TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399884 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 11:56:32 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti V deo  (Pročitano 59614 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #74 poslato: Mart 11, 2012, 10:05:11 posle podne »

da li je moguce da od kreatina hvataju grcevi u misicima ? posto sam poceo da uzimam kreatin pre 20 dana i imam osecaj u bicepsima,grudima imam neke male grceve,

Ne bi trebalo da je od kreatina, pre će biti da si ili dehidriran ili možda imaš deficit magnazijuma u ishrani, ali ja bi pre tipovo na dehidraciju. Kakvi tačno grčevi su u pitanju?
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #73 poslato: Mart 11, 2012, 10:03:41 posle podne »

pozdrav alene..mozda je malo ,,cudno" pitanje koje cu ti postaviti,ali me interesuje zaista..moja baba ima problem sa kolenom,izjeda joj se hrskavica i javlja se bol...pila je zglobex kapsule,ali joj slabo pomaze...a i dosta su slabe..interesuje me,da li ona moze da pije npr msm glucosamine od natrol proizvodjaca( pakovanje 60 tableta,od 990 din na pansportu) ? ona ima 65god. izvinjavam se ako tema oko glukosamina i zglobova vec postoji,ali ja nisam nasao,pa sam resio da napisem ovde.

Generalno bi trebalo videti sa lekarom, ili da potražiš savet Danijele ovde sa foruma koja ti može dati sigurniji odgovor od mene, ali nema tu nekih štetnih supstanci samo treba videti da li su količine možda velike jer znam da mangan može biti toksičan u većim količinama. Opet, moje iskusvo u tim stvarima je vrlo ograničeno.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #72 poslato: Mart 11, 2012, 01:07:40 pre podne »

Glupo pitanje.. al jbg

Koliko dugo je potrebno da spadnu misici ako se ne idemo u teretanu..

Il ako odemo na more 10/15 dana jel moze kojim slucajem da opadnu malo misici? :P

I koliko je potrebno da pocinju da nestaju trbusni misici posle koliko vremena kad ih ne radim..
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
vemicinjo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Mart 10, 2012, 09:13:14 posle podne »

da li je moguce da od kreatina hvataju grcevi u misicima ? posto sam poceo da uzimam kreatin pre 20 dana i imam osecaj u bicepsima,grudima imam neke male grceve,
Sačuvana
Manja93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Mart 10, 2012, 05:06:48 posle podne »

neko tamo- naravno,kad je zdravlje u pitanju cena nije bitna. Nego me je interesovalo da li ona to sme da pije,posto su to prozivodi za sportiste ono,pa sta znam.. Hvala svima na odgovorima ;)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: Mart 10, 2012, 12:33:05 pre podne »

pozdrav alene..mozda je malo ,,cudno" pitanje koje cu ti postaviti,ali me interesuje zaista..moja baba ima problem sa kolenom,izjeda joj se hrskavica i javlja se bol...pila je zglobex kapsule,ali joj slabo pomaze...a i dosta su slabe..interesuje me,da li ona moze da pije npr msm glucosamine od natrol proizvodjaca( pakovanje 60 tableta,od 990 din na pansportu) ? ona ima 65god. izvinjavam se ako tema oko glukosamina i zglobova vec postoji,ali ja nisam nasao,pa sam resio da napisem ovde.

Najbolje da uzmesh neku jachu formulu, DONA npr. ili Joint MD, imash u apotekama.
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Mart 09, 2012, 10:13:33 posle podne »

http://www.pansport.rs/Zastita-zglobova.html

Ja mislim da su Labradini proizvodi vrhunski,to jest,ovaj Joint od 3300...Mislim da bi on mogao da pomogne,ali,sacekajmo Alena...Za moje voljene bi' dao i 3300 evra...samo ako bi im to pomoglo...
Sačuvana
aleksandar@
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: Mart 09, 2012, 10:06:31 posle podne »

Aj da se ja nadovezem na ovo iznad,ja sam kevi kupio doticni proizvod,mogu ti reci da je keva prezadovoljna sa njim,slobodno daj baki da pije!
Sačuvana
Manja93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Mart 09, 2012, 07:34:15 posle podne »

Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #65 poslato: Mart 06, 2012, 10:26:13 pre podne »

OK. Ishranu usavršavam iz dana u dan, lagano. Cilj mi je da bude što kvalitetnija za moje uslove a da opet ne preteram i ne dodjem u fazu kada već počinje da liči na takmičarsku dijetu jer sam samo rekreativac.
Hvala!
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #64 poslato: Mart 06, 2012, 08:03:03 pre podne »

Slobono ubaci nema šanse da škodi, samo preterano smanjivanje unosa hrane može da ti škodi, a više treninga nikad ;)
Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #63 poslato: Mart 06, 2012, 01:08:54 pre podne »

Pa trening sa tegovima radim po principu što teže moguće, do otkaza u zadnjoj ili 2 zadnje serije u vežbi pa sam mislio da ubacim hiit posle treninga da malo ubrza proces skidanja masti koji je glavni cilji i generalno poboljša kondiciju.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #62 poslato: Mart 05, 2012, 05:44:10 posle podne »

Da li smatraš da bi hiit trening u trajanju od 20min, nakon treninga 2 mišićne partije sa tegovima bio previše?

Previše za šta?

Ništa nije previše, pogotovo što danas svi idu da treniraju što manje, a rezultati dolate od što više treninga.
Sačuvana
fitnes čika is back
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Šitnes Gipka

« Odgovor #61 poslato: Mart 04, 2012, 11:53:00 posle podne »

Da li smatraš da bi hiit trening u trajanju od 20min, nakon treninga 2 mišićne partije sa tegovima bio previše?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #60 poslato: Mart 01, 2012, 10:20:44 pre podne »

Pa srednju glavu ne možeš ni da vidiš jer se nalazi ispod dugačke i spoljašnje, tako da ne znam kako si video da ti slabo napreduje, a upala mišića ionako nije neki indikator napretka tako da ne treba da se brineš...
Sačuvana
Stranice: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.142 sekundi sa 17 upita.