TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 05:33:37 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dobijanje mase, pocetnik...  (Pročitano 64956 puta)
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: April 20, 2012, 05:29:30 posle podne »

HAHHA....ocu da se uradim za leto, ali ono sledece, posto sam skoro krenuo i radim masu, tako da ovog leta se fura stomacic ali nema veze.....ako nastavim ovako do onog tamo leta msm da bi trebali da padnu neki dobri rezultati, a sto se tice geinera, picu ga sve dok se ne ugojim jedno 10-tak kila znaci kad dodjem oko 90 onda planiram da malo to isecem i skinem salo, tada cu vas vec kontaktirati za tu proteinsku dijetu za definicju i kada izdefinisem to, onda dodajem jos mase....xD....naravno znam da je to veoma dug proces, ali zanemario sam i kikboks koji mnogo volim, samo zbog mase....a inace razmisljam da predjem na mma, tako da mi je masa svakako dobrodosla.....sada se gojim preko 1kg nedeljno sto bi znacilo da za 3 meseca cu dobiti oko 12kg, samo sam cuo da to tako brzo krene i onda ide sve sporije i sporije...
Sta vi mislite koliko je potrebno da se dobije 10-tak kila, sto veceg misicnog procenta?
Sačuvana
I DON T STOP WHEN I M TIRED,
I STOP WHEN I M DONE.
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: April 20, 2012, 01:21:48 posle podne »

Za dobijanje mase za vas hard gainer-e kao i za sve vas druge koji želite mišićnu masu važan je kontinuitet... na žalost to zahteva i pare i koncetraciju i planiranje ali ako je cilj dobro zacrtan, nema greške :)
Za kvalitetnu masu treba puno para, ovo je skup sport. Ali posto vecina njih zeli da se uradi samo za leto (ja ih zovem sezonski vezbaci), onda je to besmisleno i razpravljati o tome, sta jos treba i koliko.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: April 20, 2012, 11:07:00 pre podne »

Za dobijanje mase za vas hard gainer-e kao i za sve vas druge koji želite mišićnu masu važan je kontinuitet... na žalost to zahteva i pare i koncetraciju i planiranje ali ako je cilj dobro zacrtan, nema greške :)
Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: April 18, 2012, 06:05:04 posle podne »

A i taj gainer pomesan sa mlekom mi izadje oko 1200 kalorija, sto je veoma solidno, ja napravim sam jos 2 sejka od po 900 kalorija i tome dobar deo sto se tice kalorija i uh-a odradim, naravno i u tim sejkovima ima i proteina, a sto se tice ostalih obroka oni su uglavnom proteinski.....Jer kad bi samo jeo meso ne bi mogao da naguram 5000 kalorija, sto cu danas uspeti, ako nastavim po planu.......:)
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #54 poslato: April 18, 2012, 04:22:44 posle podne »

Još jedna stvar je bitna da se napomene. Ja lično ne imam apetita da jedem mesa koliko hoću, ali i dalje kada pojedem više od kilogram stomak mi se nadme do mera gde mi sve puca, tako da protein u prahu bude bolja opcija. Prva stvar na koju se treba misliti je optimizacija varenja i probavnog sistema, a tek onda trpati hranu u sebe ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: April 18, 2012, 01:37:05 posle podne »

Ok znaci otrpilike mi onda ne terba gainer, ja mogu da jedem svih 6-7 obroka, gde bi ste savetovali da ulozim te pare...znaci na whey trosim mesecno oko 1500 a na gainer trosim oko 3000....u koji suplement bi mogao uloziti te 3000....
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: April 18, 2012, 12:53:00 posle podne »

Gejneri bi mogli biti zameni za obroku ljudima koji ne stižu da jedu dovoljno često, a teško dobijaju na telesnoj težini, puno vežbaju i nemaju apetita..
onda je zgodnije poneti 300kcal u šejkeru i obezbediti stalan priliv nutrijenata (što je jedini načind a se dobija na težini)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #51 poslato: April 18, 2012, 09:14:59 pre podne »

Ja bih pre plazma tortu,to je prava kalorijska bomba a veoma ukusna.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #50 poslato: April 18, 2012, 08:42:00 pre podne »

Ne razumem , zasto se dosta njih opredeljuje za Gainere, zar Vam nije lakse i ukusnije ako sednete za sto i jedete, ipak UH nije tesko zvakati i obicajno imaju dobar ukus ...

