| 
			| 

| pedjoni986 
								Gost
 | 
								|  | « Odgovor #133 poslato: Mart 13, 2014, 04:34:30 posle podne » |  | 

Sta li ce tebi amino da mi je samo znati   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #132 poslato: Mart 13, 2014, 09:54:45 pre podne » |  | 

Probacu pa cu videti  kao sto kazes    Za sada sam miran imam jos vremena da odlucim    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #131 poslato: Mart 13, 2014, 09:41:46 pre podne » |  | 

Probaj da vidiš šta tebi najbolje odgovara, možeš uzeti i manje pakovanje za početak (npr tečne amino 0,5l  ili Dym amino 6000  180 tableta).  Dymatize je odličan, i sama uzimam dosta njihovih proizvoda.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #130 poslato: Mart 13, 2014, 09:32:04 pre podne » |  | 

Kada potrosim ove planiram uzeti one tecne 23000. Znaci ta pojava nije nista strasno. Hvala MightyMo    Iskreno i ja sam zadovoljan dymatizeom koristio sam i njihov keeatin i xpand i oba su dobra. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #129 poslato: Mart 13, 2014, 09:23:27 pre podne » |  | 

Istina je da je od velikih doza moguća ta pojava, meðutim taj komentar nisam čula jako dugo... pre 5-6 godina jesam. Što se tiče apsorpcije, tečne amino su ti bolja opcija ali i skuplja znatno. Lično, u firmu Dymatize imam puno poverenje.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #128 poslato: Mart 12, 2014, 09:49:37 posle podne » |  | 

Planirao sam ih uzeti dok nisam dobio neke informacije o njima pa sam uzeo amino 5600. A te informacije zelim da saznam  jesu li istina: Da ove amino kiseline se apsorbuju samo jednim delom tj . da se one ne apsorbuje cele i da se time gubi deo ak po dozi i da od njih se dobija ,izvinite za ovo, plava stolica.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| MightyMO | 
								|  | « Odgovor #127 poslato: Mart 12, 2014, 12:03:42 posle podne » |  | 

lepa doza amino kiselina po tableti, odlična firma od poverenja- Dymatize, jedan od najprodavanijih proizvoda u kategoriji amino kiselina.
 Da li planiraš da ih uzmeš ili....?
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #126 poslato: Mart 11, 2014, 08:23:06 posle podne » |  | 

Jel neko koristio Dymatize amino 6000?    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #124 poslato: Mart 05, 2014, 10:13:15 posle podne » |  | 

Vase misljenje o BCAA 3D?  
 Ako ti je ukus BCAA u prahu zaista nepodnošljiv, onda je ok uzeti varijantu u kapsulama. Inače su kapsule neisplative.  Na konkretnom primeru, BCAA 3D ima 600 mg bcaa po kapsuli, tj. 54 grama  u celom pakovanju koje košta1.470 din. 500 grama  BCAA u prahu (Scitec BCAA Xpress) košta 3.220 din . Dakle, skoro 10 puta veću količinu dobijaš za duplo veću cenu.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #123 poslato: Mart 05, 2014, 10:04:53 posle podne » |  | 

Meni je nekada svejedno dal ima ukus ili ne samo da je voda (kod treninga) a u toku dana dobro dodje sa ukusom. Cesto pijem onu Janu sa ukusom u skoli. Upravo sam iscedio limun i pomesao sa 500ml vode  bez secera.Jest kiselo ali zdravo   Inace, ak su najpovoljnije u prahu pa kapsulama pa tecne jel?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| yostra 
								Član početnik    Van mreže 

Rome wasn't built in a day!!!

| 
								|  | « Odgovor #122 poslato: Mart 05, 2014, 10:00:55 posle podne » |  | 

Vase misljenje o BCAA 3D?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #121 poslato: Mart 05, 2014, 09:39:52 posle podne » |  | 

Pošto sam navikao i volim "vodu sa ukusom", jedno vreme sam kao aromu dodavao jedan zatvarač Dymatize Liquid Amino na 1 litar vode. Super stvar. Ukusna + anabolička voda za tokom dana.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| BioTech 
								Član     Van mreže 

NO PAIN NO GAIN!!!

| 
								|  | « Odgovor #120 poslato: Mart 05, 2014, 09:02:56 posle podne » |  | 

Slazem se i mene mrzi kad ucim ustati pa mi lakse da uz mene bude sejker ili flasa. Madjutim kad gledam tv ili citam nije mi problem ustati   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Robert | 
								|  | « Odgovor #119 poslato: Mart 05, 2014, 08:54:12 posle podne » |  | 

Voda ti uvek treba biti na dohvat ruke. Dokazano je da ljude često mrzi da, recimo, iz dnevne sobe odu u kuhinju po vodu. Otići će tek kada osete veću žeð, a tada je već kasno. No, ako im je flaša pored, mnogo verovatnije će konzumirati vodu i kad nisu žedni, pa će tako unos biti veći.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Sačuvana | 
 |  |  | 
	|  |