcija jutarnji kardio ,popodne tegovi..ili cak 2x dnevno tegovi po jednu misicnu partiju,ali to oduzima mnogo vremena.

Danima kada radim jutarnji kardio (samo subota i nedelja), da li moze i poslepodne posle treninga sa tegovima drugi put kardio? Naravno sve je to pokriveno sa pojacanom suplementacijom
Mozes da ubacis pola sata kardio kao neki sledeci nivo u svom napredku,ali ne zaboravi bitnu stvar,hocu da imas jedan dan odmora potpuno!
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #20 poslato: Februar 26, 2011, 02:08:21 posle podne »

Neki update sa slikama moras postaviti Biljana, izgleda da bas napredujes :).

Najvaznije je da uzivas i da si zadovoljna, makar i ne napredovala! To je uvek broj 1, a napredak ce doci. Ali ti imas oboje, tako da samo napred.
Sačuvana
biljanans
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Februar 26, 2011, 12:42:18 posle podne »

svaka cast na posvecenosti :)   nadam se da si zadovoljna napretkom!

Prezadovljna  :) , ali pored napretka, treninzi mi predstavljaju veliko zadovoljstvo i osecam se fantasticno
Sačuvana
Stranice: 1 ... 83 84 [85] 86 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.077 sekundi sa 18 upita.