I ja se to isto pitam... živela bih na plazmi i mleku :) hehe....  ima momaka koji su jako mršavi i apetit nikakav...  pa one koji ne stižu da jedu zbog 2-3 treninga dnevno (njih još i mogu da razumem)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #49 poslato: April 18, 2012, 07:26:48 pre podne »

Sada se dvoumim izmedju massa 20, mutant massa i muscle juica...
Mass 20 ima u sebi kreatin
muscle juice ima glutamin
a mutant sam cuo da je super ima valjda i neke supstance koje poboljsavaju varenje i smanjuju procenat masti, ali me cudi kako gejner sa tako malo hidrata-36 na 200g.....i 18 masti....
Sto se kalorija tice tu su negde svi, ukus mi nije problem sve ih gotivim....znaci da li glutamin, kreatin ili taj mutant sto ima svasta u sebi?

Stvarno ti je svejedno, ja u glutamin ne verujem ako se ne koristi u mega dozama, a nema tog gejnera koji će ti skinuti salo nešto si ti pogrešno shvatio...Tako da ako mene pitaš uzmi gejner koji ima najviše kalorija i najviše proteina u sebi i koristi ga u dovoljnim količinama.

Ne razumem , zasto se dosta njih opredeljuje za Gainere, zar Vam nije lakse i ukusnije ako sednete za sto i jedete, ipak UH nije tesko zvakati i obicajno imaju dobar ukus ...

Znaš kako, gejneri su napravljeni iz dva razloga: da ti daju što više kalorija, a da se pri tome ne opterećuje želudac i da možeš dodati više kalorija tokom dana, a da ne moraš spremati hranu, naravno uvek on može da se koristi, ali prvobitna zamisao ostaje ista...
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: April 17, 2012, 10:53:00 posle podne »

Sačuvana
Zarko
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: April 17, 2012, 10:46:25 posle podne »

Sada se dvoumim izmedju massa 20, mutant massa i muscle juica...
Mass 20 ima u sebi kreatin
muscle juice ima glutamin
a mutant sam cuo da je super ima valjda i neke supstance koje poboljsavaju varenje i smanjuju procenat masti, ali me cudi kako gejner sa tako malo hidrata-36 na 200g.....i 18 masti....
Sto se kalorija tice tu su negde svi, ukus mi nije problem sve ih gotivim....znaci da li glutamin, kreatin ili taj mutant sto ima svasta u sebi?
Sačuvana
I STOP WHEN I M DONE.
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #46 poslato: April 17, 2012, 04:30:22 posle podne »

Cao...vec sam ti pisao i dobio odgo...sad kada sam ishranu doveo na zavidni nivo po tvojim uputstvima uxeo sam Elite Whey protein i  Kre alkaliyn aaefx.pa me zanima kako da ih uzimam koliko i kada...???? hvala....

Pa nikad nisam koristio krealkalin, ali kao i svaki drugi kreatin pre i posle treninga po jednu dozu, a whey posle treninga redovno jedna doza pa kad preĂ°eš stotku onda možeš i više :D
Sačuvana
marko88bg
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

...
« Odgovor #45 poslato: April 17, 2012, 03:17:36 posle podne »

Cao...vec sam ti pisao i dobio odgo...sad kada sam ishranu doveo na zavidni nivo po tvojim uputstvima uxeo sam Elite Whey protein i  Kre alkaliyn aaefx.pa me zanima kako da ih uzimam koliko i kada...???? hvala....
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #44 poslato: April 16, 2012, 06:25:21 posle podne »

Ma pravim ja gainer 0,5 l mleka, banana i 100g plazma i 3 kasike meda.....a dex pijem uz whay posle treninga.....
Nego sta mislite o MUTANT MASS-u?
Da l da cepam MUTANT, MUSCLE JUICE ili MASS 20?

Zavisi koji ukus više voliš?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.148 sekundi sa 18 upita.