TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 06:29:08 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Molim vas za pomoc u vezi kombinovanja preparata.  (Pročitano 16434 puta)
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Novembar 14, 2012, 01:53:30 posle podne »

Ovako. Xpand mi je odgovarao, nastavicu njega da pijem. Konstantno sam povecavao tezine.
Sto se tice proteina, nije bas da imam budzet za novu kutiju proteina od 920g na svaka 20 dana... moracu da smanjim na 1 posle treninga  i eventualno 1 u dane pauze.

I jos ovo... Obim ruke i celog tela uopste mi se povecava, ali konstantno sam na istoj kilazi. Recimo kada sam pio Mass gejner sa svakom kutijom povecam 1 do 1,5kg mase. A sa proteinom slabo, ali se primecuje rast misica. Kako je to moguce?

Hvala

da bi ti odgovorili na ovo pitanje morao bi detaljnije da nam opišeš kako treniraš i kako se hraniš... sigurno je problem u tome pošto ne napreduješ. Ali zaista detaljno.
Od mass-a si povukao malo vode, nije to mišićna masa.

Ovako.
Treniram
Ponedeljak: Biceps i Triceps
Sreda: Ledja
Petak: Ramena i Noge
Nedelja: Grudi

po 4 vezbe, i po 3 serije za gupu misica...

Sto se tice ishrane, jedem sve sto ima, 3 puta dnevno, nekad i 4. .
Barem 3-4 puta nedeljno meso, piletinu.
Kad nema meso jedem sve sta ima, krompir, jaja, pasulj, paprikas... itd klasicno...

To je to
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #48 poslato: Novembar 14, 2012, 08:34:43 pre podne »

Upravo tako, zbog brzine apsorpcije.  Ako si već dao novac za whey onda ga iskoristi maksimalno i posle treninga samo popiješ mericu sa vodom i to je to...

u toku dana može sa mlekom ili pola mleko pola voda... možeš čak i namerno dodati neke zdrave masti - ja npr sameljem sirove bademe u mlinu za kafu
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #47 poslato: Novembar 13, 2012, 10:35:19 posle podne »

Хвала вам на одговорима! ;) Додао бих само још једно питање. Колико стварно утиче то ако пијем протеин с млеком после тренинга, уместо с водом? Приметио сам да већина предлаже воду, због тога што ће га тело брже прихватити, али колико стварно то прави разлику - протеин је ипак протеин, зар не?

Mleko i mlecni proizvodi ne mogu toliko brzo da se resorbuju, zato produzavaju resorpciju whey-a. voda je voda, nema tu mnogo filozofije,ako svi predlazu vodu, onda cepaj vodu i ne razmisjlaj :)
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #46 poslato: Novembar 13, 2012, 10:09:14 posle podne »

Predlazu vodu zato sto se mleko malo teze vari, pa to moze da uspori apsorpciju, a cilj je nakon treninga da se sto pre unese protein. Sa mlekom ga mozes unositi pred spavanje, to je bolja varijanta.
Sačuvana
brave heart
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #45 poslato: Novembar 13, 2012, 09:57:36 posle podne »

Хвала вам на одговорима! ;) Додао бих само још једно питање. Колико стварно утиче то ако пијем протеин с млеком после тренинга, уместо с водом? Приметио сам да већина предлаже воду, због тога што ће га тело брже прихватити, али колико стварно то прави разлику - протеин је ипак протеин, зар не?
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: Novembar 13, 2012, 09:47:28 pre podne »

Ovako. Xpand mi je odgovarao, nastavicu njega da pijem. Konstantno sam povecavao tezine.
Sto se tice proteina, nije bas da imam budzet za novu kutiju proteina od 920g na svaka 20 dana... moracu da smanjim na 1 posle treninga  i eventualno 1 u dane pauze.

I jos ovo... Obim ruke i celog tela uopste mi se povecava, ali konstantno sam na istoj kilazi. Recimo kada sam pio Mass gejner sa svakom kutijom povecam 1 do 1,5kg mase. A sa proteinom slabo, ali se primecuje rast misica. Kako je to moguce?

Hvala

da bi ti odgovorili na ovo pitanje morao bi detaljnije da nam opišeš kako treniraš i kako se hraniš... sigurno je problem u tome pošto ne napreduješ. Ali zaista detaljno.
Od mass-a si povukao malo vode, nije to mišićna masa.

