TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398398 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 09:38:49 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Boky95  (Pročitano 34677 puta)
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Maj 27, 2015, 03:29:01 posle podne »

27.05.2015

Bw 93.5kg-180cm-19 godina

Malo sam se usvinjio ovih dana ali par dana rigoroznije radim i eto me na starom  :)

Rokajte, da čujem  ;D
Sačuvana
Registruj se na Limundo preko ovog linka da i ja zaradim neku kintu:
www.limundo.com/ref/Magnum953
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: April 14, 2015, 09:49:41 pre podne »

Aha...ok.  Ja uzimam u Metrou S klasu za 13 din.
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #59 poslato: April 13, 2015, 11:13:39 posle podne »

To prljava mislim ovakva http://4.bp.blogspot.com/-F2o4RTEbpv0/T81hAJZxS5I/AAAAAAAADZ4/OT8ypPTbtnk/s1600/dirty+eggs.jpg ista su to jaja samo sto takva izadju pa onda sve jedno koje su velicine sklanjaju se sa strane i ona su jeftinija generalno. Tako je bar kod mene na pijaci.

Keva se to pre par 2-3 godine sprijateljila sa tom zenom sto prodaje jaja, banjicka pijaca. Uglavnom nismo kuci ujutru ili zaboravimo da odemo pa kad nestanu da ne bi cekali vikend tako je krenulo, aj da vam dovezem i tako nastavili da mi donose kuci.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: April 13, 2015, 10:20:22 posle podne »

@Gym Hater, kakva prljava, ko ti to donosi?
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: April 13, 2015, 08:42:05 posle podne »

Ja sam jedno pola godine plaćao 12-13 din jaja, evo sad preko veze uzimam na drugom mestu za 10 din  ;D Da ti iskreno kažem, po meni je daleko bolji izvor proteina jaje u odnosu na pileće belo meso. Jeste, meso je meso ali po meni je bolje crpiti iz jaja ako bih već birao izmeĂ°u ta dva. Šta znam, mene 7 jaja zasiti prosečno, jedno vreme sam posle treninga jeo 12 ali posle mi bi mnogo pa sam smanjio na 7 komada  ;D
Što se tiče mlečnih proizvoda, kao što vidiš, ubijam se od njih  :D Mleko mi je večera već 4 godine, verovao ili ne. Počeo sam od pola litre sad je tu oko 600-750ml.
Ja od kad treniram sve zapisujem, svaku vežbu svako ponavljanje. Uvek kad isti taj trening doĂ°e na red gledam da ga premašim barem jedno ponavljanje, ako ništa drugo da  barem ponovim sve to, akcenat na tehniku naravno, uvek.
Briga te što samo vas dvojica zapisujete. Ja ponesem debeli dnevnik u teretani uvek i svi me gledaju ko budalu, briga me, vidi  ;D Zapisaću ti par sledećih treninga i kilaže ovde pa prouči i to  :)

@dzejkaler Bajo moj, mora se sve pisati, nema zezanja, pamćenje me ne može služiti za toliko sitnica jer ne treniram samo sebe već i dva drugara. Što se tiče kure, ja ne planiram ništa u skorije vreme, ovako mi je izazovnije  8)
Sačuvana
Gym Hater
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: April 13, 2015, 06:04:54 posle podne »

Ja 2 mleka dnevno cepim. 55 din litar u kesi, 33 P sinee. i to kad prolazim kroz kuhinju. Odseces cosak kese i samo stisnes, odvalim pola iz cuga. :)

Jaja uzmite ona prljava. Ja dobijam na kucnu adresu po 12 din. Samo se dogovorite kad dobiju isporuku nedeljno da vam odvoje najveca a zato svake subote imaju prodato 90 komada tako kod mene. Svaki put bude neko duplo zumance.
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: April 13, 2015, 01:20:26 posle podne »

Meni je u poslednje vreme belo meso pocelo da bude jeftinije od jaja. 10 jaja me izadje oko 130din a za te pare mogu da kupim 250g belog i to ce bolje da me zasiti nego jaja pogotovo sto zbog masti ne mogu da pojedem 10 celih. I ja sam poceo malo vise u poslednje vreme jogurt i mleko da ubacujem pa me je bas interesovalo kako ti to kombinujes posto znam da si pisao da ti se unos proteina uglavnom bazira na tome. A sto se tice treninga i ja zapisujem mada nas je kod mene u teretani samo dvojica koji to radimo. Hvala na odgovoru a definitivno cu iskoristiti neke primere za obroke.
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: April 13, 2015, 10:03:42 pre podne »

