TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 10:50:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trbusnjaci... dilema  (Pročitano 26972 puta)
highflyer91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #119 poslato: Mart 19, 2013, 04:04:35 posle podne »

ja msm da to nije dobro za ledja i kicmu
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #118 poslato: Mart 19, 2013, 11:22:36 pre podne »

Ja kada ih radim onda radim sa opterećenjima toliko da sutradan ne mogu da se ispravim a narednih nekoliko dana imam upale.Rezultat toga su ogromne kocke.
Sačuvana
highflyer91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #117 poslato: Mart 16, 2013, 01:58:25 posle podne »

Izometrijske vezbe
Sačuvana
Morris
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #116 poslato: Mart 16, 2013, 01:46:56 posle podne »

koje su po vama najbolje vezbe ?

Sklopke, najkompletnija i jedna od najtežih vežbi.
Sačuvana
Milos97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #115 poslato: Mart 16, 2013, 10:52:08 pre podne »

koje su po vama najbolje vezbe ?
Sačuvana
drdrax
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #114 poslato: Mart 15, 2013, 11:05:19 posle podne »

Radi 3 vezbe trbusnjaka po 3 serije sa 30 ponavljanja 3 puta u nedelji i za mesec dana videces napredak, mora ishrana da ti bude sredjena inace ti ces samo jacati trbusnjake a salo ce ostajati preko njih tako da se nece videti... Ako imas sala ubaci neki kardio....
Sačuvana
Just be strong train hard...
Milos97
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #113 poslato: Mart 15, 2013, 05:45:42 posle podne »

moze li neko da  napise koliko treba nedeljno raditi trbusnjake i koliko serija i ponavljanja, gledam na yt ali nigde nisu rekli koliko treba da radimo serija i ostalo?
Sačuvana
Morris
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #112 poslato: Mart 15, 2013, 04:48:50 posle podne »

Mene zanima mogu li se uraditi bez opterećenja trbušnjaci kakve ima tipa Steve Hook i njemu slični (dao sam njega za primer, mada mnogi za koje viĂ°am na netu za koje ne znam kako se zovu imaju mnogo izraženije "dublje" trbušnjake od njega) ??
Sačuvana
highflyer91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #111 poslato: Mart 03, 2013, 07:28:33 posle podne »

hvala vam , sve sam to primenio. evo nakon 3 meseca dobio sam bocne trbusnjake i zadovoljan sam. Radio sam izometrijske vezbe , uvek nesto razlicito. :)
Sačuvana
kilokilo
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #110 poslato: Mart 03, 2013, 02:04:53 posle podne »

Mozes raditi cucanj military deadlift kolko hoces ostace uzan, samo eto dobices misica, ali struk kao struk ostace takav kakav je jednostavno je do genetike to, npr sta i Svarci je imao uzan pa bio baja :D
Sačuvana
ronaldo9
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Mart 03, 2013, 12:33:07 posle podne »

Pitam to jer kad god nisam u formi sto se trbusnkaka tice, a predhodno sam imao neku pauzu gde nisam sprintao onda mi se desi da kad pocnem da treniram imam malo problema sa preponama...a kad radim donje trbusnjake nikad ne mogu da povredim prepone pa makar odmah nakon 2 sata sedenja na hladnoci istrcao sprint...desavalo mi se da se brze oporavim od takve povrede kad radim dodnje trbusnjake...
Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #108 poslato: Mart 03, 2013, 01:51:41 pre podne »

Mogu ja da ti pozajmim od butina do gornjeg stomaka sta god ti treba,kod mene to raste i od lezanja. :D Genetika je cudo,kakav si takav si,na to mozes uticati do odredjene mere koja uglavnom bude zadovoljavajuca osim ako bas ne zelis nesto ogromno kao pro bb za sta moras uzeti sarene pilule. :D ;D

Kao sto rekose Cucanj,Mrtvo i Military sa sto vise kg i razvice se to kako treba ako budes vezbao i jeo ko covek. ;)
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #107 poslato: Mart 03, 2013, 01:43:10 pre podne »

Pa nisam ja napisao da hocu da izgledam kao on, vec da bih voleo da imam sirok torzo.

Pa radi mrtvo i chuchanj jako, tako cesh isprovocirati hipertrofiju mishica kompletne regije, ali u okviru genetskih granica naravno. Ako vec nisi neshto nalik tom tipu, necesh to ni postati tj. tvoj torzo se bash i nece pribliziti "idealu"...
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
ackob
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #106 poslato: Mart 02, 2013, 11:15:03 posle podne »

Pa nisam ja napisao da hocu da izgledam kao on, vec da bih voleo da imam sirok torzo.
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Mart 02, 2013, 10:33:15 posle podne »

Pozdrav,
Zanima me kako je moguce doci do sirokog torza ? Dakle, mnoge sam pitao i vecina kaze da je to do genetike pa me znaima da li je to stvarno do genetike ili moze se to uraditi nekako ? Ja sam mislio trbusnjacima, ali ne znam ... Evo slika, ovog lika dosta pratim u poslednje vreme i zaista ima sirok torzo, kako je moguce doci do njega ? Stefan Struve

Pa kad bi taj lik skinuo malo sala sa stomaka, nabudzio ramena i ledja, njegov torzo ne bi izgledao tako shiroko... a mozesh da probash da izgledash kao ti umesto da izgledash kao neko drugi (shto je svakako nemoguce) a i percepcija ti je pogreshna...
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.128 sekundi sa 18 upita.