TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399884 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 11:58:09 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Pitajte mene - ako znam odgovor neću ga kriti V deo  (Pročitano 59619 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #44 poslato: Februar 22, 2012, 08:30:52 pre podne »

E ovako radim trbusnjake vec 6 meseci i ono naravno vide se i to al ocu jos bolji da budu jel peonta da se redovno rade il sto veci broj ponavljanja posto ja radim brate sada trenutno od 600 do 800 trbusnjaka i ubija mi volju za zivotom a u pocetku sam radio oko 100 maksimum, trenutno radim ab ripper x part 1 i part 2 + abs workout level 1 i level 2 sto izadje negde oko 800..

Možeš raditi i milijardu ako ti ishrana nije takva da si u deficitu sa kalorijama nećeš gubiti salo sa stomaka. Ukoliko ti se već vide trbušnjaci onda samo malo smanji količinu UH koju jedeš i dobićeš potpuno vidljive trbušnjake za mesec dana.

Inače možeš slobodno prestati da radiš trbušnjake ionakoe ne reaguju na trening posle nekih 2 meseca, onda se rpavi pauza od jedno 2 meseca pa možeš ponovo, ali generalno samo gubiš vreme...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #43 poslato: Februar 21, 2012, 10:50:05 posle podne »

E ovako radim trbusnjake vec 6 meseci i ono naravno vide se i to al ocu jos bolji da budu jel peonta da se redovno rade il sto veci broj ponavljanja posto ja radim brate sada trenutno od 600 do 800 trbusnjaka i ubija mi volju za zivotom a u pocetku sam radio oko 100 maksimum, trenutno radim ab ripper x part 1 i part 2 + abs workout level 1 i level 2 sto izadje negde oko 800..
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #42 poslato: Februar 21, 2012, 10:39:55 posle podne »

Je l' moze za godinu ipo dana da se u teretani uz dobru ishranu da se dodje do dobre definicije?! :P

Može i za manje, ali ako govoriš o godinu i po dana za nabacivanje mase pa onda definisanje onda je to možda i kratak period, zavisi od vežbača.Ima koji dobijaju i po 15kg čiste mišićne mase za samo par meseci, ali to su već posebne genetike...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #41 poslato: Februar 21, 2012, 10:38:28 posle podne »

a jel u redu ovaj broj serija po kome radim ili treba da povecam broj posto je manji , ili da smanjim posto imam jake upale koje traju po 2 nekad cak i 3. dan ?

Ukoliko ovakav trening kod tebe daje rezulate onda ga ne menjaj, ako nema rezultata onda traži rešenje.
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #40 poslato: Februar 21, 2012, 09:01:03 posle podne »

Je l' moze za godinu ipo dana da se u teretani uz dobru ishranu da se dodje do dobre definicije?! :P
Sačuvana
Господе, ја знам да има те, ал не знам дал нас чујеш? Знам да видиш све, и зато не разумем, дал ове што су нам се крви напили, пушташ на Земљи па ћеш их тек горе казнити.
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Februar 21, 2012, 08:10:56 posle podne »

a jel u redu ovaj broj serija po kome radim ili treba da povecam broj posto je manji , ili da smanjim posto imam jake upale koje traju po 2 nekad cak i 3. dan ?
Sačuvana
train hard or go home !
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #38 poslato: Februar 20, 2012, 11:12:06 posle podne »

E ovako nije za mene nego mi je rekao drugar da vas pitam za njega xD

Posto on ima spustena ramena, jel postoje neke vezbe kako da ih ispravi il bilo kako da ih ispravi posto mu to smeta veoma i ima 14 godina ove godine puni 15 :P

Reci ortaku da je njegova struktura kostiju takva i da se tu ne može ništa uraditi. Ono što tvoj ortak može da uradi je da sada posle roĂ°endana krene da bilduje svoja ramena i nabaci što veću masu na njih i neće imati nikakvih problema što su mu klavikule malo niže srasle...

