| 
			| 

| quaresma | 
								|  | « Odgovor #18 poslato: Novembar 06, 2011, 12:11:32 pre podne » |  | 

morate napraviti neki emoticon za ironiju.
 matadore bio sam ironican jer smatram da preterujes sa whey-om
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 MSc Sport Scientist Faculty of sport and tourism - Assistant Center of Health, Exercise and Sport Science CHESShttp://chess.edu.rs/ sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect. |  |  | 
	| 
			| 

| Matador 
								Član početnik    Van mreže 
								 | 
								|  | « Odgovor #17 poslato: Novembar 06, 2011, 12:01:22 pre podne » |  | 

quaresma kako mislis malo    60g Wheya=40g proteina...i 30Wheya pre treninga....Taman ce mi pakovanje od 2,3kg trajati 25 dana...  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BojanLeet | 
								|  | « Odgovor #16 poslato: Novembar 05, 2011, 11:35:12 posle podne » |  | 

da ti ne bude malo wheya?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that. |  |  | 
	| 
			| 

| quaresma | 
								|  | « Odgovor #15 poslato: Novembar 05, 2011, 11:24:42 posle podne » |  | 

da ti ne bude malo wheya? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 MSc Sport Scientist Faculty of sport and tourism - Assistant Center of Health, Exercise and Sport Science CHESShttp://chess.edu.rs/ sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect. |  |  | 
	| 
			| 

| Matador 
								 | 
								|  | « Odgovor #14 poslato: Novembar 05, 2011, 11:20:09 posle podne » |  | 

Cime tako i treba   ) Mislim i mene su savetovali da ISOBOLIC uzimam pre spavanja,a WHEY posle treninga   ) I zaboravio sam da napisem,da cu uzimati i 10g GLUTAMINA posle treninga zajedno sa 60g WHEYA. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ćime 
							 | 
								|  | « Odgovor #13 poslato: Novembar 05, 2011, 09:50:23 posle podne » |  | 

Nesto mi ovde nije jasno. Negovorim da tako treba, ali po onome sto sam do sad slusao mi je nekako logicnije da whey ide posle treninga a isobolic pred spavanje. Jel moze neko da kaze nesto o tome? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Matador 
								 | 
								|  | « Odgovor #12 poslato: Novembar 05, 2011, 08:59:20 posle podne » |  | 

Ok   ) Hvala na odg    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| daniela svarc | 
								|  | « Odgovor #11 poslato: Novembar 05, 2011, 08:31:48 posle podne » |  | 

Mislim da uz dobru ishranu, nije ti potrebam whey tokom treninga |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Matador 
								 | 
								|  | « Odgovor #10 poslato: Novembar 05, 2011, 05:49:39 posle podne » |  | 

Iskeno ovsene jos nisam probao   ) Tako da cemo da vidimo kako cemo sa tim da se izborimo   ) Nego sta vi misliste,da li bi bilo dobro uzimati WHEY u toku treninga   ?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| djoleeeee 
								Zainteresovan član      Van mreže 

Trazi nacin a ne izgovor!

| 
								|  | « Odgovor #9 poslato: Novembar 05, 2011, 03:47:34 posle podne » |  | 

Ja bih ovo 30gr wheya pomesao sa ovsenim i mlekom... Izbacio bih whey i krompir iz poslednjeg obroka, a podebljao ellu    (ne mogu da shvatim da neko moze da jede ovsene a ellu ne, mozda ja ovsene pripremam na neki neukusno-odvratan nacin?   ) |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Matador 
								 | 
								|  | « Odgovor #8 poslato: Novembar 05, 2011, 02:38:44 posle podne » |  | 

U vecernjim je satima   ))) VANYA uzimao sam ellu sa jajima....i moze da prodje   )) Ali probacu i sa wheyom da pomesam ili sa jogurtom kako si mi i rekao...i hvala na odg,oticicu sutra do DISA da kupim tu tunjevinu   ) kazi mi samo koliko kosta od prilike ?? da bi je tamo lakse nasao.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BojanLeet | 
								|  | « Odgovor #7 poslato: Novembar 05, 2011, 12:55:07 posle podne » |  | 

Zasto ne krompir uvece? Broscience here we go again

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that. |  |  | 
	| 
			| 

| Vanya 
								 | 
								|  | « Odgovor #6 poslato: Novembar 05, 2011, 12:44:42 posle podne » |  | 

imas u disu tunjevinu u salamuri tj u slanom rastvoru, nemas onda problema sa cedjenjem tj prajnem od ulja. Ja elu jedem uz belanca... A mozes i da je pomesas sa malo nemasnog jogurta , poprimi ukus jogurta onda... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Zoltan Kozma | 
								|  | « Odgovor #5 poslato: Novembar 05, 2011, 11:55:43 pre podne » |  | 

Taj sesti obroj jel on u vecernjim satima? ako jeste izbaci krompir.Sa elom jedi piletinu,oslic..i ne treba da bude ukusan vec kvalitetan obrok. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Matador 
								 | 
								|  | « Odgovor #4 poslato: Novembar 04, 2011, 10:02:05 posle podne » |  | 

A npr ovako: 1. 130g ovsenih pahuljica + 2.5dl mleka                    2. 30g wheya                    3. posle treninga 60g isobolica                    4. 200g belog mesa,150g pirinca,3 jajeta                    5. konzerva (185g) oprane i ocedjene tunjevine + 100g pirinča,2 jajeta                    6. 200g ella sira,200g krompira i 60g wheya  Milsim da je sad ovo ok ?   )  Upravo sam probao ovaj Ella sir i ne mogu samo njega da jedem    Uz sta je najbolje-najlakse jesti ella sir    I koju vi tunjevinu kupujete ?? A da ima da se kupi u Disu,Maksiju.... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |