TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:15:35 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: And It Has Begun...  (Pročitano 43152 puta)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #58 poslato: Januar 17, 2008, 01:34:30 pre podne »

Ako oces rezultate mora se baciti malo para...cilj je doci do magicnih 45
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Januar 17, 2008, 01:31:54 pre podne »

opet nije mala cifra, pored ostalog...
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #56 poslato: Januar 17, 2008, 01:24:41 pre podne »

Znachi ti ako uzimash 40 caps potrosis tu od 1000 za 12 dana i onda opet dash 50 evra-.- ..o boze ti i tvoj ekstremizam...
@bebac .moze neko da zna koliko hoce i pogotovo ako je za dzabe to treba da bude kulturno i primereno...to ako je savet za dzabe neznachi da neko treba da istresa svoj egoizam po forumu jer ovo nije mesto za to...toliko
Nisi lepo sracunao 1000 podeljeno sa 40 nije 12 vec 25...i ne placam 50 evra vec 3500 sto mu dodje 42-3 evra
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #55 poslato: Januar 17, 2008, 01:17:08 pre podne »

Znachi ti ako uzimash 40 caps potrosis tu od 1000 za 12 dana i onda opet dash 50 evra-.- ..o boze ti i tvoj ekstremizam...
@bebac .moze neko da zna koliko hoce i pogotovo ako je za dzabe to treba da bude kulturno i primereno...to ako je savet za dzabe neznachi da neko treba da istresa svoj egoizam po forumu jer ovo nije mesto za to...toliko
« Poslednja izmena: Januar 17, 2008, 01:19:06 pre podne od strane Nitro » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #54 poslato: Januar 16, 2008, 08:13:30 posle podne »

Ja uzmim 40grama ribljeg ulja i 50g Bcaa,to je za prave rezultate...vasa stvar kako cete.I nemam 80 nego 110 pa to i nije tako mnogo.
Probaj pa ces videti.Bolje rezultate cete napraviti sa ova dva suplementa nego s asvim No xplodima i vaporima i sl. stvarima.Samo back to basics.
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Januar 16, 2008, 08:09:33 posle podne »

Nitro

Pobogu ti i tvoja AC pa uzmi ga u nekom normalnom razmaku ako treniraš ujutru uzimaš ujutru prvu kesicu a popodne drugu, ne previše kasno da ti ne smeta da spavaš.
Jednostavno neki optimalni razmak izmeĂ°u kesica da bi imao termogeni (i ostale) efekat tokom celog dana.

A ne razumem zašto MAXX da ti ne odgovara?
Jer ti znaš da je on 1on najupućenijih ljudi koji ZNAJU o svemu ovome a koje ćeš ikada imati šanse da upoznaš i obratiš mu se za cenu od 0din!!!???
Imaju ljudi koji znaju ali on je ipak MNOGO stručniji od svih nas zajedno.
Zato ne preteruj. ???
Ja sam ratovao sa PeĂ°om P. jer isto ima nekakav gard kao MAXX (kao da su braća roĂ°ena) ali sam na kraju shvatio da oni imaju dobru dušu i nameru da nas edukuju da ne pravimo greške koje su oni pravili i samim tim narušimo NAŠE zdravlje...
Oni su ODLIČNI momci čim ti odgovore i upute te da ne grešiš a u ovom sportu jedna greška može te koštati života pa sad ti vidi.
Kasnije mi je bilo žao i sada sam sa PeĂ°om odlično i PUNO ga poštujem i cenim, a svi smo mi prgavi na svoj način zato...
Šta ti to govori?... da im je stalo do mene, tebe i ostalih i to treba poštovati.

HANS

Ajde ljubi te brat gde sam ja to rekao da ne koristim BCAA i Omega 3? :)
Mislio sam da te količine su apsurdne i za profi BB koji su na Hormonu rasta a kamo li za rekreativca od 70-80kg koji krpi kraj sa krajem.
A inače nemam BCAA ali nemam ništa protiv njih i da imam para još za to uzeo bi bez razmišljanja a OMEGA 3 uzimam ali 1-2 kapsule dnevno, nikako više jer mislim da je preterivanje 30-40 kapsula dnevno.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #52 poslato: Januar 16, 2008, 08:06:58 posle podne »

sto toliko??
To je za pocetak...ja idem ka 45 grama na dan...
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: Januar 16, 2008, 07:44:05 posle podne »

sto toliko??
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Nitro
Gost
« Odgovor #50 poslato: Januar 16, 2008, 07:43:05 posle podne »

Bcaa cju da kupim uskoro a omegu koristim vecj...4x2 caps dnevno..
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #49 poslato: Januar 16, 2008, 05:04:17 posle podne »

