TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398616 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Octavia

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 27, 2024, 11:03:21 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: U cemu spremate hranu?  (Pročitano 20216 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #44 poslato: Novembar 25, 2011, 07:09:53 posle podne »

pored toliko kiselog kupusa, mandarina i limuna,  mislim da nam neće biti toliko potrebna suplementacija C vitaminom ;)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #43 poslato: Novembar 25, 2011, 09:47:16 pre podne »

:)
meni se kod kupusa dopada to što lepo pročisti creva i kad se prevaziĂ°e nadutost onda ostaje samo divan ravan stomak :) zato je tajming važan ako se opredelite za jelo sa ovim povrćem ;)

Da- nikako pre treninga i nikako uveche ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #42 poslato: Novembar 24, 2011, 04:03:12 posle podne »

:)
meni se kod kupusa dopada to što lepo pročisti creva i kad se prevaziĂ°e nadutost onda ostaje samo divan ravan stomak :) zato je tajming važan ako se opredelite za jelo sa ovim povrćem ;)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #41 poslato: Novembar 23, 2011, 06:30:36 posle podne »

Uzmem zepter stavim piletinu ili crveno meso u zavisnosti koji je period, sipam malo vode i kuvam.Nema neke nauke ;)

Xe, ja sam malo ekonomichnija, zepter je mamina privilegija a moj izbor je metalac posudje, jednako dobro a domaca marka ;)
Par kapljica maslinovog ulja i dinstano belo i povrce, sjajno za light varijantu kineske klope- nije tako masno a uzasno je ukusno i sprema se za 20 min., na visokoj temperaturi. Umesto kikirikija dodati malo susama ;)

A što da ne i malo kikirija, sve vremena na vreme ;)
Ja mislimda sve sve može spremati i an vodi, da se malo izdinsta luk i doda meso i to je to... ali ljudi navikli na prst ulja i to im je što im je...

U pravu si :)
Ima sjajan fazon sa kuvanjem piletine, kuvash je sitnije seckanu sa povrcem, na kraju dodash zachine, a kad to servirash na tanjir i par kapljica hladno cedjene masline, nutritivna vrednost svega sachuvana a jako je ukusno ;)

nisu kinezi ludi ;) njihova sva klopa je brza i sa puno povrća.. a mi oduzmemo većinu ulja koju oni koriste i uživamo u čarima kineske kuhinje ;)

zdravo, lagano, lepo svarljivo, nije loshe dodati malo kima u zrnu, konkretno kada je kupus u pitanju, vlaknast je i izaziva nadutost a kim to sjajno reshava ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #40 poslato: Novembar 22, 2011, 09:04:09 posle podne »

Uzmem zepter stavim piletinu ili crveno meso u zavisnosti koji je period, sipam malo vode i kuvam.Nema neke nauke ;)

Xe, ja sam malo ekonomichnija, zepter je mamina privilegija a moj izbor je metalac posudje, jednako dobro a domaca marka ;)
Par kapljica maslinovog ulja i dinstano belo i povrce, sjajno za light varijantu kineske klope- nije tako masno a uzasno je ukusno i sprema se za 20 min., na visokoj temperaturi. Umesto kikirikija dodati malo susama ;)

A što da ne i malo kikirija, sve vremena na vreme ;)
Ja mislimda sve sve može spremati i an vodi, da se malo izdinsta luk i doda meso i to je to... ali ljudi navikli na prst ulja i to im je što im je...

U pravu si :)
Ima sjajan fazon sa kuvanjem piletine, kuvash je sitnije seckanu sa povrcem, na kraju dodash zachine, a kad to servirash na tanjir i par kapljica hladno cedjene masline, nutritivna vrednost svega sachuvana a jako je ukusno ;)

nisu kinezi ludi ;) njihova sva klopa je brza i sa puno povrća.. a mi oduzmemo većinu ulja koju oni koriste i uživamo u čarima kineske kuhinje ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #39 poslato: Novembar 20, 2011, 08:20:26 posle podne »

Hehehe, sva sreca, mladi smo, nema potrebe za zhurbom :) :) :)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #38 poslato: Novembar 20, 2011, 07:52:52 posle podne »

Hahahahaha Miro, shta hocesh, makar ti radi, pola pola ali radi :) Sutra mi je rodjendan pa cu videti da se pochastim jednim novim ^^

Da jos uvek vrsi posao ali moram duze da cekam :)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #37 poslato: Novembar 20, 2011, 07:12:03 posle podne »

Uzmem zepter stavim piletinu ili crveno meso u zavisnosti koji je period, sipam malo vode i kuvam.Nema neke nauke ;)

Xe, ja sam malo ekonomichnija, zepter je mamina privilegija a moj izbor je metalac posudje, jednako dobro a domaca marka ;)
Par kapljica maslinovog ulja i dinstano belo i povrce, sjajno za light varijantu kineske klope- nije tako masno a uzasno je ukusno i sprema se za 20 min., na visokoj temperaturi. Umesto kikirikija dodati malo susama ;)

A što da ne i malo kikirija, sve vremena na vreme ;)
Ja mislimda sve sve može spremati i an vodi, da se malo izdinsta luk i doda meso i to je to... ali ljudi navikli na prst ulja i to im je što im je...

