TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:26:52 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti V deo  (Pročitano 57650 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #104 poslato: Mart 23, 2012, 08:02:10 pre podne »

Jedno pitanje ... Planiram da uzmem opet kreatin , pio sam ga do pre 2 nedelje po 10g, Planiram da kupim 1kg kreatina i da ga pijem po 20g ( 5g ujutru , 10g pre i 5 posle) kad treniram , a kad pauziram po 10 g  i tako 2 meseca, i kupio sam 500g bcaa i dextrozu i uzeo sam 2 kg surutke , znam da ne moze da zameni whez ali nema se para :D jel mi nije mnogo po 20 kreatina ii koliko da pijem bcaa  i sve ostalo ?? imam oko 84 kg visok 185-6 treniram 3 god cilj mi je da dodam jos malo , najvise u ruke ako moze, unapred hvala :))))

Pa ne može najvše u ruke jer ćeš pravilnim treningom dobijati kilažu u celom telu onako kako se tvoje telo razvija, a ako budeš samo radio ruke onde naćeš dobiti ništa...

Ukoliko su do pre 2 nedelje uzimao kratin 20gr dnevno, pogotovo na tovju kilažu je bacanje kreatina. Iskoristićeš tih 5 - 10gr i ostatak će otići u WC šolju...

Od susrutke ćeš sigurno zapatiti neku stomačnu tegobu, pa ćeš verovatno i poremetiti svoju probavu i nećeš variti ni to malo hrane što unosiš i najverovatnije ćeš imati još gore rezultate nego što ih sad imaš...

Što se BCAA tiče ako hoćeš da povećaš unos esencijalnih AK, a da imaš neki rezultate od njih onda posle svakog obroka popij jednu mericu BCAA... dextrozu možeš sa tim kreatinom, ali verovatno ti neće igrati nikakvu ulogu u ovoj kombinaciji koju si ti napravio...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #103 poslato: Mart 23, 2012, 07:57:54 pre podne »

imam problem sa cevanicom tj. ta kost kod lista , posle trcanja pocinjem da osecam strasan bol , bukvalno posle nemogu da hodam pola sata dok se ne smiri , osecam se ko invalid bukvalno , verovatno je zato sto sam dobio 10 kg u proteklih 2 meseca rada na masi , nisam siguran ali mozda je zbog toga ? sta predlazete ?

Ne znam kako se to zove kod nas, ali englezi koriste izraz "shin splints", a moj savet je da se obratiš ekipi sa foruma koji su u delu "Medicina" Ognjenu ili doktorki Švarc oni će ti bolje znati reći šta da radiš ;) Nije ništa strašno, samo verovatno loše trčiš i totoalno si van kondicije...
Sačuvana
mladen92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Mart 22, 2012, 10:09:41 posle podne »

Jedno pitanje ... Planiram da uzmem opet kreatin , pio sam ga do pre 2 nedelje po 10g, Planiram da kupim 1kg kreatina i da ga pijem po 20g ( 5g ujutru , 10g pre i 5 posle) kad treniram , a kad pauziram po 10 g  i tako 2 meseca, i kupio sam 500g bcaa i dextrozu i uzeo sam 2 kg surutke , znam da ne moze da zameni whez ali nema se para :D jel mi nije mnogo po 20 kreatina ii koliko da pijem bcaa  i sve ostalo ?? imam oko 84 kg visok 185-6 treniram 3 god cilj mi je da dodam jos malo , najvise u ruke ako moze, unapred hvala :))))
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Mart 22, 2012, 10:07:57 posle podne »

imam problem sa cevanicom tj. ta kost kod lista , posle trcanja pocinjem da osecam strasan bol , bukvalno posle nemogu da hodam pola sata dok se ne smiri , osecam se ko invalid bukvalno , verovatno je zato sto sam dobio 10 kg u proteklih 2 meseca rada na masi , nisam siguran ali mozda je zbog toga ? sta predlazete ?
Sačuvana
train hard or go home !
tryhardboy93
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Mart 22, 2012, 07:19:05 posle podne »

uzimam elite whey proteine neko vreme 2 mjeseca malo preko popravio sam se malo jedem dosta , dali da pocnem da uzimam neke druge proteine ili mozda da ubacim kreatine il nesto sto ce mi jos ubrzati rast mase inace treniram 6 dana u nedelji i vozim biciklo,igram fudbal aktivan sam ?

Pa ako treniraš toliko i aktivan si i pored tertane onda će ti samo trebati više hrane, a ne kreatin ili neki drugi proteina jer ti verovatno trošiš previše kalorija, a ne jedeš dovoljno hrane da bi napredovao.

