TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 05:50:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 42 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Lakat  (Pročitano 119526 puta)
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #296 poslato: Septembar 17, 2012, 12:19:02 posle podne »

Hvala veliko Pedja.

Ti si najzaslužniji za moj napredak i povratak u gym.

Javljam se uskoro.

:)
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #295 poslato: Septembar 17, 2012, 12:18:24 posle podne »

Nemoj stezati šiku dok radiš, tako opterećuješ golferski, radi istezanja na kraju treninga i pazi da nema bola dok radiš...

Kapiram. Biće da sam grešio poslednjih nekoliko dana kod modifikacije kineziterapije, gde sam stiskao pesnicu umesto stiskanja loptice, jer mi je tako intezitet bio jači ?!

Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #294 poslato: Septembar 17, 2012, 12:16:03 posle podne »

Nemoj stezati šiku dok radiš, tako opterećuješ golferski, radi istezanja na kraju treninga i pazi da nema bola dok radiš...
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #293 poslato: Septembar 17, 2012, 09:51:05 pre podne »

E sad, imam pitanje za tebe:

mislim da je spoljna tetiva na laktu (teniski) potpuno rešena. Ono što sada osećam je mala nelagoda sa unutrašnje strane (golferski). Ne predstavlja nikakav problem u radu, već pomalo sprečava pun obim i to samo u dva slučaja:

- neposredno posle vežbi, nekih 10-15 min
- nakon dugog odsustva pokreta, tačnije ujutru, nakon spavanja, takodje nekih 10-15 min.

Da li misliš da sve ide kako treba i da li bi na nešto trebao da obratim posebnu pažnju sada, kod treniranja, izvodjenja vežbi,
oko ovog "golferskog" sada već, lakta ?!
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #292 poslato: Septembar 17, 2012, 09:39:01 pre podne »

Draqgo mi je da si opet ovde.

Nisam mogao da sačekam ponedeljak, pa sam danas krenuo da probam trening podlaktice praznom malom šipkom od bučice. Odlično ide i bez steznika, pa sam na šipku čak stavio i najmanju težinu, 2 x 1,5 kg i odradio kompletan trening podlaktice i to bez steznika.

Planiram da radim 7 dana svaki dan, samo podlakticu sa ovim istim, dakle najmanjim opterećenjem.

mislim da je spoljna tetiva na laktu (teniski) potpuno rešena. Ono što sada osećam je mala nelagoda sa unutrašnje strane (golferski). Ne predstavlja nikakav problem u radu, već pomalo sprečava pun obim i to samo u dva slučaja:

- nakon dugog odsustva pokreta, tačnije ujutru, nakon spavanja, takodje nekih 10-15 min.

Da li misliš da sve ide kako treba i da li bi na nešto trebao da obratim posebnu pažnju sada, kod treniranja, izvodjenja vežbi,

Hvala unapred.
nemoj da žuriš sa težinama, radi prvo sa manjim jedno dva tri treninga, pa dodaj po kilo, opet dva tri treninga. trening ispod granice bola. Posle treninga obavezno istezanje fleksora i ekstenzora podlaktice i šake. Izbegavaj da radiš sa čvrstim stiskom šake...
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #291 poslato: Septembar 17, 2012, 09:33:43 pre podne »

I drugo pitanje:

jer bez obzira na rad u teretani, sa težinama, moram i dalje da radim kineziterapiju ili je to završena stvar ?!

Hvala.
ukoliko si krenuo teretanu, kinezi više ne treba.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #290 poslato: Septembar 16, 2012, 05:10:58 posle podne »

I drugo pitanje:

jer bez obzira na rad u teretani, sa težinama, moram i dalje da radim kineziterapiju ili je to završena stvar ?!

Hvala.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #289 poslato: Septembar 16, 2012, 05:09:37 posle podne »

Draqgo mi je da si opet ovde.

Nisam mogao da sačekam ponedeljak, pa sam danas krenuo da probam trening podlaktice praznom malom šipkom od bučice. Odlično ide i bez steznika, pa sam na šipku čak stavio i najmanju težinu, 2 x 1,5 kg i odradio kompletan trening podlaktice i to bez steznika.

Planiram da radim 7 dana svaki dan, samo podlakticu sa ovim istim, dakle najmanjim opterećenjem.

Hvala unapred.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #288 poslato: Septembar 16, 2012, 12:44:17 posle podne »

Ok, dobro sam, malo u gužvi....
deep relefe više nije nephodan, kreni u teretanu, nosi steznik, radi podlaktice sa šipkom, radi i fleksiju i ekstenziju, radi postepeno, na kraju se obavezno isteži....
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #287 poslato: Septembar 14, 2012, 11:06:14 posle podne »

Pedja, jesi dobro ?!

:)

Ja jesam. Imam pun obim. Nema bola, samo mala nelagoda. Nekad nema ni nje.

Malo sam modifikovao kinezieterapiju (umesto loptice čvrst stisak pesnice, umesto gumice čvrst potisak prstima, kontra pesnice) Jači je intezitet i dalje bolje rezultate.

Prestao da uzimam Deep Relief.

Od ponedeljka krećem lagano sa tegovima. Tačnije, praznim šipkama :)

Svako dobro.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #286 poslato: Septembar 10, 2012, 11:40:43 posle podne »

Pozdrav Pedja.

Najnovniji momenat: naručio preko interneta neke steznike za lakat. Jeftino a super ! Danas sam stavio steznik prvi put i osećaj je fantastičan, potpuno drugačiji ... čini mi se da je ruka mnogo pokretljivija, opterećenje gotovo da i ne postoji a bol svakako nije prisutna.

Ove steznike mogu koristiti kada krenem u teretanu, za neki dan ?! Pitanje je, da li da ih koristim i sada, prilikom kineziterapije ?!

I da li da u toku dana radim vežbe opružanja ruke u laktu sa steznikom ?!

Hvala.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #285 poslato: Septembar 10, 2012, 11:37:46 posle podne »

I do kada maŸem Deep Purple ?B-)
nisam znao d je ovaj bend registrovao kremu za sportske povrede  :D
da li koristiš deep relief ili deep heat?

DEEP RELIEF.
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #284 poslato: Septembar 10, 2012, 11:28:41 posle podne »

Istezanje radiš uvek kada si zagrejan, tj lakat, nikada bez zagrevanja prethodno....
Pozdrav, javi kako ide  :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #283 poslato: Septembar 10, 2012, 11:26:49 posle podne »

Radim kinezi jos tri dana. Pun obim pokreta postoji u vecem delu dana. Tacnije, frka js ujutru i mozda u toku dana ako totalno modujemmislim da sve ide kako treba. Istezanje mi tesko pada i cesto nakon istezanja nemam pun obim pokreta nekih pola sata, dok je posle kinezi sve OK.
Da li je to u redu ili pogresno istezem ?
Hvala
sa zagrevanjem se podiže temperatura tkiva, lokalni metabolizam i prokrvljenost. Tkivo postaje elastičnije i manje zateže pri pokretima. To je slučaj sa kineziterapijom i zato ti prija....
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #282 poslato: Septembar 10, 2012, 11:23:43 posle podne »

I do kada maŸem Deep Purple ?B-)
nisam znao d je ovaj bend registrovao kremu za sportske povrede  :D
da li koristiš deep relief ili deep heat?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 42 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.106 sekundi sa 18 upita.