TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398419 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 04:46:47 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: hmm... Bol u kolenu,rukama...  (Pročitano 76467 puta)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #140 poslato: Decembar 10, 2012, 04:50:03 posle podne »

Pedja, izvini što ovde upadam ... samo jedno kratko pitanje:

uzimao sam whey dva meseca neprekidno. Da li treba da pravim pauzu nedelju, dve ?

Hvala.
Pa gde si bjelice .  Sta ti ima da se izvinjavas. Nema potrebe da  pravis pauze sa wheyom  , jedino ako ga potrosis a nemas kinte za novu kantu  ( ali to je prinudna pauza xD :)
Sačuvana
SAX!
bbjelica
Redovan član
Van mreže Van mreže

Ko nema u glavu - ima u ruke !

« Odgovor #139 poslato: Decembar 10, 2012, 03:22:38 posle podne »

Pedja, izvini što ovde upadam ... samo jedno kratko pitanje:

uzimao sam whey dva meseca neprekidno. Da li treba da pravim pauzu nedelju, dve ?

Hvala.
Sačuvana
Kad čovek umre ne oseća ništa, nikakvu bol, ali zato ljudi oko njega pate ... Isto je i kada si glup. :)
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #138 poslato: Decembar 10, 2012, 02:21:20 posle podne »

Skontao sam kad spavam sa ispruzenim  rukama .... sve me manje i manje boli.
Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #137 poslato: Decembar 10, 2012, 02:20:46 posle podne »

Nema ovo veze sa time,ja sam ovu povredu dobio od armwrestlinga jer sam cimao previse.
Da iskoristim priliku . Da te pitam Zoltane nesto... koliko siroko hvatas Bench?  (Ja sam se mozda ovaj put od toga povredio... Ovi moji hvataju u sirini ramena , ja hvatam skoro duplo sire.. od ramena . mislim ima hrapava povrsina na sipci i ja na njeg kraj stavim sake)
Sačuvana
SAX!
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #136 poslato: Decembar 09, 2012, 07:31:11 posle podne »

Nema ovo veze sa time,ja sam ovu povredu dobio od armwrestlinga jer sam cimao previse.
I meni se desilo slicno ,davno  .... od tad sam se zarekao da nikad vise necu obarati ruke...   Nista procice to ... malo lediras i to je to evo nek ti i pedja jos kaze.
Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #135 poslato: Decembar 09, 2012, 02:28:07 pre podne »

Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #134 poslato: Decembar 09, 2012, 12:12:52 pre podne »

Ognjene malo sam levu ruku povredio.Bila je naceta ali sada je malo ozbiljnije.Radi se o delu iznad lakta sa obe straneprema saci.Bol je nekako cudan,seva u odreĂ°enim trenutcima.Na primer na benču i svim onim vežbama gde ide izbačaj boli otkida.Juče nisam mogao pomeriti šipku sa benča,već moraju da mi dodaju.isto tako boli i kada vraćam na stalak.Na latu dok spuštam za triceps otkida isto...ali...recimo bicepse mogu da radim normalno ,razvlačenja na klupi sa bučicama isto ok...ne znam jel to tetiva ili nešto drugo.
Dobrodosao u klup ,,Golferski lakat,, !  xD salim se ( slicni su sipmtomi kao kod mene... mozda cak i isti) al evo nek ti pedja kaze kad dodje..
Sačuvana
SAX!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #133 poslato: Decembar 08, 2012, 10:32:55 posle podne »

Ognjene malo sam levu ruku povredio.Bila je naceta ali sada je malo ozbiljnije.Radi se o delu iznad lakta sa obe straneprema saci.Bol je nekako cudan,seva u odreĂ°enim trenutcima.Na primer na benču i svim onim vežbama gde ide izbačaj boli otkida.Juče nisam mogao pomeriti šipku sa benča,već moraju da mi dodaju.isto tako boli i kada vraćam na stalak.Na latu dok spuštam za triceps otkida isto...ali...recimo bicepse mogu da radim normalno ,razvlačenja na klupi sa bučicama isto ok...ne znam jel to tetiva ili nešto drugo.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #132 poslato: Decembar 08, 2012, 08:29:56 posle podne »

Ti si srecan covek, kakvih slucajeva ima. Nemoj odmah da se deprimiras.
Ja tacno godinu dana lecim 1 jebeni ligament i jos nisam uspeo, ali ne odustajem. Ajde malo optimizma i psiha igra ulogu u rehabilitaciji ;)
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #131 poslato: Decembar 08, 2012, 06:07:13 posle podne »

Malo je obrnutim redom to što radiš....
Treba prvo da jačaš podlaktice i da ih dobro istežeš. Istezanja i jačanja za fleksore, ekstenzore, supinatore, pronatore. Trebalo bi da radiš prvo7-10 dana  na podlakticama + kardio, trbušnjaci....
Led je obavezan i mazanje gela. Ako već radiš teretanu podlaktice radi na kraju treninga....
Malo sam deprimiran i depresivan... radim redovno kao sto si rekao. Ubacim   koju vezbicu za neki misic tako da me ne bole laktovi , pa podlaktice      radim i to ide fino ne osecam bol na treningu , mozda nesto sitno sitno al cim to osetim prestanem sa tim sto trenutno radim.     
Nego sam depresivan zbog ....     pri osnovnim pokretima osecam bol (kao sto je skidanje jake,savijanja ruke(do kraja)..... Kad sam krenuo sa terapijom toga nije bilo. Jel sam  ja tu nesto dodatno ,,pokvario''>?    ili je to normanlo tokom terapije?
Evo proslo je oko 15-17 dana kako sam na ,,terapiji''? Posle koliko bi u proseku trebao prestati bol?
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #130 poslato: Decembar 05, 2012, 01:29:58 posle podne »

