TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395189 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 27, 2024, 10:39:13 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Proteinski recepti  (Pročitano 58644 puta)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #130 poslato: Novembar 04, 2011, 03:16:35 posle podne »

Evo upravo jedem tunjevinu/belanca/ellu/zachini iz blendera sa pechenom junetinom i zadovoljan sam, pored elle i zachina ni ne osecam tunjevinu, drago mi je da cu moci nekako to da jedem :) Hvala Miro :)

Svaka čast! Super sastav a ako su začini dobri verovatno ima i dobar ukus..
nema potrebe da se jede neukusna hrana
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1178


Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #129 poslato: Novembar 04, 2011, 11:06:44 pre podne »

      http://www.coolinarika.com/tag/tuna/


Koliko ja volim ovaj sajt :D
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #128 poslato: Novembar 03, 2011, 08:31:18 posle podne »

Evo upravo jedem tunjevinu/belanca/ellu/zachini iz blendera sa pechenom junetinom i zadovoljan sam, pored elle i zachina ni ne osecam tunjevinu, drago mi je da cu moci nekako to da jedem :) Hvala Miro :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 122

« Odgovor #127 poslato: Novembar 03, 2011, 08:14:58 pre podne »

Pa mozes recimo da napravis pastetu od tunjevine. Stavis u blender kuvana jaja, zatim tunjevinu, luk i malo ljute papricice ako volis da ti rezi ...sve to izblendovati i eto ukusne pastetice :)

Ili slično što sam ja pravio. Tuna, kuvana belanca, ela sir, beli luk u blend pa dodami blago proprženi susam. Susam daje fantastičan ukus.
Konachno odgovor! Hvala lepo, probam sutra pa javim :)
;) vazi
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1294


« Odgovor #126 poslato: Novembar 02, 2011, 10:43:51 posle podne »

      http://www.coolinarika.com/tag/tuna/

Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #125 poslato: Novembar 02, 2011, 10:42:15 posle podne »

Pa mozes recimo da napravis pastetu od tunjevine. Stavis u blender kuvana jaja, zatim tunjevinu, luk i malo ljute papricice ako volis da ti rezi ...sve to izblendovati i eto ukusne pastetice :)

Konachno odgovor! Hvala lepo, probam sutra pa javim :)
;) vazi
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #124 poslato: Novembar 02, 2011, 10:40:52 posle podne »

Pa mozes recimo da napravis pastetu od tunjevine. Stavis u blender kuvana jaja, zatim tunjevinu, luk i malo ljute papricice ako volis da ti rezi ...sve to izblendovati i eto ukusne pastetice :)

Konachno odgovor! Hvala lepo, probam sutra pa javim :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
BojanLeet
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1269


BRO-SLAYER

« Odgovor #123 poslato: Novembar 02, 2011, 10:40:03 posle podne »

Ozbiljno, ako nesto ne volis zasto bi to jeo? Jeez
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #122 poslato: Novembar 02, 2011, 10:35:21 posle podne »

Pa mozes recimo da napravis pastetu od tunjevine. Stavis u blender kuvana jaja, zatim tunjevinu, luk i malo ljute papricice ako volis da ti rezi ...sve to izblendovati i eto ukusne pastetice :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #121 poslato: Novembar 02, 2011, 10:22:51 posle podne »

Mozhe i tunjevina, samo, hocu to da jedem pa trazhim neke lepe recepte poshto mi je ruzhno da jedem ovako samu :D
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1294


« Odgovor #120 poslato: Novembar 02, 2011, 10:18:03 posle podne »

A zbog čega se ti prijatelju toliko mlatiš sa sardinama?
Ako hoćes da priča vuče na proteine onda uzmi tunjevinu.
Meni su sardine blagi užas i nemam nameru više ikad da ih jedem.
Imaš tunu da kupiš u super marketima po nekim povoljnim cenama i
udri po tome.Mani se smrdljivih nepopravljivih sardina.
Imaš razne ribe, od zamrznutih pa na dalje..
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2140


Today is my future!

« Odgovor #119 poslato: Novembar 02, 2011, 10:06:21 posle podne »

Probao sam jednom ali mi je jako teshko bilo, bash je gadno :) Da li ima neko ovde ukusniji nachin za pripremu sardina? :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #118 poslato: Novembar 02, 2011, 09:59:43 posle podne »

Sve pechem na roshtilju, nije to problem :) Svi jako hvale kombinaciju npr. 4 belanca, pola litre mleka i jedno pakovanje sardina u blender :) Voleo bih da uvedem to u ishranu, samo da pronadjem neku lepu kombinaciju :)

Uvedi tu kombinaciju (min pola litre mleka) ali možda ne baš sve u istom šejku :)
Sačuvana
Kalonji
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1294


« Odgovor #117 poslato: Novembar 02, 2011, 09:31:21 posle podne »

hahahahha, čoveče, pa to ne bi ni za 100 evra popio.
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

Poruke: 203


« Odgovor #116 poslato: Novembar 02, 2011, 07:13:50 posle podne »

Ako od toga ne dobijes proliv,onda ne znam od cega ces :D Masnoce iz mleka, i ulje iz sardine/ tune pomesano, nece da izadje na dobro.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.078 sekundi sa 18 upita.