Koliko si kila dobio za ta 2 meseca?

dobio sam oko 4 kilograma ,hvala na odgovoru
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Mart 22, 2012, 06:03:45 posle podne »

Pa zato i nije svako za ovaj sport ;)

Da vazi, svi bodiblderi sveta jedu jaja i ovsene za dorucak, svaki dan u svom zivotu. Ja sam od tebe ocekivao, neki konstruktivan odgovor, a ne da procenjujes ko je koliko za neki sport.
No nevermind, sreca pa je Monika dala neki koristan savet.
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
neko tamo
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Mart 22, 2012, 05:43:52 posle podne »

Ima mnogo takvih ljudi koji su na 'kivi dijeti' i ostalim glupostima. Alene,posto se ti razumes,a uskoro ce leto - napisi neki tekst tipa '100 dana do leta,zategnite svoje telo'...:D Posto ce polako histerija da krene,skidanje 20kg za 5 dana,depresija sto je skinuto samo 200g,i ostalo. Pocni na vreme da pises i edukujes ljude...:D
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #97 poslato: Mart 22, 2012, 12:52:26 posle podne »

Mislim da ne shavtaš Monika, oni i dalje misle da je biti na dijeti znači odricanje svih osećaja ukusa i mirisa...LOL
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #96 poslato: Mart 22, 2012, 10:49:55 pre podne »

pa napravi omlet od jaja, malo šunke, pečuraka, dodaš povrće tipa spanać,  sve to uz čašu jogurta i crni hleb,  šta ćeš bolje i ukusnije od toga?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #95 poslato: Mart 22, 2012, 07:04:42 pre podne »

Pa zato i nije svako za ovaj sport ;)
Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Mart 21, 2012, 10:50:09 posle podne »

Muka mi je od jaja i ovsenih, zbog toga kazem. Ja hocu da pazim sta jedem, al ako nastavim sa jednolicnom ishranom pre cu puci i pojesti nesto sto ne treba. Jaja + jabuka, jaja + ovsene, tunjevina ... i tu je kraj, a ne mogu meso i za dorucak, tesko cu to sve podneti :)

Ujutru kada ustanem spremam ja sve za taj dan sto mi treba, al dok mi nekako meso ne dosadi, jaja ubise, pogotovu sad kuvana, kao blato da jedem :S
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #93 poslato: Mart 21, 2012, 03:47:34 posle podne »

Pa u ovom sportu nema doručka per se, nego smao obroci, a po našim (bilderskim) standardima obrok zahteva samo korektnu količinu makro/mikro elemenata, tako da sve što važi za svaki drugi obrok važi za prvi...

Sa druge strane ako tražiš neko brzo rešenje za doručak onda ili spremaj hranu unapred ili se pomiri sa činjenicom da je monotono... ja nisam menjao doručak već godinama i iskreno nemam ni nameru, jaja, pa ovsene, pa jaja, pa ovsene itd...e da nekad pomešam jaja i ovsene i napravim palačinku, ali to samo kad se osećam baš avanturistički LOL
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #92 poslato: Mart 21, 2012, 10:23:00 pre podne »

Sendvič od integralnog hleba i tunjevine,  ili napravi paštetu sa  tunjevinom, posnim sirom, povrćem (tipa kiseli krastavci i sl) , luk, limun, vlasac....

Sačuvana
Tokan
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Mart 21, 2012, 10:20:12 pre podne »

Sta za dorucak, a da nisu jaja, ovsene sa whey-om, ako se uzme u obzir da sam u rezimu skidanja viska sala?
Sačuvana
Zivot je teskas,
 brze pesnice od celika,
 ti ne bi da mu predas,
 pa mora da se TRENIRA!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #90 poslato: Mart 21, 2012, 07:11:46 pre podne »

uzimam elite whey proteine neko vreme 2 mjeseca malo preko popravio sam se malo jedem dosta , dali da pocnem da uzimam neke druge proteine ili mozda da ubacim kreatine il nesto sto ce mi jos ubrzati rast mase inace treniram 6 dana u nedelji i vozim biciklo,igram fudbal aktivan sam ?

Pa ako treniraš toliko i aktivan si i pored tertane onda će ti samo trebati više hrane, a ne kreatin ili neki drugi proteina jer ti verovatno trošiš previše kalorija, a ne jedeš dovoljno hrane da bi napredovao.

Koliko si kila dobio za ta 2 meseca?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 17 upita.