TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 04:31:54 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 87 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vi pitate-ja odgovaram  (Pročitano 304401 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #453 poslato: Novembar 28, 2011, 10:11:48 pre podne »

Nemoguce je da odvojis ta 2 treninga i da pojedinacno izolujes potpuno na taj nacin latisimus.odradi jednom nedeljno ledja ali 5 ili 6 vezbi sa po 3 jake radne serije sa fokusom na flexiju i extenziju.Eventualno mozes dodatno jedan dan da ubacis donji deo ledja sa zadnjom lozom !
Sačuvana
galac
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #452 poslato: Novembar 28, 2011, 09:52:45 pre podne »

koje su vezbe za sirinu a koje za punocu ledja ,zanima me iz razloga sto sam podelio ledja na 2 treninga nedeljno pa ce mi prvi ici tezi za punocu a drugi trening laksi za sirinu? hvala unapred
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #451 poslato: Novembar 27, 2011, 10:57:17 posle podne »

krenuo sam nedavno o5 sa teretanom i planiram da pored ubacim trcanje i pomalo udaranje u vrecu , samo ne znam da li isti dan da radim trening sa tegovima i trcanje ili da razdvojim na dva posebna dana posto sam dovoljno mrsav i radim na misicnoj masi ( treba dosta da se ugojim ) ? I pored nekog gejnera koji mi je ostao od pre par meseci , da li da ubacim glut. ili bcaa ? sta ce mi brze pomoci da se oporavim a da pritom izgradim misic ?
Sačuvana
train hard or go home !
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #450 poslato: Novembar 26, 2011, 10:43:49 posle podne »

Los kvalitet slike...
Sačuvana
-guti-
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #449 poslato: Novembar 26, 2011, 12:18:58 pre podne »

ok hvalla ti puno brate primenicu to sve kao shto si mi i rekao, i javljam ti krajnje rezultate od defke koju zavrshavam za dve nedelj, ako u medjuvremenu negde zashkripi javljam ti se :), i hvalla, josh jednom :)
Mozes postaviti neke slike i malo detaljnije kako treniras da bih mogao da ti dam neke konkretnije odgovore.
evo postavio sam ovu jednu sliku na avatru ali ako mi hocesh verovato ova je slika kada sam bio na tkz defki, bez supsa jedno vreme, ali sa max koliko je to moguce u mojim uslovima sredjenom ishranom, sada je malo situacija bolja imam vishe supsa, pa je bf nizhi..a treninge baziram na vecim tezhinama i kao shto si rekao primenjujem vishe mashine i neke osnovne vezhbe ubacujem..
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #448 poslato: Novembar 23, 2011, 08:45:09 posle podne »

Radi jutarnji kardio na prazan stomak od 45 min do 60 min,uvece samo tegovi.
Sačuvana
-guti-
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #447 poslato: Novembar 23, 2011, 06:40:24 posle podne »

Zadnjih par dana sam ubacio kardio 2x na dan izutra i poske tegowa oba puta po pola sata, da nije mnogo tokom pet dana da iddem 2x kardio na dan, bash kad bio radio trbushnjake uwek sam silno fokusiran, da li je potrebno raditi ih tokom swih pet dana treniram ili? Shta mislish koje bi mi vezhbe najbolje pomogle, znam da je we u ishrani, ali opet ti si profi, pa zhelim i twoje sawete da chujem, poz i hvala ti puno shampione;)

Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #446 poslato: Novembar 23, 2011, 05:05:18 posle podne »

Nema veze sa genetikom,vec imas visak na tom delu ,vremenom ces skinuti i to samo nastavi sa regulisanom ishranom i radi po 2 vezbe za stomak po 3 serije i 15 ponavljnja ali uz fokus na pokret.
Sačuvana
-guti-
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #445 poslato: Novembar 23, 2011, 04:57:40 posle podne »

brate, znash shta sam, josh hteo da te pitam...zapravo imam problem sa trbushnjacima...evo vec koje sam vreme na defki slabije se ocrtavaju trbushnjaci ovako kada napipam rukom osecaju se, al nikako da se ocrtaju, ja mlsm da je to stvar genetike, jer secam se i kada sam pochinjao sa teretanom na 70-tak ni tada nisam imao trbushnjake, pa eto ako znash ti nekako da se iscimam da josh to odradim koliko je moguce, jer u ovom trenutku suv sam skroz shto se ostalih delova tela tiche, sem tu shto se ne ocrtavaju, pojachao sam i kardio dva put na dan, al opet nishh.. unapred ti hvalla na odg.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #444 poslato: Novembar 23, 2011, 01:14:31 posle podne »

veslanje dv tegom u predklonu,veslanje bucicama,t sipka.
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #443 poslato: Novembar 23, 2011, 12:40:51 posle podne »

OK HVALA ;) Neka preporuka za neku vezbu za punocu ledja ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #442 poslato: Novembar 23, 2011, 11:16:22 pre podne »

Grudi i ledja moras raditi vise vezbi i vise serija,narocito osnovne vezbe.
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #441 poslato: Novembar 23, 2011, 09:56:20 pre podne »

Svaka cast na formi , najbolji si ;)
Jel je ok za masu 10,8,6
 Grudi 4 x3 serije
ledja 4-5 po 3 serije
Ramena 4 x3 serije plus trapez 3 serije
Noge 5x 3 serije
Ruke 3x serije  triceps i biceps po 3

Neke vezbe radim po 4 serije tipa Bendz Cucanj, Potisak za ramena ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #440 poslato: Novembar 22, 2011, 11:13:35 posle podne »

Prvo pozdrav shampionu! :) Sve najbolje u daljoj karijeri ...!
Sad bih imao jedno pitanje , vezano je za jednu moju povredu.. naime , pre nekih 6-7 meseci me je poceo boleti misic izmedju lopatice i kicme... nisam siguran kako sam se povredio (mada mislim kad sam trenirao ramena..) ,  pravio sam dosta dugu pauzu ali kad sam se vratio treningu osetim uvek nekakvo zatezanje u tom predelu.. cak me nekad i dok sedim jako zategne da ne mogu jako da udahnem... smiri se to par dana ali mogu da ga osetim kad ispruzim desnu ruku da se usteglim... naravno bio sam kod lekara , rekli su da je od prevelikog napora i zategnutosti misica doslo do nekakvog sakupljanja u tom delu... i kao da ce laganim vezbanjem i istezanjem razbiti to ... ali nista... tako da voleo bih tvoje misljenje .. hvala :)
Najbitnije je da lekari ustanove o cemu se radi..a sto se tice same povrede ja bih radio vezbe u kojima ne osecas bol...ipak bolje da ovo pitanje postavis Pedji ili Danijeli ,oni su lekari .
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #439 poslato: Novembar 22, 2011, 11:09:21 posle podne »

ok hvalla ti puno brate primenicu to sve kao shto si mi i rekao, i javljam ti krajnje rezultate od defke koju zavrshavam za dve nedelj, ako u medjuvremenu negde zashkripi javljam ti se :), i hvalla, josh jednom :)
Mozes postaviti neke slike i malo detaljnije kako treniras da bih mogao da ti dam neke konkretnije odgovore.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 87 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.045 sekundi sa 13 upita.