TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399884 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 17, 2025, 11:57:16 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: kako uskladiti ove 2 stvari?  (Pročitano 16501 puta)
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Avgust 12, 2009, 08:38:35 posle podne »

Hvala Nitro!
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Avgust 12, 2009, 12:54:49 posle podne »

Оно што је мене збуњивало је то што се овде говорило да се тренинг током дефиниције не мења. Мислим 75 мин. у теретани и кардио од 30 мин.(45 мин. како сам радио) воде само у претренираност.Јуче сам то све свео на нормалних 75 мин. укупног тренирања.Ићи само у теретану а не радити кардио је по мом мишљењу лош избор(здравље пре изгледа).
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2009, 08:15:00 posle podne od strane teram kontru » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Nitro
Gost
« Odgovor #45 poslato: Avgust 12, 2009, 10:44:47 pre podne »

Neko ko nije u kondiciji,tesko da ce odraditi HIIT korektno,a ne vidim svrhu kardia osim ako ne tezi vrhunskoj definiciji.MOze uz korigovanu ishranu i tegove postici dobru formu.

pa da,ne kazem ja da ubacuje kardio odma,treba menjati jednu variable per time...ali posto je odma rekao da oce kardio ja sam mu rekao sta je bolje..ako tek pocinje prvo ishrana i tegovi ,pa redukcije odnosno pojacanje u njima i na kraju tek kardio kad ostane malo

@DM High intensity interval training....odnosno intervalni kardio
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Avgust 11, 2009, 09:32:14 posle podne »

Sta je to HIIT?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #43 poslato: Avgust 11, 2009, 08:32:19 posle podne »

Neko ko nije u kondiciji,tesko da ce odraditi HIIT korektno,a ne vidim svrhu kardia osim ako ne tezi vrhunskoj definiciji.MOze uz korigovanu ishranu i tegove postici dobru formu.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #42 poslato: Avgust 11, 2009, 06:05:51 posle podne »

HIIT mozes uvek da radis jer intervali mogu da se usklade pocetnicima ,ne vidim zasto tu treba neki staz ,to se za pocetnike moze raditi i na traci
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Avgust 11, 2009, 02:57:22 posle podne »

Opet ti napominjem jaki tezinski trening ,izbalansirana ishrana i bf mozes imati i do 8 % odprilike,sve ispod toga zahteva i rigorozniji rezim ishrane i kardio.
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Avgust 11, 2009, 01:02:29 posle podne »

Марко хвала на одговору,већ данас уносим мало промена у тренинг у теретани и  скратићу време вежбања.Трчање ћу убацити у данима са теретаном,можда један када паузирам.Исхрана регулисана у границама колико сам у могућности.Нисам ја баш почетник што се тиче тертане и трчања,али откада идем континуирано у теретану нисам уопште трчао.

''...kada osetis da stagniras,mozes ubaciti i HIIT mada mislim da je za to potrebno malo vise vezbackog staza i iskustva da bi to sam procenio.''
Да,слажем се,неспреман радити ХИИТ,можеш имати више штете него  користи....Нитро и теби хвала.Поздрав
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2009, 08:38:55 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Avgust 10, 2009, 07:58:53 posle podne »

Поздрав свим форумашима и извињење члану који је поставио ову тему на мојим питањима.

Да ли тежински тренинг за време дефиниције мора  временски да се смањује?
Да ли да сва три кардио тренинга, колико ја  радим недељно ,радим одмах после теретане или да неки радим и у дану
када правим паузу са теретаном(3 дана одмора у недељи ми се чини много)?
После 20 дана трчања пулс ми се смањио за 15 отк у мин.,сада је 56-7,да ли је у реду та нагла промена,мислим када
је за 20 дана толико пао колико ће тек за годину дана(пошто настављам са кардиом 2х недељно)?

tokom definicije trudi se da unos proteina bude sto veci,tj .da manjak kalorija iz UH nadomestis proteinskim suficitom i osnovne vezbe se trudi da radis sa sto vecim opterecenjem,stim sto ubacujes malo vise izolujucih vezbi i super setova.Sto se kardija tice,odredjeni nivo forme mozes postici i bez njega ,ali uz rigorozan rezim ishrane i jak trening.
Vec ako ga radis,idi posle treninga po 30 min ili ujutru na prazan stomak.kada osetis da stagniras,mozes ubaciti i HIIT mada mislim da je za to potrebno malo vise vezbackog staza i iskustva da bi to sam procenio.
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #38 poslato: Avgust 10, 2009, 03:37:43 posle podne »

Upravo zato klasican starinski kardio nemoze ni da se poredi Sa Hiit-om...mada ja radim oba ali HIIT je svakako bolja stvar
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #37 poslato: Avgust 09, 2009, 06:50:02 posle podne »

pa ako lagano trcis i sto si mrsaviji ici ce lakse ,to je jer se telo adaptira i trosi manje kcal,odnosno zahteva manje energije za istu aktivnost...opali HIIT
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Avgust 09, 2009, 02:14:02 posle podne »

Поздрав свим форумашима и извињење члану који је поставио ову тему на мојим питањима.

Да ли тежински тренинг за време дефиниције мора  временски да се смањује?
Да ли да сва три кардио тренинга, колико ја  радим недељно ,радим одмах после теретане или да неки радим и у дану
када правим паузу са теретаном(3 дана одмора у недељи ми се чини много)?

« Poslednja izmena: Avgust 22, 2009, 06:55:45 posle podne od strane teram kontru » Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #35 poslato: Decembar 03, 2008, 11:33:21 posle podne »

Pa malo lagano posle tegova cisto par rundi da se razmrdam i posle razgibavanje.Jako mi prija.
Sačuvana
SAJ
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Decembar 03, 2008, 11:22:52 posle podne »

Ja na dzak radim danima kad ne idem u teretanu ili odvojeno ujutro teretanu, uvece dzak.
Kad ga radim odmah posle tegova, kao da ih ni radio nisam.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #33 poslato: Decembar 03, 2008, 10:42:08 posle podne »

Kada radim sam bez trenera onda da.Ali to je vise onda laganija varijanta bez eksplozivnosti vec cisto ispucavanja.A kad radim sa trenerom onda je to pretezno uvece u kasnim satima a tada radim samo to.Ali to je meni mnogo teze nego kada sam radim jer me trener forsira i meri tacno vreme.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.115 sekundi sa 18 upita.