Malo je obrnutim redom to što radiš....
Treba prvo da jačaš podlaktice i da ih dobro istežeš. Istezanja i jačanja za fleksore, ekstenzore, supinatore, pronatore. Trebalo bi da radiš prvo7-10 dana  na podlakticama + kardio, trbušnjaci....
Led je obavezan i mazanje gela. Ako već radiš teretanu podlaktice radi na kraju treninga....
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #129 poslato: Decembar 04, 2012, 12:45:12 pre podne »

Drago mi je zbog mame, neka radi vežbice, izbegava teži rad rubom još jedno 10-14 dana. Ukoliko treba može uzeti diklofenak duo jednu n dan do pet dana (ukolibo nema čir). ako bude potrebe treba uraditi rendgen, pregled... Važno je da ne opterećuje rame i da radi na pokretljivosti. Ako bude bola može led i deeprelief gel.
Što se tiče tebe, nemoj da forsiraš, treba da prvo jačaš podlaktice, a onda da se polako vraćaš u pun trening. Ok, ne radi vežbe koje izazivaju bol, obavezno istezanje n kraju treninga. Ukoliko ima bola izmasiraš ledom.
Javljaj kako ide  :)
Sto se tice treninga podlaktica . Dokle da radim 15-20 ponavljanja? treba li smanjivati ponavljanja? I da li je razdoblje od mesec dana ukjucujuci da je 10 vec proslo da se izleci ovaj problem?(cisto pitam ne zurim nigde).
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #128 poslato: Decembar 03, 2012, 12:28:35 pre podne »

Drago mi je zbog mame, neka radi vežbice, izbegava teži rad rubom još jedno 10-14 dana. Ukoliko treba može uzeti diklofenak duo jednu n dan do pet dana (ukolibo nema čir). ako bude potrebe treba uraditi rendgen, pregled... Važno je da ne opterećuje rame i da radi na pokretljivosti. Ako bude bola može led i deeprelief gel.
Što se tiče tebe, nemoj da forsiraš, treba da prvo jačaš podlaktice, a onda da se polako vraćaš u pun trening. Ok, ne radi vežbe koje izazivaju bol, obavezno istezanje n kraju treninga. Ukoliko ima bola izmasiraš ledom.
Javljaj kako ide  :)
Sačuvana
cezar23
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #127 poslato: Decembar 02, 2012, 01:12:31 pre podne »

Malo ipak smanji gas tigre/pumo. Krenuo si prejako, a rehabilitacija mora biti postepena, prvo se fokusiraš na vežbe za podlaktice i to ne sa težinama koje bilduju mišiće, već da lagano radiš 15-20 ponavljanja 3 serije, sa osećajem blagog/umerenog zamora. Obavezno istezanja, led 3x dnevno pa lioton, a uveče deeprelief. Javi ovih dana kako ide... Samo polako  :)
Evo mene javljam se ! Proslo je 10 dana od kako vezbam znaci 2 ciklusa dacu detaljan opis
2 ciklusa   po 5 dana on on of on of ->Grudi/ledja   ramena noge     off   bic/tric      off      Pre svakog treninga sam stiskao lopticu po 5 serija po 20, takodje radio po 12 serija ukupno raznih varijanti vezbi za podlaktice po 10-20 ponavljanja      onda ove misice koje sam naveo sam radio sa 50tak posto  kilaze...    Desna ruka mogu da kucnem u drvo  me je prosla   ,al leva jos zeza kad  radim grudi    tako da mislim da izbacim presove za grudi i  ostavim samo razvlacenje?( naravno bol nije neki al ga ima   dok kod tog razblacenja nema bolova),Lediram se kad stignem 2-3 puta dnevno tako isto mazem i lition a predspavanje deepreleif,   Planiram jos 20 dana tako ili ti 4 ciklusa  ? Sta ti pedja mislis o ovome?  Ukupno znaci mesec dana takvog treninga stim kao sto sam napomenuo da je proslo 10.    I hvala ti ovo za mamu. Ne ledira se al kaze da  otkad radi vezbe za ramena da je ne bole. Pozdrav od mene!
Sačuvana
SAX!
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #126 poslato: Novembar 24, 2012, 09:38:24 pre podne »

Malo ipak smanji gas tigre/pumo. Krenuo si prejako, a rehabilitacija mora biti postepena, prvo se fokusiraš na vežbe za podlaktice i to ne sa težinama koje bilduju mišiće, već da lagano radiš 15-20 ponavljanja 3 serije, sa osećajem blagog/umerenog zamora. Obavezno istezanja, led 3x dnevno pa lioton, a uveče deeprelief. Javi ovih dana kako ide... Samo polako  :)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 29 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.125 sekundi sa 18 upita.