TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 11:34:56 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Molim vas za pomoc u vezi kombinovanja preparata.  (Pročitano 16485 puta)
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #34 poslato: Oktobar 22, 2012, 08:21:06 pre podne »

Kada je pauza mozes mericu kao medju obrok sa mlekom.Ali nije neophodno.
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: Oktobar 22, 2012, 07:50:27 pre podne »

Cekaj a zasto posle pola sata drugu? U principu nema potrebe da ga pijes kad ne treniras..sve sto ti je potrebno unesi hranom..
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Oktobar 22, 2012, 02:06:45 pre podne »

Hvala na odgovoru.
Do sada sam Whey pio posle treninga recimo oko 18h 1 mericu i uvece oko 8-9 drugu mericu (nisam obe od jednom sipao). Sada cu na vas predlog piti odma posle treninga 1 mericu, pa posle pola sata odma drugu mericu i to je to.

A posto kazete da mogu da ga pijem samo posle treninga, da li to znaci da u dane pauze nema potrebe da uzimam?
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Oktobar 21, 2012, 08:30:24 posle podne »

Ako pucas na jeftiniji protein plus ukus onda ti preporucujem Scitec Professional Whey..Sto se tice whey-a mozes ga piti samo posle treninga..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #30 poslato: Oktobar 21, 2012, 06:14:27 posle podne »

I ne treba ti dve merice dovoljna ti je samo jedna.Mozes uzeti jednu odmah posle treninga a drugu nekih 20-30min posle.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #29 poslato: Oktobar 21, 2012, 06:13:18 posle podne »

U tvom slucaju neces primetiti razliku izmedju njih veruj mi jer su one minimalne i oba su veoma kvalitetna.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Oktobar 21, 2012, 05:16:43 posle podne »

Opet ja.

Evo vec 15-ak dana pijem ovaj protein.
http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/DY314-Elite-Whey-Pro.html

Kada Treniram 2 porcije pijem, a kada ne treniram 1 porciju. Da li je to u redu?

I jos nesto da mi kazete kada popijem ovaj Elite Whey da li da kupim ovaj (100% Whey protein fuel Twinlab), tj da li je kvalitetniji? Po sastojcima mislim da jeste, a nesto je i jeftiniji.

http://www.pansport.rs/Proteini/Koncentrati-/-koncentrati-+-izolati-proteina-surutke/TL0678-100-Whey-protein-fuel.html

Hvala
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 09, 2012, 09:45:28 pre podne »

Hvala jos jednom.
Sad imam jedno ozbiljno pitanje.

Juce posle zgibova kada sam dosao kuci pocelo je bol u donjem levom uglu ledja, plasim se da nije bubreg.
Dakle moguce je da me uhvatila promaja, ili sam nekako istegao misic na zgibovima.

Do sada sam popio 4 kutije Mass gejnera i 500g kreatina.
Od srede pijem Whey, a od pre dva dana i Xpand.

Pa vas molim da mi kazete da li bubrezi ili nesto moze da strada od suplementa koje sam naveo.

I pored toga mi recite kako da pijem Xpand? Na kutiji pise prva 5 dana pola doze da bi se povecala tolerancija, posle kad trenuram punu dozu, a kad pravim pauzu pola doze. Moze tako da pijem posto prvi put uzimam?

Ne može biti ništa od suplementacije, daleko bilo.

Taj bol koji osećaš je verovatno latisimus, veliki mišić leĂ°a koji pokriva taj deo kod bubrega, verovatno si malo loše radio ili si se naglo istegao pri zgibovima pa se mišić zgrčio. Radi istezanje leĂ°a i treniraj u nečemu što će ti grejati mišiće, pogotovo ako je sada hladno u teretani.

Probaj da praktikuješ istezanje posle svake serije ;)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #26 poslato: Oktobar 09, 2012, 09:27:33 pre podne »

Sto se xpanda tice mozes tako kao sto si naveo.Sumnjam da je od suplementacije taj bol,pre ce biti nesto drugo.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Oktobar 08, 2012, 05:27:49 posle podne »

Hvala jos jednom.
Sad imam jedno ozbiljno pitanje.

Juce posle zgibova kada sam dosao kuci pocelo je bol u donjem levom uglu ledja, plasim se da nije bubreg.
Dakle moguce je da me uhvatila promaja, ili sam nekako istegao misic na zgibovima.