Поздрав људи! Нисам сигуран да ли се питање уклапа у ову тему, али волео бих да ми одговорите. Купио сам AMINOSTAR протеин са укусом ваниле и јако ми је тешко да га пијем, није само зато што преферирам чоколаду, већ је укус заиста очајан. Дошао сам до идеје да бих можда могао да убацим кашику и по NESQUIK-а у шејкер да буде бар мало слађе, па ме занима шта мислите о томе? Да ли то може негативно да утиче на ефекте протеина?

nije strašno, ima malo šećera ali jedna je kašika tako da opušteno ;) popij posle treninga sa vodom obavezno....

probaj i malo cimeta, to zna da popravi ukus
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #43 poslato: Novembar 13, 2012, 09:46:46 pre podne »

Nece uticati nista lose na protein,uneces samo malo vise prostog secera .
Sačuvana
brave heart
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Novembar 13, 2012, 12:26:24 pre podne »

Поздрав људи! Нисам сигуран да ли се питање уклапа у ову тему, али волео бих да ми одговорите. Купио сам AMINOSTAR протеин са укусом ваниле и јако ми је тешко да га пијем, није само зато што преферирам чоколаду, већ је укус заиста очајан. Дошао сам до идеје да бих можда могао да убацим кашику и по NESQUIK-а у шејкер да буде бар мало слађе, па ме занима шта мислите о томе? Да ли то може негативно да утиче на ефекте протеина?
Sačuvana
Dr Gorana Grkovic
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Novembar 12, 2012, 11:09:17 posle podne »

Sto se tice proteina, nije bas da imam budzet za novu kutiju proteina od 920g na svaka 20 dana... moracu da smanjim na 1 posle treninga  i eventualno 1 u dane pauze.

Hvala

Pa ti si vec i sam odgovorio na pitanje. :-) Sa gejnerom si povecavao kilazu ( to mu je i cilj ) ali to nije bila cista misicna masa a protein ucestvuje u izgradnji samog misica.
« Poslednja izmena: Novembar 13, 2012, 09:49:55 pre podne od strane Dr Gorana Grkovic » Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Novembar 12, 2012, 11:03:17 posle podne »

Da ali da li je sa gejnrom to bila cista misicna masa...Nemoj da se opterecujes samo imaj dobru ishranu i drzi se whey-a on je bolja opcija..
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Novembar 12, 2012, 06:19:19 posle podne »

Sto se tice proteina, nije bas da imam budzet za novu kutiju proteina od 920g na svaka 20 dana... moracu da smanjim na 1 posle treninga  i eventualno 1 u dane pauze.

Hvala
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Novembar 12, 2012, 10:09:58 pre podne »

Hvala na odgovoru.
Do sada sam Whey pio posle treninga recimo oko 18h 1 mericu i uvece oko 8-9 drugu mericu (nisam obe od jednom sipao). Sada cu na vas predlog piti odma posle treninga 1 mericu, pa posle pola sata odma drugu mericu i to je to.

A posto kazete da mogu da ga pijem samo posle treninga, da li to znaci da u dane pauze nema potrebe da uzimam?

pošto si rekreativac mislim da nem a potrebe da piješ dve merice, jedna posle treninga je sasvim dovoljna, a ono što je najbitnije je da imaš jak proteinski obrok posle treninga, tj, kombinacija proteina i ugljenih hidrata

ako imaš budžet za dve merice proteina dnevno što je super, onda tu mericu drugu popij ujutru, ili izmešaj sa ovsenin pahuljicama - to je jako lepa kombinacija, ili uveče, npr pola mleko pola voda i malo badema
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Novembar 12, 2012, 01:02:06 pre podne »

Jos malo mi je ostao Xpand, kada ga popijem sta onda da uzmem? Da li nesto jace, ili mozda opet Xpand? Sta predlazete?

Zasto bi menjao ako ti je on odgovarao?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #36 poslato: Novembar 11, 2012, 06:45:38 posle podne »

Jos malo mi je ostao Xpand, kada ga popijem sta onda da uzmem? Da li nesto jace, ili mozda opet Xpand? Sta predlazete?

Nema jace,slobodno nastavi ili uzmi neki drugi NO.Mozes recimo Shock Therapy.
Sačuvana
Rafaell
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: Novembar 11, 2012, 05:37:47 posle podne »

Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.12 sekundi sa 17 upita.