Na te masti iz mlečnih proizvoda, pravo da ti kažem, ne obraćam pažnju :)
Inače uzimao sam ja masti zasebno dok je bilo oraha i lešnika ali zalihe su se potrošile a baš sam imao dosta. Ove godine ima da nakupim par džakova oraha da se obezbedim, inače ih ne kupujem jer zaista nemam još para i za to.
Maslinovo ulje koristim, ali samo pečem jaja i ovsene palačinke na njemu, na kap jednu ispečem 5 ovsenih i 2 palačinke od jaja. Ne bih ni to koristio nego mi komšinica dala oko 3dl maslinovog i traje mi evo više od pola godine, a imam još uvek.  :)
Da, ja sam taj lik koji ne unosi hidrate posle treninga, tako radim od samog početka i odgovara mi. Obrok pre treninga imam još hidrata u vidu ovsenih a kasnije što pohvatam iz ostale hrane to mi je  :D
Kad ne radim onda ne pečem ovsene palačinke nego potopim ovsene u jogurt i tako razbijam a kad idem na posao nije mi to zgodno nego spremim palačinke uveče. Pirinač u mleku je majka božija, to ne menjam već godinama i niti ću u skorije vreme  ;D
Inače što da ne, pokupi neku moju foru pa možda ti se nešto svidi.
To što imam solidan izgled ne znači da je sve idealno ali ima smisla to što kažeš svakako.
Da ti pravo rečem, ne kalkulišem mnogo koliko čega unosim, više radim na osećaj i koliko kad ima, da se razumemo na mnogo "siromašnijoj" ishrani ja sam izgradio dobar deo sebe, ovu sad ishranu što sam ti napisao da praktikujem je za mene "buržuj mod" i trenutno je tako jaka ishrana jer radim i imam para, inače ume to mnogo manje i gore da bude, recimo meso skoro u opšte nemam u ishrani nego evo sad kako ima para pa zato, glavni izvor proteina od samog početka bili su mi jaja i mleko i tako će i ostati a za piletinu i ribu neće uvek biti para . Kad mi je trening leĂ°a i nogu pojačam samo prvi obrok za 50-100g pirinča(sve zavisi kakav me trening čeka) i ako baš imam napade gladi i želju za cheat obrocima onda odvalim nešto izmeĂ°u obroka i to je to .  :D

Što se tiče treninga tu bih mogao da ti pišem danima o mojim metodama i načinima, tu najviše eksperimentišem, menjam-probavam, ali uvek sve zapisujem, imam 100 sveski popunjenih   ;D
« Poslednja izmena: April 13, 2015, 10:09:14 pre podne od strane boky95 » Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: April 12, 2015, 10:26:40 posle podne »

Masti unosis preko mleka i jogurta? Dodatno ne uzimas? Mislim na maslinovo, kikiriki i sl? A da, ti bese posle treninga ne unosis uh? Mislio sam da jedino ja jedem pirinac sa mlekom ili jogurtom :-D Nisam bas nesto strucan ali mi deluje dobro mada je moja ishrana totalno drugacija pa cu malo ukrasti neke tvoje obroke, cisto da promenim malo. A i tvoj izgled sve govori tako da bi bilo glupo reci da nesto ne valja :-) koliko ovo okvirno iznosi u uh/p?
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #52 poslato: April 12, 2015, 09:57:39 posle podne »

@belgrade style druže evo odmah ću ispisati kako mi izgleda ishrana za jedan dan.

07:10h 3u1 s tim da izvadim šećer, nije to kao 2 u 1, ovo ima neku posebnu čar  ;D hahahha

1. Obrok 07:45h 150g pirinča+250ml mleka 2.8% m.m + 5 jaja kuvanih.
Kad radim trening leĂ°a ili nogu onda ide 200-250g pirinča.

2. Obrok 10:45h 3 ovsene palačinke(120g) + 1l jogurta 1.5% m.m

3. Obrok 13:45h 2 ovsene palačinke(80g) + 250g sira 10% m.m

4. Obrok 17:00h(obrok posle treninga) 7 jaja pečenih + kiselo mleko 180ml 2.8% m.m

5. Obrok 19:00h 250g piletine kuvane ili svinjetine čiste, retko kad oslić bude.

6. Obrok 21:00h 600-700ml mleka 2.8% m.m

To je to, u toku dana popijem jednu kafu izmeĂ°u obroka i ločem dosta vode izmeĂ°u obroka. Kako ti se čini ?  :)
« Poslednja izmena: April 12, 2015, 09:59:43 posle podne od strane boky95 » Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #51 poslato: April 12, 2015, 09:47:27 posle podne »

Dule to znam, imam u planu jedan program koji im je pomogao fino pa ću verovatno da ga probam opet samo je mnogo zahtevan.
@belgrade style stvarno izlazim na takmičenja u sportovima snage-powerliftingu. Imam zvanično priznate kilaže 175kg čučanj, 127.5kg benč i 190kg mrtvo dizanje u kategoriji T3 do 90kg :) Ove godine je cilj Čučanj 200kg, benč barem 135kg i mrtvo 225kg, pa sad videćemo kako će ispasti. Inače pišem ti čim pre sve što si tražio, nema tajne  :)
Sačuvana
belgrade style
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: April 12, 2015, 09:33:43 posle podne »

Boki, jel stvarno izlazis na takmicenja ili je to neko licno takmicenje? Ako te ne mrzi bilo bi dobro da napises kad budes imao vremena jedan dan ishrane. Po tvom izgledu rekao bih da je neka lean masa? Znam da si negde ranije pisao ali bih voleo opet da procitam. Naravno i o treningu... ako nije tajna :-)
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: April 12, 2015, 09:29:22 posle podne »

Ne moraš praviti most da bi ojačao već samo da napraviš neke izmene u treningu i malo u tehnici. Odradi samo bench kako treba a ostale pomoćne vežbe radi bilderski.
Sačuvana
boky95
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #48 poslato: April 12, 2015, 09:19:17 posle podne »

Ne mogu da se odreknem bilderskog treninga za grudi i bilderske tehnike ležanja na klupi a debil takmičim se u Pl-u. Inače sam prilično fleksibilan da napravim mnogo veliki most(ne baš kao ti) a već bi bilo vreme da pomerim benč na 140kg+ jer ovo je sramota kilaža za moju kategoriju, u pravu si, to stoji i slažem se da bi to trebalo da uradim već  ;) :D
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: April 12, 2015, 09:15:19 posle podne »

Zašto se ne potrudiš da ojačaš bench i malo promeniš trening ?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.095 sekundi sa 17 upita.