Do sada sam popio 4 kutije Mass gejnera i 500g kreatina.
Od srede pijem Whey, a od pre dva dana i Xpand.

Pa vas molim da mi kazete da li bubrezi ili nesto moze da strada od suplementa koje sam naveo.

I pored toga mi recite kako da pijem Xpand? Na kutiji pise prva 5 dana pola doze da bi se povecala tolerancija, posle kad trenuram punu dozu, a kad pravim pauzu pola doze. Moze tako da pijem posto prvi put uzimam?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 04, 2012, 08:49:42 pre podne »

Ishrana je primarna suplementi sekundarni.Posle treninga je vazno da uneses sa vodom a izmedju obroka moze sa mlekom.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:59:46 pre podne »

Hvala vam na odgovorima.
Popio sam Mass gejner i sad cu da uzmem ovaj protein 

http://www.pansport.rs/Proteini/Proteinske-mesavine/SI694-Pro-Whey.html

Pise ovako.
Preporučena upotreba: Uzmite jednu do dve doze dnevno, sa mlekom ili vodom, za najbolje rezultate pre i posle treninga.

Koliko da uzimam kada treniram, a koliko ad uzimam kad apravim pauzu? Hvala

što se tiče doze malo eksperimentiši, jer sam primetila da dosta rekreativaca ume da pretera sa dozom i na kraju ubiju apetit, ne mogu da jedu.... hrana ti mora biti na prvom mesut,a ovo samo kao dodatak
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 03, 2012, 12:04:09 pre podne »

Dozer do dva, svakodnevno.

Kada ne treniraš možeš ga, na primer, uzeti za doručak, uz neki izvor ugljenih hidrata(ovsene, pirinač). Isto tako i u dane treninga. S tim što ga u trenažnim danima, naravno, unosiš i odmah nakon treninga.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 02, 2012, 10:53:20 posle podne »

Hvala vam na odgovorima.
Popio sam Mass gejner i sad cu da uzmem ovaj protein 

http://www.pansport.rs/Proteini/Proteinske-mesavine/SI694-Pro-Whey.html

Pise ovako.
Preporučena upotreba: Uzmite jednu do dve doze dnevno, sa mlekom ili vodom, za najbolje rezultate pre i posle treninga.

Koliko da uzimam kada treniram, a koliko ad uzimam kad apravim pauzu? Hvala
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #20 poslato: Septembar 22, 2012, 08:56:03 pre podne »

Popio sam Kreatin monohidrat 500g ya 50 dana, nisam radio fazu punjenja. Sada cu da uzmem jos 500g kreatina. Pa me zanima da li sada smem da prva 4 dana pijem vise, tj fazu punjenja ili kako se vec kaze. Hvala

nema potrebe, samo nastavi sa održavanjem doze svaki dan. Uz to povećaj unos tečnosti, koristi uporedo i drugu suplementaciju koju nadm se da imaš - protein, vitamini-minerali

Hvala vam na odgovorima.
Pijem samo Gejner i kreatin, nista vise.
Uzeo bih i Whey protein, ali ne znam da li sme da se pije zajedno sa Mass gejnerom
ovaj gejner uzimam:

http://www.pansport.rs/Pove%C4%87anje-telesne-tezine-/-misi%C4%87ne-mase/SN060-Mass.html

Pa ako sme sve to na kup da pijem objasnite mi kako i gde da ubacim protein, da li sve zajedno da mesam.. Ne znam...
Mass pijem 3 puta po 50g dnevno, a kreatin 2 puta po 5g dnevno. 'Fala

Kako ti misliš da li sme, pa to je praktično jedna te ista stvar, da li uopšte čitaš šta piše na etiketi tih suplemenata ili samo tako napamet uzimaš bez ikakve provere?

I u gejneru imaš whey proteina, samo je dodat šećer itd...te dve stvari su praktično jedna te ista...

To da li ima smisla koristiti ih zajedno samo zavisi od toga koliko su ti jaki treninzi i ishrana jer ako uzimaš sve to, a ne treniraš dovoljno jako samo ćeš nabaciti brdo sala i nećeš ličiti ni na šta...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.077 sekundi sa 18 upita.