TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398400 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 10:21:14 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: gain fast  (Pročitano 48510 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #61 poslato: Mart 22, 2012, 10:51:27 pre podne »

Elite mass je odlican i sam ga trenutno uzimam.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #60 poslato: Mart 22, 2012, 01:18:09 pre podne »

Dymatize sabija, a mislim da ne postoji trenutno bolji gejner od Elite mass-a.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #59 poslato: Mart 22, 2012, 12:21:41 pre podne »

Jeste slabiji po sastavu. Tu me najviše zanima procenat proteina - ima oko 15% proteina nasuprot Elite Massu sa oko 37% proteina.

2 i po puta manje proteina. U Elite Massu imaš 1650g proteina ukupno, za 7.460 din, a u Super Massu imaš oko 840g proteina za 5.990 din. Dakle, duplo manje proteina za hiljadu i po dinara razlike. Sa ovakvom računicom, ja bih ipak pre izabrao Elite Mass.

No, trebaš znati da Dymatize nema nekvalitetne proizvode, ima dobre i još bolje proizvode. :)
Sačuvana
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Mart 21, 2012, 11:58:57 posle podne »

Aha...izvini citao sam pre tu temu al nisam pratio skoro da li ima nesto novo tamo...interesovalo me ovako tvoje misljenje za ovaj super mass gainer,da li je mnogo losiji od ovog elite massa?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #57 poslato: Mart 21, 2012, 09:34:58 posle podne »

Ovde pišem o suplementima koje testiram http://www.pansport.rs/forum/index.php?topic=116851.180
Sačuvana
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Mart 21, 2012, 07:17:33 posle podne »

Jeste skup,ali 7.26 kg je isplativo...kako si ga koristio?reci mi nesto jos o njemu,kolko ti je kg dao i uz kakvu ishranu?ja bih planirao da uzimam posle treninga oko 200 grama,i u toku dana isto toliko...
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #55 poslato: Mart 21, 2012, 06:27:45 posle podne »

Super Mass Gainer nisam koristio.  Fusion sam koristio nedavno.  Ima fenomenalan ukus(čokolada) i odličnu rastvorljivost. Nije presladak i nije težak za stomak. Odličan gejner i ima moju preporuku.
Sačuvana
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Mart 21, 2012, 06:24:00 posle podne »

U pravu si za sve....ja nesto ovih dana i nemam apetita,ne znam zasto pa zato i hocu neki gejner...
Najcrnje od svega je sto ste sad poskupeli(elite mass nije vise na akciji) :DDD,pa se dvoumim za neke jeftinije varijante...
Je l koristio neko ova dva preparata?
http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/DY419-High-protein-mega-gainer%E2%84%A2.html
Dymatize Nutrition gainer ne znam zasto niko ne prica o njemu,za ove pare mi je sasvim ok...

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/NU1093-Mass-Fusion.html
Cenim da je u rangu ispod najbojih gainera,i da mu je zbog firme ukus katastrofa,interesuje me da li ga je neko koristio i kakav je?ako solidno radi,ovo je vise nego odlican odnos cene i pakovanja...:DDDmada cisto sumnjam...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #53 poslato: Februar 23, 2012, 10:39:47 pre podne »

Ma shvataju to ljudi, ali uvek se traži neka prečica :)  samo, u izgradnji vitke figure i u bodibildingu nema trke na 100 metara, sve je "maraton" :) hoću da kažem, strpljenje, trud, rad i veliko odricanje.

Što se tiče gejnera, ja nisam totalni protivnik, mislim da je ok da ga koriste jako mršave osobe, koje ne mogu da jedu, koje nikako ne mogu da se ugoje, njima će to malo pokrenuti apetit... ali samo u tim slučajevima sam za gejner. Što Marko kaže, jedan od najboljih home made gejner-a je plazma, mleko...

Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #52 poslato: Februar 22, 2012, 05:51:18 posle podne »

Po stoti put, zbog ishrane. Znam ljude koji su postigli dobre rezultate sa njim, ali ishrana im je bila rigorozna.

Upravo tako,jos samo to ljudi da shvate i bice ok.
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #51 poslato: Februar 22, 2012, 02:08:04 posle podne »

Po stoti put, zbog ishrane. Znam ljude koji su postigli dobre rezultate sa njim, ali ishrana im je bila rigorozna.
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Februar 22, 2012, 11:44:24 pre podne »

Pa ne ide sve u stomak ako se koristi pametno. Šećer itekako može biti iskorišćen, ako ga unosiš u pravo vreme.  Posle treninga je ok.  Eventualno ujutru.  Nikako kasno uveče, pred spavanje i sl. 

Ako treniraš i piješ gejner onda ok. Ali ako ne treniraš, vrlo je verovatno da ćeš nabaciti stomak...
Sačuvana
ZivacKV
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Februar 21, 2012, 12:23:37 pre podne »

Pa dobro,sve to i radim,mada mi nije jasno to koriscenje ovakvog preparata kad 95% dobijene mase ide u stomak..:DDD
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: Februar 18, 2012, 10:42:43 pre podne »

189 cm,imao sam oko 73kg sada imam oko 78kg,varira kg gore dole...uzeo sam ono veliko od 4.5 kila...osecam da nema ni M od neke misicne mase,al eto s obzirom da nikad nisam mogao da nabacim vise od 2 kg uz pomoc gejnera dobro je...mada nisam zadovoljan izgledom posle njega...

da, gain fast ima dosta ugljenih hidrata (šećera) ali mislim da je u tvom slučaju dobar izbor ako kažeš da toliko imaš problema sa gojenjem.  Samo nastavi tako, a kroz ishranu što više mesa, tj. proteina.  Nema ti druge, samo klopaj i dobro treniraj da sve te kalorije budu lepo iskorišćene ;)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Today is my future!

« Odgovor #47 poslato: Februar 18, 2012, 10:36:10 pre podne »

Bar znash gde ti je bio problem - u ishrani. Ipak, u pitanju je kvalitetan gejner.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 18 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.09 sekundi sa 18 upita.