U pravu si :)
Ima sjajan fazon sa kuvanjem piletine, kuvash je sitnije seckanu sa povrcem, na kraju dodash zachine, a kad to servirash na tanjir i par kapljica hladno cedjene masline, nutritivna vrednost svega sachuvana a jako je ukusno ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #36 poslato: Novembar 20, 2011, 04:01:47 posle podne »

Uzmem zepter stavim piletinu ili crveno meso u zavisnosti koji je period, sipam malo vode i kuvam.Nema neke nauke ;)

Xe, ja sam malo ekonomichnija, zepter je mamina privilegija a moj izbor je metalac posudje, jednako dobro a domaca marka ;)
Par kapljica maslinovog ulja i dinstano belo i povrce, sjajno za light varijantu kineske klope- nije tako masno a uzasno je ukusno i sprema se za 20 min., na visokoj temperaturi. Umesto kikirikija dodati malo susama ;)

A što da ne i malo kikirija, sve vremena na vreme ;)
Ja mislimda sve sve može spremati i an vodi, da se malo izdinsta luk i doda meso i to je to... ali ljudi navikli na prst ulja i to im je što im je...
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #35 poslato: Novembar 18, 2011, 08:40:43 pre podne »

Hahahahaha Miro, shta hocesh, makar ti radi, pola pola ali radi :) Sutra mi je rodjendan pa cu videti da se pochastim jednim novim ^^
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Opsenark@
Sladza
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1821


« Odgovor #34 poslato: Novembar 18, 2011, 01:34:16 pre podne »

Uzmem zepter stavim piletinu ili crveno meso u zavisnosti koji je period, sipam malo vode i kuvam.Nema neke nauke ;)

Xe, ja sam malo ekonomichnija, zepter je mamina privilegija a moj izbor je metalac posudje, jednako dobro a domaca marka ;)
Par kapljica maslinovog ulja i dinstano belo i povrce, sjajno za light varijantu kineske klope- nije tako masno a uzasno je ukusno i sprema se za 20 min., na visokoj temperaturi. Umesto kikirikija dodati malo susama ;)
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #33 poslato: Novembar 17, 2011, 11:30:11 posle podne »

Odlichan je, ne mogu da zamislim dan bez njega, ali pravo da ti kazhem, mnogo mi je efikasniji toster za tople sendviche. Sredim meso (poskidam kozhure, operem ga - da, fuj, ali radim to i super mi je, zachinim), zamotam u foliju, i bukvalno se malo skuva od isparenja, malo ispeche :) I najbolje od svega, bude gotovo za bukvalno 10 minuta! :)

Evo mog posta od pre 2 dana, i danas mi crkne toster... Nevera :/

Ta sta ces najgore je kad potera sve redom kao meni sto se desilo ..... Uglavnom i toster mi polovican, sa jedne strane ne rade grejaci, pa moram da okrecem hleb   ::)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #32 poslato: Novembar 17, 2011, 11:19:47 posle podne »

Odlichan je, ne mogu da zamislim dan bez njega, ali pravo da ti kazhem, mnogo mi je efikasniji toster za tople sendviche. Sredim meso (poskidam kozhure, operem ga - da, fuj, ali radim to i super mi je, zachinim), zamotam u foliju, i bukvalno se malo skuva od isparenja, malo ispeche :) I najbolje od svega, bude gotovo za bukvalno 10 minuta! :)

Evo mog posta od pre 2 dana, i danas mi crkne toster... Nevera :/
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6121


« Odgovor #31 poslato: Novembar 17, 2011, 09:49:48 posle podne »

Samo da je brzo i efikasno...
btw ako želite da pečene na nečem masnijem koristite combo maslinovo ulje + puter (od oba po 5g)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11481


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #30 poslato: Novembar 17, 2011, 12:49:46 posle podne »

klasičan tiganj sa malo ulja i puno eksperimentisanja sa začinima :)  ili, kesa za pečenje, retko mikrotalasna...
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.133 sekundi sa 19 upita.