PS. Arnold Schwarceneger je jedan od tih likova koji imaju nešto niže klavikule...šta više kada ovi likovi što crtaju Marvel superheroje koriste jedno pravilo, a to je da se muški superheroji uvek crtaju sa ravnim klavikulama, a ženski sa podignutim jer što su klavikule ravnije i ramena deluju šira, a ima više prostora za trapez koji odaje onaj izgled moći...tako da ako će da se žali na spuštena ramena samo mu reci da su podignuta ramena jedan veliki pokazatelj ženstvenosti ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #37 poslato: Februar 20, 2012, 11:05:49 posle podne »

jel u redu da dok radim na masi imam velike upale ( npr. grudi ) dan posle treninga , tako i ostalih misica. . .. hranim se pravilno , koristim protein , gainer i glutamin. . . trening npr za grudi je  4 serija benca , pon. 8,6,4,6 ( 3. serija gde izbacujem 4 puta imam asist za jedno pon. ) posle toga uradim razvlacenje na kosoj 3 puta 8 i to je to . Uglavnom na bencu je do otkaza svaka , ili na 1 do otkaza. . . Jel u redu da imam jake upale ili je problem u treningu , iako su treninzi sa tezim opterecenjem , treninzi za masu ?

Ne vidim ništa loše u tome. Iskreno, za poslednjih 18 godina koje ja treniram proveo sam samo mali broj treninga bez neke upale, tako da će to samo dobar znak.

E sad, to ne znači da će biti boljih rezultata, samo da ćeš više patiti od ljudi koji teže dobijaju upalu ;)
Sačuvana
Nikolito
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

TopForm Teretana

« Odgovor #36 poslato: Februar 20, 2012, 09:47:38 posle podne »

E ovako nije za mene nego mi je rekao drugar da vas pitam za njega xD

Posto on ima spustena ramena, jel postoje neke vezbe kako da ih ispravi il bilo kako da ih ispravi posto mu to smeta veoma i ima 14 godina ove godine puni 15 :P
Sačuvana
petar95
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Februar 20, 2012, 09:14:23 posle podne »

jel u redu da dok radim na masi imam velike upale ( npr. grudi ) dan posle treninga , tako i ostalih misica. . .. hranim se pravilno , koristim protein , gainer i glutamin. . . trening npr za grudi je  4 serija benca , pon. 8,6,4,6 ( 3. serija gde izbacujem 4 puta imam asist za jedno pon. ) posle toga uradim razvlacenje na kosoj 3 puta 8 i to je to . Uglavnom na bencu je do otkaza svaka , ili na 1 do otkaza. . . Jel u redu da imam jake upale ili je problem u treningu , iako su treninzi sa tezim opterecenjem , treninzi za masu ?
Sačuvana
train hard or go home !
D@RKO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Februar 20, 2012, 09:10:08 posle podne »

Važi  ;)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #33 poslato: Februar 20, 2012, 09:07:46 posle podne »

Naravno, tome i služi forum ;)
Sačuvana
D@RKO
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Februar 20, 2012, 09:02:25 posle podne »

Hvala. Jel ok da otvorim novu temu ovdje? Pozdrav.
http://www.pansport.rs/forum/index.php?board=12.0
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #31 poslato: Februar 20, 2012, 08:56:40 posle podne »

Što se mene tiče postoji samo kreatin monohidrat, nikada nisam koristio ni jednu drugu vrstu kreatina ( a sigurno ni neću) tako da bi trebaod a pitaš nekoga drugog iz tima što se iskustava sa ovim kreatinima tiče, možda da vidiš sa Zolijem, mislim da je on eksperimentisao sa tim stvarima.
Sačuvana
Dr Markoni
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Februar 20, 2012, 07:21:59 posle podne »

hvala, a šta mislite šta je bolje, Kre-Alkalyn ili spomenuti Crea.TOR, pakovanje je isto po 120 kapsula, dok je Kre-Alkalyn skoro duplo skuplji?

E druze, Alenova je tema.
Ne bih vise da odgovaram mozda ce se ljutiti.
Nisam video da je njegova tema, samo sam odgovorio.

Izvinjavam se.
Sačuvana
.............................................................................................................................................................
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.051 sekundi sa 13 upita.