Uneo je preko 125gr proteina-PREVIŠE !!! = SALO
150gr tunjevine je = 34gr proteina + 5belanaca otprilike 20gr i više proteina+1 čaša jogurta 7gr proteina+200gr ELLE (recimo) 22gr proteina + 2merice wheya oko 2*21gr proteina = 125gr PROTEINA.
Neznam zašto preteruješ sa tim?Bilo bi ti mnogo bolje da si iz tog jedrnog obroka napravio 3 i sve bi ti se iskoristilo.
Ja sam sa mnogo manje suplemenata nego što neko savetuje uradio se fino letos, da mi mnogi nisu verovali da nisam uzeo hemiju.
Disciplina+tajming+DOBRA HRANA mnogo više znače nego previše tableta i praha koji se koriste.
Napisao sam PREVIŠE da me ne shvati neko kako sam protiv suplemenata.
A ono 5gr proteina po kg + 40gr BCA+ 40Glutamina+30-40GR OMEGA 3 (neznam čemu ovo/mast)+ AC i nema KATABOLIZMA U PAZI BOGA TI PA DA TOLIKO UNOSIM TO SVE PA MOGAO BI MI TRENING TRAJATI 5H I NEBI IMAO KATABOLIZAM.
Ovim ne mislim ništa loše pojedincima nego samo mislim da PRETERIVANJE vodi samo stvaranju nekvalitetne mase+BACANJE PARA KOJIH velika VECINA nema, ishrana treba pažljivo da se izbalansira sa energetskim/proteinskim potrebama a ne ovako, NIKAKO.
Gresis sto ne unosis Bcaa i Omega3 masti...imas po forumu ako te zanima koliko je to zaista vazno...Mozda dva najvaznija suplementa
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #48 poslato: Januar 16, 2008, 04:32:58 posle podne »

Ja bih zamolio da mi neko odgovori u vezi druge kesice..a maxxa bih zamolio da ne odgovara...zahvaljujem...
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Januar 16, 2008, 02:30:35 posle podne »

Maxx molim te daj komentar na moj odgovor na ovu temu  i reci mi tvoje mišljenje, imam poverenja u tebe najviše jer ipak si MNOGO, MNOGO bolje upoznat sa materijom i zbog toga bih te zamolio...HVALA unapred.
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Januar 16, 2008, 09:45:41 pre podne »

Uneo je preko 125gr proteina-PREVIŠE !!! = SALO
150gr tunjevine je = 34gr proteina + 5belanaca otprilike 20gr i više proteina+1 čaša jogurta 7gr proteina+200gr ELLE (recimo) 22gr proteina + 2merice wheya oko 2*21gr proteina = 125gr PROTEINA.
Neznam zašto preteruješ sa tim?Bilo bi ti mnogo bolje da si iz tog jedrnog obroka napravio 3 i sve bi ti se iskoristilo.
Ja sam sa mnogo manje suplemenata nego što neko savetuje uradio se fino letos, da mi mnogi nisu verovali da nisam uzeo hemiju.
Disciplina+tajming+DOBRA HRANA mnogo više znače nego previše tableta i praha koji se koriste.
Napisao sam PREVIŠE da me ne shvati neko kako sam protiv suplemenata.
A ono 5gr proteina po kg + 40gr BCA+ 40Glutamina+30-40GR OMEGA 3 (neznam čemu ovo/mast)+ AC i nema KATABOLIZMA U PAZI BOGA TI PA DA TOLIKO UNOSIM TO SVE PA MOGAO BI MI TRENING TRAJATI 5H I NEBI IMAO KATABOLIZAM.
Ovim ne mislim ništa loše pojedincima nego samo mislim da PRETERIVANJE vodi samo stvaranju nekvalitetne mase+BACANJE PARA KOJIH velika VECINA nema, ishrana treba pažljivo da se izbalansira sa energetskim/proteinskim potrebama a ne ovako, NIKAKO.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #45 poslato: Januar 16, 2008, 09:37:28 pre podne »

Meni rekoshe da unosim gomilu proteina sa ovim sto sad radim...Ne verujem da ima 100g...Kako moze u salo ???lol.... inache ajde neka mi neko odgovori sta i kad drugu kesicu!!!?
Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Januar 16, 2008, 08:35:19 pre podne »

Ok...pa to i radim...a kad onda drugu kesicu?...

E da jos jedno pitanje...

pojeo sam za predzadnji obrok 150grama tunjevine sa 5 belanaca casom fit jogurta od 0,0%mm i  onda sam neznam zasto na sve to dodao ele sa 2 merice wheya...imam osecaj da sam preterao..ili se varam?:D
Stvarno mnogo proteina. Pola si iskoristio,a pola je otislo u salo.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 18 upita.