TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402973 Teme od strane 25059 Članovi Poslednji član: filipovica01

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 12, 2025, 01:43:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: :) FUDBAL :)  (Pročitano 21644 puta)
Stefan L.
Gost
« Odgovor #50 poslato: Mart 28, 2011, 04:44:49 posle podne »

Nadam se,sad protiv Irske sam se ziv pojeo,kad su primili gol hteo sam da izlupam tv,ali nekako dadosmo dva komada za pobedu.Sutra igram 2 na nas i 1x na Irce,da i nama krene i igra a i rezultati ostalih. ;)
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #49 poslato: Mart 28, 2011, 04:37:03 posle podne »

Sutra cemo do 10ke! :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #48 poslato: Mart 28, 2011, 04:35:13 posle podne »

Moja greska sto sam mislio da je greska... :) ;) Imamo 7 bodova kao i Slovenija,a Italija 10... :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #47 poslato: Mart 28, 2011, 04:33:37 posle podne »

Inace dobre sanse da se plasiraju na EP imaju i Crna Gora,Hrvatska i Bosna,nadam se da ce se svi plasirati na EP. :)
Sačuvana
1Sasha3
Član
**
Van mreže Van mreže

Believe in yourself when no one else does.

« Odgovor #46 poslato: Mart 28, 2011, 04:32:06 posle podne »

7 ili 10? Msm da je 7...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #45 poslato: Mart 28, 2011, 04:28:04 posle podne »

Kvalifikacije za EP 2012 godine u Poljskoj i Ukrajini... :) GRUPA C: 1) Italija 10 bodova,2)Slovenija 7 bodova,3)Srbija 7 bodova,4)Estonija 6 bodova,5)S. Irska 5 bodova i 6) Farska Ostrva 1 bod. Do kraja se igra jos 5 utakmica,Srbija ako hoce do prvog mesta mora sve da pobedi,jer samo prvo mesto vodi direktno na EP,a drugi u grupi igra Baraz. 29.3. se igra: Estonija-Srbija i S. Irska-Slovenija!Nadam se da cemo uspeti i plasirati se na Evropsko Prvenstvo! :)
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Mart 16, 2011, 04:38:15 posle podne »

sevojno - vojvodina 1:2  !
Jos kuci da se odradi posao i to je to.
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #43 poslato: Mart 16, 2011, 12:26:52 posle podne »

Meni Inter obori tiket na kladionici,odigram 1X na Bayern i Mancester 1-1...Kad sam budala,celu utakmicu navijam za Inter a igrao potiv njih... :) Danas Zvezda X2,Real 1,Celzi 1,Indjija 1X :) ;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #42 poslato: Mart 16, 2011, 01:30:37 pre podne »

Auh, kako preokrete Inter... Šteta, navijam za Bayern. ;D :D
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #41 poslato: Mart 16, 2011, 12:33:25 pre podne »

Pa ti si isto sada rekao sto i ja gore u quote samo si naveo razlog...
Pa jesam ali je razlog bitan. A ne da ispadne nisu napadali nijednom zato sto su losa ekipa. TAko si ti to rekao. Zanemarivsi cinjenicu da je barsa pukla prvu tekmu
Sačuvana
ФИКИ
Napredni član
Van mreže Van mreže

Weightlifting sister, with the middle leg twister! :D

« Odgovor #40 poslato: Mart 15, 2011, 03:49:09 posle podne »

Jedan je Djidji, nema tog golmana jos uvek da se rodi koji ce njega da nad.ebe. Sako=Desai.
E a sadak! Ko ce koga da kresne žabarski pacovi, ili Super Mario opet. Ja mislam, bit će jedno 4 komata iza Cesara u mreži, ko prošle godine protiv mog prešesa(Juventusa)
Sačuvana
Sta je dobar, a sta los trip?
Dobar trip je kad vidis zmaja.
Los trip je kad zmaj vidi tebe.
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Mart 14, 2011, 11:44:59 posle podne »

Pa ti si isto sada rekao sto i ja gore u quote samo si naveo razlog...
« Poslednja izmena: Mart 14, 2011, 11:47:11 posle podne od strane Vule~ » Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #38 poslato: Mart 14, 2011, 11:20:48 posle podne »

Barsa odlicna ali presudio je crveni karton definitivno. Jer ko iole prati Arsenal zna da on krece da igra jebacki tek od 65-70minuta, sve do tada bude onako... PRvo poluvreme nisu nesto napadali jer su imali prednost, i prime gol pred kraj, taman da krenu napadati drugo poluvreme kao sto obicno rade i kao sto su ih u 1. tekmi pobedili, i SUDIJA majmun presece utakmicu... Tako da moj utisak je da ovo nije bilo realno odmeravanje snaga... Al nebitno, Barsa ide dalje.
Sta prvo polu vreme? pa nisu celu utakmicu napadali  dovoljno je reci da su zavrsili utakmicu bez suta ka golu
Pa kako ne shvatas da oni igraju uglavnom sa 1 napadacem i krecu silovito od 70og min, kasnije i sa dva napadaca... Ali je persi dobio crveni i tu su stali, morali su da promene igru sto je doprinelo losem skoru
Sačuvana
Vule~
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Mart 14, 2011, 07:25:27 posle podne »

Све је ствар договора... Звезди Куп, Партизану првенство и што би рекли сељаци "и вукови сити и овце на броју".  ;)
Tako nesto, ako ima pravde vosa uzima bar kup :)
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #36 poslato: Mart 14, 2011, 06:44:31 posle podne »

Karte su jug i sever po 600 din a istok i zapad valjda 1000 i 1200 din...Sto se tice ekipaPartizan je mnogo dobio sa Tagoeom i Vukicem,a i Adijah nije uopste los...Opet i Zvezda je dobila cetri odlicna igraca,Borha razgrce sve oko sebe a uopste nije spor,Evandro takodje dobar i bice sve bolji,Cosic mlad i neiskusan ali vidi se da moze da bude odlican igrac,i cetvrti je mladi Mijajlovic koji me je odusevio,za onakve igre treba imati mu.a u tim godinama.Posto se igra samo dve utakmice,tu se nikad ne zna,nije mnogo bitno ko je kvalitetniji kad razlika u kvalitetu nije ogromna,a po meni je ovde 55% prema 45% Partizan bolji...Ako bi Zvezda igrala u ovom sastavu siguran sam da bi uzela duplu krunu...Stamenkovic-Ninkov,Cosic,Vilotic,Adi(da,Adi kao bek,covek je masina,moze sve da igra)-Mijajlovic,Isah-Evandro-Koroman i Jevtic-Borha...Sa ovim sastavom i alternativama i pravim rotiranjem igraca po utakmicama u toku sezone bilo bi to po mom nekom skromnom misljenju dovoljno za titulu...na mestu stopera Tosic,bek Mikic,u vezi Lazovic,Kadu,po krilu Vesovic,i u spicu Kaludjerovic...E,sad sto tu nisu cista posla,ti je nesto drugo...sto svuda ima neko ko mesa prstice u sastav ekipe,itd...Ali Zvezda sa Jevticem,Koromanom i Borhom napred,a Evandrom,Mijajlovicem i Isahom u vezi moze da bude veoma dobra ekipa za nase uslove,jos imati Lazovica da udje sa klupe ili pocne,nije to za pocenjivanje...ZVEZDO TI SE BORI,SEVER CE DA GORI...hihihihihihi
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 15 upita.