TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 03:20:38 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Potrebna mi je pomoc oko plana rada u teretani i plan ishrane  (Pročitano 30658 puta)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Avgust 26, 2012, 11:48:51 posle podne »

Ne dam ja svoja 193 cm..... masa ce vec doci, ali cm nikako... :)

I to sto kazes ;)
Sačuvana
Bolex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Avgust 26, 2012, 11:47:25 posle podne »

Ne dam ja svoja 193 cm..... masa ce vec doci, ali cm nikako... :)
Sačuvana
"hemijom'' protiv genetike... 8)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: Avgust 26, 2012, 11:41:57 posle podne »

Zavisi sa koje strane gledas ali po pitanju ovog spotra nije lose biti malo nizi doduse ne previse :) Ja sa mojih 178 i da sam malo niza ne bi nista falilo ...
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #35 poslato: Avgust 26, 2012, 11:36:04 posle podne »

Meni se definitivno ucinilo ;...e 168 je bas nisko ...eh tako i ja reagujem kad gledam ove mini bilderke...blago njima...

Ne bih ja menjao svojih 183 za 168 ni po koju cenu :-)
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Bolex
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Avgust 26, 2012, 09:41:06 posle podne »

Ja sam rekreativac od 39 godina. Imam odličan odnos visine i težine (183/83) ali konstitucija naravno, nije idealna. U telu imam po slobodnoj proceni 5-10 kg masnih naslaga, od kojih polovinu na stomaku. Nije da je nešto veliki stomak, ali se poznaje.

E sad, moja namera je da bodibildingom (vežbanjem, ishranom i suplementima) "zamenim" masne naslage za čistu mišićnu masu, a sve u okviru istih 84-85 kg (kako ne bih promenio konfekcijski broj i kako ne bih mnogo "porastao").

Jasno je da je topljenje masti i povećanje mišićne mase nemoguće u jednom istom trenažnom procesu. Zato moje pitanje glasi šta ja zapravo treba da radim:

- da li da najpre istopim masti, izgubim sa njima i deo mišića, padnem na 72-73 kg (i izgledam kao živi leš) pa da onda od početka, od nule krenem da gradim mišićnu masu, ili

- da najpre dobijem nekih 8-10 kg mase, pa da onda tek krenem da topim masne naslage ?!

- tu je i treća varijanta, koja mi se čini najlogičnijom, a to je da stalno kombinujem "masu" i "definiciju", odnosno da u jednom trenažnom procesu (mesec ili dva meseca) dobijem recimo 5 kg mase, pa da u sledećem procesu (narednih mesec ili dva meseca) skinem masne naslage od 5 kg. Jasno mi je da nikada neću dobiti 5 kg čistih mišića, kao ni da nikada neću skinuti 5 kg čistih masti, ali bi ovakav trening imao smisla, jer bih u jednom mesecu mogao dobiti 5 kg, od kojih recimo 80% mišića i 20% masti, a potom krenuo u definiciju u kojoj bi izgubio 5 kg, od toga 80% masti i 20% mišića. I sve tako u krug, dok ne dobijem ono što želim - a to je 83-85 kg čiste mišićne mase.

Šta Vi mislite ... koji metod treninga (ishrane i suplementacije) treba da primenim.

Hvala veliko i hvala unapred.

Pozdrav

ovdje bi bilo zanimljivo cuti savjete Marka, Alena i Zoltana....
Sačuvana
"hemijom'' protiv genetike... 8)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Avgust 26, 2012, 09:01:56 posle podne »

Ne govorim za tebe,vec o autoru teme,lol.

Izgledalo je kao da pišeš o meni. I Miri se tako učinilo :-)

Meni se definitivno ucinilo ;...e 168 je bas nisko ...eh tako i ja reagujem kad gledam ove mini bilderke...blago njima...
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Avgust 26, 2012, 07:59:06 posle podne »

Izgledalo je kao da pišeš o meni. I Miri se tako učinilo :-)
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
Bećar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Imagine who you want to be!

« Odgovor #31 poslato: Avgust 26, 2012, 07:40:54 posle podne »

Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Avgust 26, 2012, 07:39:05 posle podne »

183 i nije tako nisko..

U mom tekstu ima dosta cifara, što se može smatrati profesionalnom deformacijom, ali nijedna od njih nije 168. :-)

Visok sam 183 cm, težan 83-84 kg.

I volim sve što vole mladi.

:-)
Sačuvana
Bećar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: Avgust 26, 2012, 06:39:59 posle podne »

? Visok je 168.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Avgust 26, 2012, 06:07:01 posle podne »

183 i nije tako nisko..
Sačuvana
Bećar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Avgust 26, 2012, 01:41:58 posle podne »

Kako si nizak brate.... Tebi nece biti problem da se nabildas vjeruj mi.
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Avgust 26, 2012, 01:39:09 posle podne »

Ja sam rekreativac od 39 godina. Imam odličan odnos visine i težine (183/83) ali konstitucija naravno, nije idealna. U telu imam po slobodnoj proceni 5-10 kg masnih naslaga, od kojih polovinu na stomaku. Nije da je nešto veliki stomak, ali se poznaje.

E sad, moja namera je da bodibildingom (vežbanjem, ishranom i suplementima) "zamenim" masne naslage za čistu mišićnu masu, a sve u okviru istih 84-85 kg (kako ne bih promenio konfekcijski broj i kako ne bih mnogo "porastao").

Jasno je da je topljenje masti i povećanje mišićne mase nemoguće u jednom istom trenažnom procesu. Zato moje pitanje glasi šta ja zapravo treba da radim:

- da li da najpre istopim masti, izgubim sa njima i deo mišića, padnem na 72-73 kg (i izgledam kao živi leš) pa da onda od početka, od nule krenem da gradim mišićnu masu, ili

- da najpre dobijem nekih 8-10 kg mase, pa da onda tek krenem da topim masne naslage ?!

- tu je i treća varijanta, koja mi se čini najlogičnijom, a to je da stalno kombinujem "masu" i "definiciju", odnosno da u jednom trenažnom procesu (mesec ili dva meseca) dobijem recimo 5 kg mase, pa da u sledećem procesu (narednih mesec ili dva meseca) skinem masne naslage od 5 kg. Jasno mi je da nikada neću dobiti 5 kg čistih mišića, kao ni da nikada neću skinuti 5 kg čistih masti, ali bi ovakav trening imao smisla, jer bih u jednom mesecu mogao dobiti 5 kg, od kojih recimo 80% mišića i 20% masti, a potom krenuo u definiciju u kojoj bi izgubio 5 kg, od toga 80% masti i 20% mišića. I sve tako u krug, dok ne dobijem ono što želim - a to je 83-85 kg čiste mišićne mase.

Šta Vi mislite ... koji metod treninga (ishrane i suplementacije) treba da primenim.

Hvala veliko i hvala unapred.

Pozdrav
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Avgust 24, 2012, 04:14:49 posle podne »

Anaerobni prag, tolerancija laktata....  :)
Sačuvana
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Avgust 23, 2012, 08:35:35 posle podne »

Upravo tako :-)

Fat burning, Cardio, Extreme ... sve u zavisnosti od maksimalnog opterećenja rada srca (HRRmax).
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.118 sekundi sa 18 upita.